kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Кисіль рецепт. Як варити кисіль. Кисіль з ягід.

Кисіль.


Кисіль з яблучного соку.

  Інгредієнти: 0,5 л води, 0,5 л яблучного соку, цукор або мед, 3 ст. л. крохмалю, цедра 1 лимона або апельсина, паличка кориці.
  Приготування: Воду з цукром і спеціями довести до кипіння. У яблучному соку розмішати крохмаль, влити в гарячий сироп, дати прокипіти. Зняти з вогню, налити в порційний посуд. Холодний кисіль подавати з кавовими або збитими вершками.


Кисіль з сухофруктів.

  Інгредієнти: 1 л води, 200 г сухофруктів, цукор, 3 ст. л. картопляного крохмалю, кориця, гвоздика, цедра 1 лимона і апельсину, кислий сік або лимонна кислота.
  Приготування: Сухофрукти промити теплою водою, обдати окропом, додати спеції і дати набубнявіти. Потім змішати з цукром і поставити варити. Коли фрукти стануть м'якими, добавити крохмаль, розведений холодною водою. Якщо кисіль недостатньо кислий, додати лимонну кислоту або ягідний сік. Проварити, вилити в невелике блюдо, посипати цукром, охолодити. Подавати з молоком, збитими вершками або ванільним соусом.


Кисіль з вівсяних пластівців.

  Інгредієнти: 1 л молока, 100 г вівсяних пластівців, 2 ст. л. масла, 2 ст. л. родзинок, 2 ст. л. какао - порошку, цукор, щіпочка ваніліну, горіхи або гарбузові насіннячка.
  Приготування: З пластівців відсіяти муку. Пластівці висипати на деко, покласти на них маленькі шматочки масла, поставити в гарячу духовку і, час від часу помішуючи, підсмажити до світло-коричневого кольору. Какао змішати з цукром, відсіяною вівсяною мукою. Молоко закип'ятити, додати пластівці, ошпарені родзинки і суміш какао, помішуючи, варити 5 хвилин. Кисіль вилити в посуд, посипати нарізаними горіхами або зернами гарбузових насіннячок. Подавати холодним з молоком.


Прозорий кисіль з житнього хліба.

  Інгредієнти: 200 г житнього хліба, 1 л води, 100 г цукру, 2 ст. л. родзинок, цедра 1 лимона і апельсина, 3 ст. л. картопляного крохмалю.
  Приготування: Шматочки житнього хліба підрум'янити на деку в духовці, викласти в каструлю, залити киплячою водою. Через 30 хвилин рідину злити в іншу каструлю, додати до неї промиті родзинки, цукор, спеції і проварити. Влити розведений в холодній воді крохмаль, розмішуючи, довести до кипіння. За бажанням кисіль можна підкислити. Вилити в дрібне блюдо, посипати цукром. Подавати холодним з молоком.



Кисіль з апельсина.

  Інгредієнти: 2 апельсини, 1 л молока, 4 яєчних жовтки, 100 г цукру, 4 ст. л. картопляного крохмалю.
  Приготування: З одного апельсина зрізати тонкий шар цедри і вичавити сік. Другий апельсин нарізати кружечками, посипати цукром, залити вичавленим соком і, закривши посуд кришкою, поставити в холодне місце. Яєчний жовток змішати з цукром. Молоко з апельсиновою цедрою довести до кипіння, змішати з масою з яєчних жовтки і розведеним в холодному молоці крохмалем. Помішуючи, прогріти, не доводячи до кипіння. Вилити готовий кисіль в дрібний посуд. Коли вистигне, увіткнути в нього скибочки зацукрованого апельсина. Охолоджений кисіль подавати з апельсиновим сиропом, що залишився.


Кисіль з житнього хліба.

  Інгредієнти: 400 г житнього хліба, 1 л води, 200 г сушених фруктів, 100 г цукру, 2 ст. л. крохмалю, цедра 1 апельсина.
  Приготування: Кірки, окрайці і черстві шматки хліба добре підсмажити в духовці, викласти в каструлю, залити окропом і варити. У окремому посуді в невеликій кількості сиропу протушкувати промиті фрукти. Коли фрукти стануть м'якими, додати до них протертий через сито хліб, прокип'ятити, влити розведений крохмаль і, помішуючи, варити на слабкому вогні. Вилити кисіль в невелике блюдо, посипати цукром, охолодити. Подавати холодним з молоком.


Морквяний кисіль.

  Інгредієнти: 400 г моркви, 1 л води, 100 г цукру, 1 стакан ягідного соку, 3 ст. л. картопляного крохмалю, лимонна і апельсинова цедра.
  Приготування: У киплячу воду покласти моркву, натерту на грубій терці, і варити до готовності. Потім додати цукор, цедру і розведений соком крохмаль. Помішуючи, прогріти, вилити в посуд, посипати цукром. Кисіль подавати охолодженим з молоком.


Кисіль з чорноплідної горобини і цидонії.

  Інгредієнти: 1 л. води, 100 г цидонії, 100 г чорноплідної горобини, цукор, 3 ст. л. картопляного крохмалю.
  Приготування: Цидонію натерти на терці, загасити. Чорноплідну горобину залити невеликою кількістю води, проварити. Відвар злити, додати в нього цидонію, цукор, розведений в холодній воді крохмаль. Кисіль проварити, вилити в дрібний посуд, посипати цукром. Подавати захололим з молоком.


Кисіль чайний.

  Інгредієнти: 1 стакан міцно завареного чаю, 0,5 л вершків, 3 ст. л. цукру, цедра і сік 1 лимона, 3 ст. л. картопляного крохмалю, 3 яйця.
  Приготування: Вершки прокип'ятити з половиною норми цукру. Яєчні жовтки змішати з цукром, що залишився, додати терту цедру і крохмаль, розведений холодним міцним чаєм. Суміш влити в гарячі вершки, помішуючи, трохи проварити, додати збиті білки і лимонний сік. Подавати холодним з фруктовим соком.


Кисіль з карамелі.

  Інгредієнти: 0,5 л молока, 100 г цукру, 2 ст. л. картопляного крохмалю, 1\2 стакана води.
  Приготування: 2 ст. л. цукру розтопити в каструлі, добавити 1\2 стакана гарячої води, цукор, що залишився, і 1 стакан молока. У 1 стакані молока розвести крохмаль. Коли рідина закипить, влити крохмаль і, помішуючи, довести до кипіння (але не кип'ятити). Кисіль вилити в дрібне блюдо, охолодити і подати з ванільним або горіховим соусом.


Кисіль малиновий.

  Інгредієнти: 1 л води, 400 г малини, 100 г цукру, 3 ст. л. картопляного крохмалю.
  Приготування: З малини вичавити сік. Вичавки залити водою, процідити. Потім додати цукор, проварити і загустити розведеним водою крохмалем. Кисіль зняти з вогню відразу після закипання, влити в нього свіжий малиновий сік, розмішати. Подавати з холодним молоком, збитими вершками або ванільним соусом.


Кисіль з чорної смородини.

  Інгредієнти: 1 л. води, 150 г. смородини, 3 ст. л. картопляного крохмалю, цукор.
  Приготування: Воду закип'ятити, додати цукор, промиті ягоди і тушкувати під кришкою до повного разварювання. Холодною водою розвести картопляний крохмаль, помішуючи, влити в ягоди, довести до кипіння і зняти каструлю з вогню. Кисіль вилити в дрібний посуд і охолодити. Подавати з молоком.


Кисіль червона каша з вершками.

  Інгредієнти: 500 г порічок, 250 г малини, 100 г чорної смородини, 1 л води, 150 г цукру, 50-60 г картопляного крохмалю.
  Приготування: Перебрані і вимиті ягоди проварити в невеликій кількості води, потім віджати через марлю. Отриманий сік проварити з цукром. крохмаль розвести в невеликій кількості води і, постійно помішуючи, влити в ягідний сироп. Сироп довести до кипіння і зняти з вогню. Спосіб приготування цього блюда нагадує звичайний фруктовий кисіль. Його розливають в стакани і подають в холодному вигляді з молоком або вершками на десерт.


Кисіль з вишень.

  Інгредієнти: 1 л води, 300 г вишень, 100 г цукру, 3 ст. л. картопляного крохмалю.
  Приготування: Вишні промити, видалити кісточки. Обдати вишні окропом і варити, додавши цукор. Загустити крохмалем, розведеним в холодній воді. Прогріти до прозорості, зняти з вогню, вилити в порційний посуд, охолодити і подати з молоком.


Кисіль з агрусу.

  Інгредієнти: 1 л води, 300 г агрусу, цукор, 3 ст. л. крохмалю.
  Приготування: З трьох стаканів води і цукру зварити сироп, висипати в нього ягоди і варити до їх розварювання. Помішуючи, влити розведений холодною водою крохмаль, довести до кипіння. Розлити кисіль по дрібних тарілках, посипати цукром, охолодити. Подавати з молоком або ванільним соусом.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)