kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Крюшон. Приготування крюшонів. Рецепт безалкогольного крюшона.

Крюшон.


Крюшон «Полуничний».

  Інгредієнти: На 10 - 12 персон: 1 кг полуниці, 200 г цукру, 750 мл білого сухого вина, 750 мл червоного сухого вина, 800 мл шампанського, лід.
  Приготування: Промиті ягоди покласти в крюшонницю, засипати цукром, влити біле і червоне вино і залишити на годину - півтора для настоювання. Потім розлити по келихах. Додати шампанське і лід.


Крюшон «Фантазія».

  Інгредієнти: На 10 - 12 персон: 400 г фруктів, 750 мл білого портвейну, 800 мл десертного вина, 100 мл коньяку, 100 мл лимонного соку, 200 г цукру, 1 л газованої води, лід.
  Приготування: Промиті фрукти покласти в крюшонницю, засипати цукром, додати портвейн і вино, коньяк, сік і залишити на годину-півтора для настоювання. Покласти в келихи лід, налити газовану воду і крюшон.


Фруктовий крюшон.

  Інгредієнти: 500 г фруктів, 200 г цукру (якщо вино сухе), 2 л столового вина, 20-60 мл коньяку, 1 пляшка шампанського.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати. Зберігати в холодильнику.


Крюшон «апельсиновий».

  Інгредієнти: На 10-12 персон: 6 апельсинів, 150 г цукру, 100 мл коньяку, 200 мл апельсинового соку, 1,5 л сухого білого вина, 800 мл шампанського або газованої води, 1\2 лимону, лід.
  Приготування: Очищені від цедри апельсини нарізати шматочками, засипати цукром. Додати коньяк, апельсиновий і лимонний сік (вичавлений з лимона) і половину всієї кількості сухого вина. Поставити в холодне місце на 1-2 години. Перед подачею до столу додати останні інгредієнти.



Крюшон «чайний».

  Інгредієнти: На 10-12 персон: 1 л міцного настою чаю, 100 г цукру, 1 лимон, 100 мл рому, 800 мл солодкого або напівсолодкого шампанського, лід.
  Приготування: В охолоджений чайний настій вилити лимонний сік (вичавлений з лимона), покласти дрібно нарізану цедру, насипати цукор і додати ром. Подавати відразу ж після приготування, додавши шампанське.


Крюшон із динні.

  Інгредієнти: На 10-12 персон: 1 стигла диня, 200 г цукру, 1,5 л червоного столового вина, 800 мл солодкого або напівсолодкого шампанського, лід.
  Приготування: Диню очистити, нарізати дрібними кубиками, засипати цукром, залити червоним вином і поставити в холодильник на 2-3 години. Потім розлити по чашках, додати шампанське і лід.


Крюшон «вишневий».

  Інгредієнти: На 10-12 персон: 1 кг вишень, 100 г цукру, 100 мл рому, 400 мл горілки, 500 мл вишневого соку, 1,5 л червоного столового вина, 800 мл солодкого або напівсолодкого шампанського, лід.
  Приготування: Вишні наколоти вилкою, засипати цукром, залити ромом, горілкою, червоним вином і поставити в холодильник на 2-3 години, потім розлити напій по чашках і додати лід.


Крюшон «імпровізація».

  Інгредієнти: 1 стакан білого портвейну, 1 стакан охолодженого десертного вина, 2 ст. л. лимонного соку, трохи цукру, часточки апельсина, мандарина або вишні з компоту.
  Приготування: Змішати портвейн, десертне вино і лимонний сік. Додайте трохи цукру. У широкий келих покладіть шматочок льоду і часточки апельсина, мандарина або вишні з компоту і налийте крюшон.


Персиковий крюшон з коньяком.

  Інгредієнти: На 12 персон: 8 персиків, 200 г цукру, 40 мл коньяку, 40 мл апельсинового соку, 1,5 л білого сухого столового вина, 1 пляшка шампанського.
  Приготування: Персики розрізати навпіл, видалити кісточки, нарізати кубиками і покласти в скляний глек. Туди ж додати цукор, коньяк, апельсиновий сік і 0,75 л білого сухого столового вина. Отриману суміш залишити на 1-2 години в прохолодному місці, після чого додати ще 0,75 л білого охолодженого сухого столового вина, перемішати. Перед розливом в келихи добавити охолоджене шампанське.


Вишневий крюшон з коньяком.

  Інгредієнти: 1 кг вишень, 200 г цукру (або 0,5 кг вишневого варення, 0,5 л вишневого соку), 40 мл коньяку, 0,75 л червоного столового вина, 0,75 л червоного сухого вина, 1 бутилка шампанського або мінеральної води.
  Приготування: Вишні з цукром покласти в скляний глек, додати коньяк і червоне столове вино. Через 1-2 години додати червоне сухе вино, а перед подачею до столу - шампанське або охолоджену столову мінеральну воду.


Вишневий крюшон.

  Інгредієнти: 300 г вишень, 50 г цукру, 0,5 л вишневого соку, 0,5 л мінеральної води.
  Приготування: Вишні без кісточок посипати цукром, додати вишневий сік, мінеральну воду, перемішати і розкласти по келихах.


Виноградний крюшон.

  Інгредієнти: 500 г виноградного соку, 0,3 л пепсі-коли або кока-коли, 200 г свіжих або консервованих вишень.
  Приготування: З'єднати в крюшонниці всі інгредієнти розлити напій по келихах.


Полуничний крюшон.

  Інгредієнти: 250-300 г полуниці, 15 г цукру, 250 г полуничного соку, 0,5 л мінеральної води.
  Приготування: У крюшонницю покласти полуницю, цукор, налити пастеризований або свіжо вичавлений полуничний сік, поставити на 2-3 години в холодильник. Потім додати охолоджену, добре газовану мінеральну воду. Все перемішати і розлити по келихах.


Персиковий крюшон.

  Інгредієнти: 2-3 персики, 2 ч. л. цукру, 300 г персикового соку, 0,5 л мінеральної води.
  Приготування: Покласти в крюшонницю персики, очищені від шкірки і розрізані на часточки, додати цукор і персиковий сік. Через 2 години влити охолоджену мінеральну воду, перемішати. Можна не всі персики класти в крюшонницю, а один плід розрізати на часточки і покласти прямо в келихи. Персиковий сік можна замінити грейпфрутовим.


Суничний крюшон.

  Інгредієнти: 1 кг суниці, 200 г цукру, 0,75 л червоного сухого вина, 0,75 л білого сухого вина, пляшка шампанського.
  Приготування: У скляний глек засипати 1 кг суниці і 200 г цукру. Залишити на 1 годину при температурі 5-8 °C, до повного розчинення цукру в суничному соку. Важливо, щоб під час настоювання і розчинення цукру, яке робиться для витягання з ягід ароматичних, фарбувальних і інших речовин, ягода залишалась цілою і неушкодженою. Після розчинення цукру в глек вилити вино, охолоджене до 10 °C, і охолоджене до 6 °C шампанське. Перемішати, щоб не випарувалася вуглекислота, внесена до крюшону разом з шампанським, і великою скляною ложкою розлити в 12 бокалів. Подати з соломинкою.


Крюшон коктейль.

  Інгредієнти: По 50 г полуниці, малини, апельсинів, абрикос, 50 г цукру, 40 г чаю, 0,5 л води, 0,5 л мінеральної води.
  Приготування: Плоди очистити, видалити кісточки, нарізати, засипати цукром і з'єднати з промитими ягодами. Поставити на добу в холодильник. Підготовлені плоди і ягоди перекласти в крюшонницю і додати міцний охолоджений чай і мінеральну воду.


1

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)