kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Чорна кава. Як варити каву. Кава в зернах.

Кава.


Кава по-Бразильськи.

  Інгредієнти: 8 ч. л. меленої кави, 1 ч. л. какао-порошку; 1 ч. л. цукру, 4 чарки рому, 150 г вершків, 400 мл води.
  Приготування: З води, какао-порошку і цукру зварити какао, додати до нього каву і довести до кипіння. Приготований напій процідити, покласти за бажанням цукор і розлити в чашки. Потім в кожну чашку влити трохи злегка підігрітого рому і прикрасити збитими вершками.


Кава по-Сицилійськи.

  Інгредієнти: 4 чашки міцної кави по-турецьки, сік 1,5 лимона.
  Приготування: До готової кави додати проціджений лимонний сік. Подати в стаканах.


Кава «Ріо».

  Інгредієнти: 2 ст. л. розчинної кави, 1 чарка коньяку, 1 чашка вершків, 6 ст. л. коленого льоду, 2 ч. л. цукру.
  Приготування: Всі інгредієнти змішати в міксері. Приготований напій розлити по келихах для коктейлю і подати до столу.



Айс-кава по-Англійськи.

  Інгредієнти: 60 г меленої кави, 4 кульки морозива, 150 г вершків, 400 мл окропу.
  Приготування: Зварити звичайну каву по-турецьки, процідити, охолодити і налити в стакани. Потім в кожен стакан покласти по кульці морозива і збиті вершки. Подати з печивом різних сортів.


Кава «ескімо».

  Інгредієнти: 60 г меленої кави, 4 кульки морозива, 5 ст. л. розтопленого шоколаду, 400 мл окропу.
  Приготування: Зварити каву по-турецьки, процідити і охолодити (краще в холодильнику). Потім змішати з морозивом і шоколадом, і розлити по келихах. Подати з печивом різних сортів. Пити через соломинку.


Кава «кола».

  Інгредієнти: 2 чашки міцної кави, кубики льоду, 1,5 чашок кока-коли, 4 ч. л. вершків.
  Приготування: У кожну чашку покласти декілька кубиків льоду, залити вершками, охолодженою кавою і кока-колою. Отриману суміш злегка розмішати і подати до столу.


Кава «тихані».

  Інгредієнти: 8 ч. л. меленої кави, 400 мл окропу, цукор, 1/4 л холодного молока, вершки.
  Приготування: Зварити міцну чорну каву, за бажанням процідити, охолодити і додати холодне молоко. Отриману суміш розмішати, налити в келихи, прикрасити збитими вершками і подати до столу.


Кава «карамель».

  Інгредієнти: 8 ч. л. цукру, 0,5 л холодної води, 35 г меленої кави, 1 чарка рому.
  Приготування: Насипати цукор у відповідну судину,поставити на вогонь і підсмажити до здобуття темно-коричневого кольору. Потім обережно влити воду, довести до кипіння і насипати каву. Через п'ять хвилин приготовлений напій процідити, ароматизувати ромом, злегка підігріти і подати до столу.


Кава «серенада».

  Інгредієнти: 100-125 г меленої добре обжареної кави, 0,5 л окропу, цукор за бажанням, вершки.
  Приготування: Зварити каву по-турецьки, охолодити і подати в стаканах з вершками. Приготована в такий спосіб кава дуже міцна, тому її потрібно розбавити водою.


Кава по-Французьки.

  Інгредієнти: 6 ч. л. кави дрібного помелу, 4 чашки кип'ятку, щіпочка солі, 1 чарка французького коньяку, цукор за бажанням.
  Приготування: Каву заварити, профільтрувати і добавити сіль. У кожну чашку кави влити трохи коньяку (його можна подати і окремо) і покласти за бажанням цукор.


Кава по-Римськи.

  Інгредієнти: Кубики льоду, цукрова пудра, 4 чашки гарячої міцної кави, 4 щіпки кориці, трохи коньяку.
  Приготування: Кубики льоду покласти у вогнетривкі скляні стакани, посипати цукровою пудрою і залити гарячою кавою, заправленою корицею. Отриману суміш ароматизувати невеликою кількістю коньяку, перемішати і подати до столу.


Кава по-північно американськи.

  Інгредієнти: 60 г меленої добре підсмаженої кави, 4 чашки окропу.
  Приготування: Посудину для заварювання кави ополоснути гарячою водою і поставити на водяну баню. Насипати каву і залити.


Кава апельсинова.

  Інгредієнти: 0,5 л кави по-турецьки, цукор за смаком, цедра апельсина, 1 маленька чарка коньяку, вершки.
  Приготування: Гарячу каву злегка підсолодити і налити в чашки, не доливаючи до верху. Потім додати дрібно натерту цедру апельсина, коньяк, вершки і подати до столу.


Кава меланж по-Венськи.

  Інгредієнти: 2 чашки міцної кави, 2 чашки гарячого молока, цукор за бажанням.
  Приготування: Всі вказані в рецепті інгредієнти з'єднати. Готовий напій подати гарячим.


Кава меланж по-Берлінськи.

  Інгредієнти: 1,5 чашки охолодженої міцної кави, 4 невеликі чашки соку (сиропу) з черешні, 4 чашки згущеного молока, цукрова пудра за смаком.
  Приготування: Всі інгредієнти з'єднати. Готовий напій за бажанням посипати цукровою пудрою і подати до столу з прісним крекером.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)