kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Ванільна кава. Приготування кави Експресо

Кава.


Кава «Ірина».

  Інгредієнти: 2 ч. л. кави, 3-4 ч. л. цукру.
  Приготування: Розжарити на сковороді цукор до рідкої маси коричневого кольору, залити невеликою кількістю гарячої кип'яченої води. У нагріту турку насипати 2 ч. л. кави, залити отриманою цукровою масою, долити гарячу воду і довести до кипіння.


Кава «Наталі».

  Інгредієнти: 1 ч. л. розчинної кави, 1 ч. л. тертого шоколаду, 0,5 яєчного жовтка, цукор за смаком.
  Приготування: У розчинну каву додати трохи подрібненого шоколаду, яєчний жовток, цукор і залити окропом.


Кава ексклюзив.

  Інгредієнти: 1 порція подвійної чорної кави, 1 яйце, 1 ст. л. ванільного цукру, 1 ст. л. збитих вершків, щіпочка меленої кави.
  Приготування: Всі інгредієнти з'єднати і збити в міксері. Налити каву в чашку і прикрасити збитими вершками, зверху посипати меленою кавою.


Кава «приворотне зілля».

  Інгредієнти: 2 ч. л. меленої кави, 2 щіпки кардамону, 1 бутон сухої гвоздики, кориця на кінчику ножа, 1\2 ч. л. цукру.
  Приготування: У джезві нагрівати воду до появи на стінках перших бульбашок. Збавити вогонь, насипати каву, акуратно розмішати, додати кардамон, гвоздику, корицю і за бажанням цукор. Варити до появи піни. Зняти з вогню і дати постояти ще пару хвилин. Якщо ви п'єте каву без гущавини, то влийте в джезву 1 ч. л. холодної води.



Кава «Дожити».

  Інгредієнти: 4 чашки готової міцної кави, 3 ст. л. меду, 4 ч. л. вершків, 4 ч. л. морозива, 3 ч. л. цукру, лимон, яєчний жовток за бажанням.
  Приготування: В готовій каві розчинити мед і цукор. Потім додати вершки і добре охолодити. Отриману суміш розлити по стаканах з морозивом. Для поліпшення смаку напою можна додати трохи лимонного соку і збитий жовток.


Кава «спорт-тайм».

  Інгредієнти: 1/3 л звареної охолодженої кави, 1/8 л. вершків або згущеного молока, 2 ст. л. цукрової пудри, 2 порції ванільного морозива.
  Приготування: Каву, вершки, цукрову пудру перемішати. Отриманою сумішшю залити морозиво. Готовий напій розлити по стаканах. Подавати з ложечкою і соломинкою.


Кава «ферм».

  Інгредієнти: 1/2 палички кориці, 6 шт. гвоздики, цедру 1 лимона і 1 апельсина, 60 г рому, 120 г коньяку, цукор, 1 л. міцної гарячої кави.
  Приготування: Всі компоненти, окрім кави, з'єднати, нагріти, потім підпалити і залити гарячою кавою.


Кава «шоколадна».

  Інгредієнти: 0,5 л розтопленого молочного шоколаду, 0,5 л міцної кави, вершки.
  Приготування: Обидва напої з'єднати, добре розмішати і розлити по чашках гарячими. За бажанням можна додати вершки. Цю каву можна подати також і в охолодженому вигляді.


Кава по - венськи.

  Інгредієнти: 1 ч. л. кави, 1/2 ч. л. тертого шоколаду, 1 ч, л. вершків, ванілін, цукор за смаком.
  Приготування: У чашку готової кави покласти вершки, збиті з цукром і ваніліном, зверху посипати тертим шоколадом. У каву можна покласти лише вершки, а цукор подати окремо.


Кава по-ірландськи.

  Інгредієнти: 1 ч. л. кава, 100 мл води, 2 ч. л. горілки, вершки, цукор за смаком.
  Приготування: Обполоснути чашку гарячою водою, влити в неї горілку і покласти цукор. Розлити по чашках міцну чорну каву, розмішати і додати трохи вершків.


Кава по-карибськи.

  Інгредієнти: 1 л кави, 6 шт. гвоздики, 2 щіпки кориці, цедра 1 лимона і 1 апельсина, 6 ч. л. рому, 120 мл коньяку, цукор за смаком.
  Приготування: Корицю, цукор, гвоздику, терту цедру лимона і апельсина добре розмішати і залити ромом і коньяком. Нагріти, але ні в якому разі не доводити до кипіння, і підпалити. Потім додати зварену гарячу каву.


Кава по-литовськи.

  Інгредієнти: 1 ч. л. кави, 100 г води, 1 жовток, 1 ст. л. цукру.
  Приготування: Зварити каву по будь-якому з рецептів. Збити дочиста жовток з цукром. У чашку налити каву, зверху покласти збитий жовток, але не перемішувати.


Кава по-польськи.

  Інгредієнти: Мелена кава, вода.
  Приготування: В ошпарені окропом чашки насипати мелену каву, залити її окропом і перемішати. Як тільки на поверхні кави утворюється піна, накрити чашки блюдцем. Дати настоятись 7-8 хвилин.


Кава по-японськи.

  Інгредієнти: Кава, какао, вершки.
  Приготування: Змішати гарячу міцну каву і дуже солодке какао (1:1), довести до кипіння і розлити по чашках, додавши в кожну трохи вершків.


Кава «еспресо нот shot».

  Інгредієнти: 25 мл кави еспресо, 20 мл лікеру, 20 мл злегка збитих вершків.
  Приготування: У стакан для напоїв нот shot, перемішуючи, влити лікер, каву еспресо і вершки. Цей прекрасний напій послужить відмінним фінальним акордом вашої трапези.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)