kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Компот із сухофруктів. Як варити компот. Компот із яблок и слив.

Компот.


Компот із гарбуза і ревеню.

  Інгредієнти: 300 г гарбуза, 300 г ревеню, 100 г цукру, кориця, лимонна і апельсинова цедра, 3 стакани води.
  Приготування: Очищений гарбуз натерти на терці. Промитий ревінь нарізувати навскоси шматочками. Зварити сироп зі спеціями, покласти в нього ревінь, прокип'ятити, додати гарбуз, знову довести до кипіння і потім охолодити. Подавати зі збитими вершками.


Компот із вишень

  Інгредієнти: 300 г вишень, 0,5 л води, 150 г цукру, 3 шт. гвоздики.
  Приготування: Вишні промити, вийняти кісточки, залити водою і прокип'ятити. Потім відвар злити, додати в нього цукор, гвоздику, проварити. Залити отриманим сиропом вишні без кісточок і закрити кришкою. Коли вишні в сиропі остигнуть, компот поставити в холодильник. Подавати холодним з морозивом або збитими вершками і печивом.



Компот з полуниці.

  Інгредієнти: 500 г полуниці, 100-150 г цукру, 0,5 л яблучного або полуничного соку, 100 г вершків.
  Приготування: Зварити сік з цукром. Промиту полуницю покласти в посуду, залити гарячим сиропом накрити кришкою і охолодити (бажано в холодильнику). Подавати компот зі збитими вершками.


Компот з груш.

  Інгредієнти: 700 г груш, 100 г цукру, 1 ст. л. меду, 1 л води, лимонна кориця, гвоздика, червоний ягідний сік.
  Приготування: Груші промити, зрізати шкірку, розрізати навпіл, вирізати серцевину, груші покласти у воду з лимонною кислотою. Шкірку і серцевину груш разом зі спеціями зварити в невеликій кількості води. Потім відвар злити, додати в нього цукор, рідину, в якій були груші, проварити. Покласти груші в каструлю і варити на слабкому вогні до готовності. Коли сироп остигне, покласти в нього мед, влити ягідний сік і розмішати.


Компот зі слив.

  Інгредієнти: 1 л води, 500 г слив, 150 г цукру, кориця або цедра лимона.
  Приготування: Сливи опустити в окріп, потім обдати холодною водою і зняти шкірку. Залити її водою, додати спеції, проварити. Відвар процідити, покласти в нього цукор ще раз проварити, додати цілі (або половинки) сливи без кісточок. Варити 3-5 хвилин. Подавати компот охолодженим.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)