kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Кава з молоком. Кава Якобс.

Кава.


Кава по-Шварцвальдськи.

  Інгредієнти: 0,5 л міцної кави, 1 невелика чашка соку (сиропу) з черешні, кубики льоду, цукор за смаком.
  Приготування: До гарячої кави додати сік з черешні, потім розлити отриману суміш по стаканах, наповнених до половини кубиками льоду. Покласти цукор і подати до столу.


Айс кава по-Венськи.

  Інгредієнти: 0,5 л солодкої міцної кави, 0,25 л сливок, звичайні або шоколадні вафлі невеликого розміру.
  Приготування: Каву перемішати з половиною вказаної кількості вершків. Отриману суміш заморозити в холодильнику, потім наповнити нею келихи. Подати, прикрасив половиною збитих з цукровою пудрою вершків, що залишились, і вафлями.


Айс кава особлива.

  Інгредієнти: 5 ч. л. меленої кави, 0,25 л окропу, 4-5 ч. л. цукру, 0,25 л кип'яченого і охолодженого молока, 1/8 л згущеного молока, невелика кількість цукрової пудри, вершки, ванілін.
  Приготування: Каву залити окропом, покласти цукор і охолодити. До охолодженої кави додати обидва види молока. Приготовану суміш заморозити в холодильнику. Подати, прикрасивши кожну порцію збитими з цукровою пудрою і злегка ароматизованим ваніліном вершками.



Кава «гурман-класик».

  Інгредієнти: 100 г. кави дрібного помелу, 0,5 л окропу, 1 щіпочка солі.
  Приготування: Каву залити окропом, додати сіль і приготувати звичайним способом. Після охолоджування налити в невелику пляшку.


Кава «бадьорість» з ваніліном.

  Інгредієнти: 1 чашка кави по-турецьки, 1,5 чашки згущеного молока, 0,5 чашки води, 2 яєчних жовтків, цукор, ром або коньяк за смаком.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати в міксері або добре збити. За бажанням підсолодити і добавити ром або коньяк. Подати в келихах з соломинкою.


Кава «рояль».

  Інгредієнти: 1 шматок цукру-рафінаду, 1 чашка киплячої чорної кави, коньяк (або ром).
  Приготування: Рафінад покласти на столову ложку і тримати її над чашкою киплячої чорної кави. Цукор залити невеликою кількістю коньяку або рому і трохи підігріти. Потім просочений алкоголем рафінад запалити в ложці, щоб цукор, що горить, капав в чашку.


Меланж по-Лейпцигськи.

  Інгредієнти: 4 яєчних жовтка, 8 ст. л. згущеного молока, 4 чашки міцної кави, цукор, ром або коньяк за смаком.
  Приготування: Жовтки, цукор і згущене молоко, збити і залити гарячою кавою. Приготовану суміш добре розмішати і розлити в 4 стакани або кавові чашки. За бажанням в готовий напій додати трохи рому або коньяк.


Айс кава по-Індійськи.

  Інгредієнти: 3 чашки міцної кави, 3 шт. гвоздики, 2 щіпочки кориці, 4 горошини запашного перцю, кубики льоду.
  Приготування: Спеції залити кавою і витримати 1 годину Потім процідити і розлити по келихах, заздалегідь поклавши в них кубики льоду.


Айс кава Мокко.

  Інгредієнти: 4 чашки холодної (крижаної) кави Мокко, 4-8 чашок шоколадного морозива, збиті вершки.
  Приготування: Розкласти в 4 стакани морозиво, переслоюючи його кавою, і розмішати ложечкою. Подати з соломинкою. За бажанням в готовий напій можна добавити збиті вершки.


Чорна кава з медом.

  Інгредієнти: 0,5 л готової чорної кави, 6 ст. л. меду, кубики льоду.
  Приготування: Приготувати міцну чорну каву. Додати мед, охолодити. Подавати в чашках, поклавши в кожну по 1 кубику льоду.


Кава по-Арабськи.

  Інгредієнти: Кава, цукор, вода, кориця за смаком.
  Приготування: На дно кавника (не емальованого) насипати трохи цукрового піску і залишити на вогонь. Коли цукор придбає коричневий відтінок, залити його водою. Коли вода закипить, зняти кавник з вогню, насипати в нього каву і довести до кипіння. Перед подачею до столу можна додати корицю.


Кава «насолода».

  Інгредієнти: 0,5 л кави по-турецьки, цукор, цедра 1 апельсина, 1 маленька чарка коньяку, вершки.
  Приготування: В гарячу каву додати небагато цукру і розлити по чашках, не доливаючи до верху. Додати натерту на дрібній терці цедру апельсина, коньяк, вершки і подати до столу.


Кава «Арабська класика».

  Інгредієнти: 4 ч. л. кави, 400 мл води, 4 ч. л. цукру.
  Приготування: У турку насипати цукор і на слабкому вогні нагрівати до коричневого відтінку, влити воду і довести до кипіння. Зняти з вогню, насипати каву, знов довести до кипіння, розлити по 4 чашках і подати до столу.


Кава «Асторія».

  Інгредієнти: 1 чашка міцної кави, 1 ч. л. молока, 1 ч, л. апельсинового соку 1\2 ч. л. лимонного соку, шоколадна стружка, кубики льоду.
  Приготування: Всі інгредієнти і кубики льоду збити в міксері. Подавати у високих келихах, прикрасивши шоколадною стружкою. Перед подачею до столу в каву можна добавити крапельку лікеру.


Кава «Жанетт молочний».

  Інгредієнти: 4 ч. л. меленої кави, 0,25 л молока, 1 яєчний жовток, 1 ст. л. згущеного молока, 1 ст. л. цукру, трохи коньяку, вершки за смаком.
  Приготування: Каву залити киплячим молоком і варити під кришкою на слабкому вогні протягом 5 хвилин. Після охолоджування процідити і збити з вершками, яєчним жовтком, згущеним молоком, і цукром. Готовий напиток охолодити в холодильнику. Подати у високих келихах, додавши трохи коньяку.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)