kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Коблер. Шампань коблер. Рецепт приготування.

Коблер.

  Коблер в перекладі з англійського означає «довгий ковток». Іншими словами, це напій який не заведено пити залпом, як наприклад горілку або деякі коктейлі. Коблер п'ють повільно, через соломинку.
    Загальна технологія приготування коблера така: високий келих до половини заповнює дрібними кубиками льоду, добавляють ароматний лікер і завершують вином або шампанським. Міксер не потрібний. Гарнір - полуниця, суниця, персик або часточки цитрусових плодів.
    Коблер - літній напій. Його рекомендують подавати як десерт після обіду.


Коблер з портвейном.

  Інгредієнти: 10 мл лимонного лікеру, 20 мл рому, 50 мл портвейну.
  Приготування: У келих, наполовину заповнений кубиками льоду, додати лимонний лікер, ром, портвейн. Гарнір - часточки абрикосу.


Коблер з шампанським і ромом.

  Інгредієнти: 20 мл лимонного лікеру, 20 мл рому, шампанське.
  Приготування: У келих з льодом змішати лимонний лікер, ром, доповнити келих шампанським. Як гарнір подати персик.


Коблер з червоним вином і апельсиновим соком.

  Інгредієнти: 20 мл цукрового сиропу, 40 мл апельсинового соку, 100 мл червоного сухого столового вина, 2 часточки апельсина.
  Приготування: У келих з льодом налити цукровий сироп, апельсиновий сік, злегка перемішати. Додати червоне сухе столове вино, розмішати, покласти в келих 2 часточки апельсину. Подати з соломинкою і чайною ложкою.


Фруктовий коблер з шампанським.

  Інгредієнти: 1 ст. л. дрібно нарізаної цедри лимона і апельсина, 1 ч. л. цукрового сиропу, шампанське.
  Приготування: У високий келих, на 1\2 заповнений кубиками льоду, покласти дрібно нарізану цедру лимона і апельсина, додати цукровий сироп і налити шампанське.



Коблер з шампанським і коньяком.

  Інгредієнти: 20 мл коньяку, 1 мл лікеру «Південний», 100 мл шампанського.
  Приготування: У келих з льодом налити коньяк, лікер «Південний» і охолоджене шампанське.


Коблер е червоним вином.

  Інгредієнти: 1 ч. л. цукрового сиропу, сік 1\2 апельсина, червоне столове вино.
  Приготування: У келиху з льодом додати цукровий сироп і апельсиновий сік. Доповнити червоним столовим вином.


Коблер з «мисливською гіркою».

  Інгредієнти: 1 ст. л. цукрового сиропу, 1,5 мл лимонного соку, 1,5 мл апельсинового соку, 20 мл настойки «Охотніча гірка», мінеральна або газована вода.
  Приготування: Змішати в келиху з льодом цукровий сироп, лимонний і апельсиновий сік, настойку «Охотніча гірка». Доповнити мінеральною або газованою водою.


Шоколадний коблер.

  Інгредієнти: 40 мл шоколадного сиропу, 50 мл міцного холодного чаю, 10 мл збитих вершків, 20 мл лимонного лікеру, 20 мл рому, шампанське.
  Приготування: Змішати в келиху з льодом шоколадний сироп, міцний холодний чай, збиті вершки.


Апельсиновий коблер.

  Інгредієнти: 20 мл апельсинового лікеру, столове біле вино, мадера.
  Приготування: У келих з льодом налити апельсиновий лікер, доповнити столовим білим вином і мадерою.


Полуничний коблер.

  Інгредієнти: 80 мл полуничного соку, 20-30 мл цукрового сиропу, 50 г ягід полуниці.
  Приготування: Змішати в келиху з льодом полуничний сік, цукровий сироп. Гарнір - ягоди полуниці.


Малиновий коблер.

  Інгредієнти: 20 мл коньяку, 20 мл малинового соку, шампанське або біле столове сухе вино, малина, морозиво.
  Приготування: На морозиво або на кубики льоду вилити коньяк і малиновий сік. Все перемішати, келих доповнити шампанським або білим столовим сухим вином. Гарнір - малина.


1

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)