kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Кава. Як варити каву. Рецепти кава.

Кава.


Кава по турецькі.

  Інгредієнти: 1 ч. л. кави, 1 ч. л. цукру.
  Приготування: Обсмажити каву до здобуття слабкого світло-коричневого кольору. Потім, остудивши її в закритому посуді, стовкти в ступці, просіяти через дрібне сито, насипати в банку, закрити пробкою. У кавник покласти по 1 ч. л. кави і цукру (на одну чашку), залити окропом (скільки ложок кави, стільки чашок води) і довести до кипіння. Як тільки підніметься піна, розлити каву по маленьких кавових чашках.


Кава глясе.

  Інгредієнти: 1 л води, 8 ч. л. кави, 4 порції вершкового морозива.
  Приготування: У киплячу воду насипати каву, довести до кипіння, але не кип'ятити. У закритому посуді дати остигнути, процідити. Налити каву у високі скляні стакани або чашки до половини, зверху покласти морозиво.


Кава з лимоном.

  Інгредієнти: 1 л води, 7 ч. л. кави, 4 скибочки лимона, 1 ст. л. цукру.
  Приготування: Цукор розтопити в каструлі до коричневого кольору, залити окропом, насипати тільки що змелену каву або розчинити порошок кави, додати за смаком цукор. Скибочки лимона посипати цукром. У чашки налити каву, покласти лимон.



Кава Мокко по-Турецьки.

  Інгредієнти: На 1 чашку напою: 1 ч. л. кави дрібного помелу, цукор за смаком.
  Приготування: Спосіб 1. У кавник з киплячою водою насипати каву і цукор і довести до кипіння. Закипілу каву зняти з вогню, потім знову залишити на вогонь і довести до кипіння (ця процедура повторюється три рази).
  Спосіб 2. Каву, змішану в кавнику з цукром, залити холодною водою і витримати декілька хвилин для витягання ароматичних і смакових речовин. Потім кавник залишити на слабкий вогонь – так кава закипає повільніше і утворюється більше піни. Довести до кипіння, зняти з вогню і знову поставити на вогонь і довести до кипіння. Готову каву подати таким чином: на невелике блюдо поставити кавник, кавові чашки на маленьких блюдцях і стакани з холодною водою. Заведено, щоб гість сам наливав собі каву. У таких випадках використовують мідні кавники, начищені до блиску.


Кава по-Турецьки з яєчним жовтком.

  Інгредієнти: 1 ч. л. кави дрібного помелу, 1\2 яєчних жовтків, цукор.
  Приготування: Для 1 чашки напою приготувати звичайну каву по-турецьки і додати половину збитого в піну жовтка.


Кава Мокко по-Арабськи.

  Інгредієнти: 6 ч. л. кави дуже дрібного помелу, 3 ч. л. цукру (або 3 шматки цукру-рафінаду).
  Приготування: У гарячу воду насипати каву і цукор іпоставити на вогонь. Довести до кипіння, потім зняти і через декілька секунд знову поставити на вогонь і довести до кипіння. В цілому повторити процедуру три рази. Готовий напій скропити холодною водою, щоб гуща відстоялася, розмішати і розлити в 4 чашки. До кави подати холодну воду.


Кава «Африканська пристрасть».

  Інгредієнти: 4 чашки окропу, 6 ч. л. кави дрібного помелу, 1 неповна ч. л. какао-пороша, 1 щіпочка меленої кориці, трохи коньяку, цукор за смаком.
  Приготування: Всі вказані в рецепті інгредієнти змішати в турку і зварити, як звичайну каву. Коньяк додати до вже готової кави, розлитої в 4 чашки. Подати гарячою.


Кава «Індійський аромат».

  Інгредієнти: 10 ч. л. кави дрібного помелу, 4 чашки кип'ятку, 8 ч. л. цукру, 4 шт. гвоздики, натерта на терці цедра 1 апельсина, 1 маленька чарка рому, вершки.
  Приготування: Каву залити окропом і через 5 хвилин розлити в 4 чашки. У кожну покласти по 2 ч. л. цукру і 1 гвоздику, щіпку тертої апельсинової цедри і влити трохи рому. До кави подати вершки.


Кава по-Румунськи.

  Інгредієнти: 6 ч. л. кави дрібного помелу, 4 ч. л. цукрової пудри, 2 ч. л. какао-пороша, 4 чашки холодної води, цукор, ванілін за смаком.
  Приготування: Каву, цукор і какао змішати в кавоварці, залити холодною водою і залишити на вогонь. Безпосередньо перед закипанням напій зняти з вогню і розлити в чашки, поклавши в кожну за смаком цукор, невелику кількість ваніліну і збитих з цукровою пудрою вершків. Подати з ваніліном і вершками.


Кава по-Венгерськи.

  Інгредієнти: Кава грубого помелу, цукор за смаком.
  Приготування: Шийку заздалегідь нагрітого глека, поставленого на водяну баню, закрити ледве вологим фільтрувальним папером. Каву грубого помелу залити гарячою водою. У проціджений напій положити цукор за смаком і подати до столу.


Кава по-Голандськи.

  Інгредієнти: 1/2 чашки гарячої міцної кави, 1 чарка коньяку, 1 ст. л. збитих вершків, щіпочка какао-порошку.
  Приготування: Цей напій подають у великих кавових чашках. У чашку налити спочатку каву, потім трохи коньяку, зверху покласти збиті вершки і посипати какао-порошком.


Кава «Орієнт»

  Інгредієнти: 300 мл води, 3 ст. л. меду, 8 ч. л. меленої кави.
  Приготування: Воду і мед змішати в кавнику, залишити на вогонь і довести до кипіння. Потім додати каву і, безперервно помішуючи, знову довести до кипіння. Готовий напій розлити в 4 кавових чашки і подати до столу.


Кава «загадка Індонезії».

  Інгредієнти: 4 ч. л. меленої кави Мокко, 3 ч. л. какао-порошка, цукор за бажанням, ядра мигдалю, 400 мл окропу.
  Приготування: З половини вказаної в рецепті кількості води і всієї кількості кави зварити міцну каву по-турецьки. З води, що залишилася, і какао-порошку приготувати какао. Обидва напої змішати, поставити на вогонь і довести до кипіння. Готову каву розлити в чашки, покласти за смаком цукор і посипати тертим смаженим або сирим мигдалем.


Кава по-козацьки.

  Інгредієнти: 0,25 л міцної кави, 1/4 л. червоного вина, 3 чарки горілки, цукор.
  Приготування: Всі вказані в рецепті інгредієнти змішати. Подати каву до столу в маленьких чашках.


Кава по-Стокгольмськи.

  Інгредієнти: 60 г меленої кави, 400 мл води, 4 яєчних жовтка, 4 чарки рому, 4 ст. л. збитих вершків.
  Приготування: Зварену і проціджену каву налити в чашки, додавши в кожну з цукром жовтки і чарку рому. Прикрасити вершками і подати до столу.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)