kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Безакогольні коктелі. Коктель с мартіні. Рецепти від Анастасії Скрипкіної.

Коктейль.


Коктейль малиновий.

  Інгредієнти: 1\2 стакана соку малини, 100 г вершкового морозива, 1\2 стакана молока.
  Приготування: Сік, морозиво і молоко перемішати і охолодити.


Коктейль з апельсинового і лимонного соків з медом.

  Інгредієнти: 100 г меду, 1\2 стакана апельсинового соку, 1\2 стакана лимонного соку, 1 сире яйце.
  Приготування: Всі інгредієнти добре збити. Подавати коктейль з кубиками льоду.


Коктейль шоколадний.

  Інгредієнти:3 стакани молока, 1 ст. л. какао, 3 жовтків.
  Приготування: Всі інгредієнти збити до утворення пишної піни, налити напій у фужери, покласти кубики льоду.


Коктейль «спортивний».

  Інгредієнти: 1 абрикос, 1\2 персика, 6-7 ягід смородини, 3-4 ягоди полуниці, 0,25 л молока, кубики льоду.
  Приготування: Фрукти помити, очистити шкірку, подрібнити міксером. Додати свіже молоко і перемішати. Долити ще трохи молока, покласти кубики льоду і знов перемішати. Коктейль подавати в келихах з чайними ложками. Прикрасити фруктовою часточкою.



Коктейль «садівник».

  Інгредієнти: 100 г морквяного соку, 100 г томатного соку, щіпочка солі.
  Приготування: Соки змішати, посолити, збити в пишну піну. Подати в келихах, прикрасивши гілочкою петрушки.


Коктейль «свіжість».

  Інгредієнти: 150 г апельсинового соку, 1 ч. л. меду, 1 ст. л. малинового сиропу, 2 ст. л. лимонного соку, газована вода, 2-3 кубики льоду.
  Приготування: Сік, мед, сироп і газовану воду з'єднати і збити в міксері. При подачі до столу додати кубики льоду.


Коктейль «маленький принц».

  Інгредієнти: 0,25 л молока, 1 жовток, 3 ст. л. морозива, 2 ст. л. апельсинового сиропу.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати в міксері.


Коктейль вишневий.

  Інгредієнти: 1\2 стакана вишневого соку, 1 ч. л. лимонного соку, 2 ст. л. очищених вишень, розім'ятих з 1\2 стакана цукру, 1 яйце.
  Приготування: Перемішати вишневий, лимонний соки і вишні з цукром. Додати збите яйце. У кожен келих покласти по кубику льоду і налити коктейль.


Коктейль томатний.

  Інгредієнти: 1 л томатного соку, 0,25 л розсолу квашеної капусти, сік 1 лимона, цедра 1\2 лимона, 1 стакан кип'яченої води, цукор і сіль за смаком.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати, охолодити і розлити по келихах.


Коктейль молочно-шоколадний з морозивом.

  Інгредієнти: 3 ст. л. вершкового морозива, 2 ст. л. шоколадного сиропу, 100 г пастеризованого молока, 1\2 ч. л. вершків, 1 ч. л. цукрової пудри. Для шоколадного сиропу: 1\2 ч. л. какао, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. води, 1 ч. л. вершків, щіпочка ароматизованого ваніліну.
  Приготування: У келих покласти вершкове морозиво, додати шоколадний сироп і пастеризоване молоко. Все перемішати, зверху покласти вершки, збиті з цукровою пудрою. Для приготування шоколадного сиропу какао розтерти з цукром, розвести водою і прокип'ятити. Сироп охолодити, з'єднати з вершками і щіпкою ароматизованого ваніліну.


Коктейль «розкішний».

  Інгредієнти: 1 яйце, 1 ст. л. цукру, 3 ст. л вершків, 3 ст. л. яблучного пюре, ванілін, кубики льоду.
  Приготування: Білки збити в піну, поступово добавляючи цукор і жовток. З'єднати з вершками і яблучним пюре, ароматизувати ваніліном і подати в келихах, поклавши в кожен кубик льоду.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)