kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Лікер.

Лікер.


Малиновий лікер.

  Інгредієнти: 1 кг малини, 1 кг цукру, 1 л спирту, 1 л води.
  Приготування: Малину розім'яти, залити спиртом і настоювати 15 днів, періодично помішуючи. З цукру і води зварити сироп, зняти піну, охолодити і вилити в настій, перемішати і настоювати ще 2 тижні. Профільтрувати, розлити по пляшках і закоркувати.


Лікер з волоських горіхів по чеські.

  Інгредієнти: 30-40 молодих зелених горіхів, 1 л спирту, щіпочка кориці, 3-4 шт. гвоздики, 0,5-0,6 л 20-30% -ного цукрового сиропу.
  Приготування: Горіхи молочно-воскової стиглості розрізати на 4 частини, перекласти в банку, залити спиртом, додати гвоздику і корицю, закоркувати і залишити на місяць. Потім профільтрувати, розбавити за смаком цукровим сиропом.


Лікер апельсиновий.

  Інгредієнти: Цедра 5 апельсинів, 2 пляшки горілки, 400 г цукру.
  Приготування: Апельсинову цедру дрібно нарізати, покласти в бутель, залити горілкою і поставити на 2 тижні в тепле місце. Настоянку горілки процідити. Зі цукру і 1 стакана настойки приготувати сироп. Коли він закипить, його слід трохи остудити і влити в настояну горілку. Потім знову 2 тижні настояти в пляшках. Готовий лікер розлити по пляшках зберігати в прохолодному місці.



Лікер кавовий.

  Інгредієнти: 2 пляшки горілки, 50 г натуральної кави, 250 г цукру.
  Приготування: Мелену каву залити 1 стаканом води і довести до кипіння. Відвар витримати добу в щільно закритому посуді. Процідити у велику місткість, долити горілку, додати цукор, нагрівати, поки цукор не розчиниться. Потім лікер профільтрувати через марлю, розлити по пляшках і витримати декілька днів.


Лікер вишневий.

  Інгредієнти: 3 кг вишень, 2 кг цукру, 2 пляшки горілки.
  Приготування: Стиглі вишні без кісточок покласти в бутель. Для кращого аромату додати жменю дроблених вишневих кісточок. Любителі пряного смаку можуть додати корицю і апельсинову цедру. Насипати в бутель 1 кг цукру і вилити 1 пляшку горілки. Суміш витримати 6 тижнів. Потім вишневий лікер процідити і добавить до нього ще 1 кг цукру і 1 пляшку горілки. Суміш злегка нагріти, щоб розчинився цукор, потім процідити через марлю або шерстяну тканину і розлити по пляшках.


Лікер журавлинний.

  Інгредієнти: 4 стакани журавлини, 500 г цукру, 0,75 л води.
  Приготування: Журавлину ретельно розім'яти, можна пропустити через м'ясорубку, залити горілкою і настояти 3-4 дні, щільно закривши посуд кришкою. Потім процідити в іншу каструлю, додати цукор і поставити на слабкий вогонь, але до кипіння не доводити. Зняти з вогню, покласти в лікер на 5 хвилин загорнуті в марлю гвоздику і кардамон. Потім розлити лікер по пляшках через лійку, закриту марлею. Кожне проціджування збільшує прозорість лікеру. Зберігати в прохолодному місці.


Лікер з пива.

  Інгредієнти: 1 пляшка пива, 500 г цукру, 4 ч. л. розчинної або меленої кави, 1 пляшка горілки, щіпочка ваніліну.
  Приготування: Пиво налити в каструлю, додати цукор, каву, спеції, нагріти до повного розчинення цукру, влити горілку, розмішати і зняти з вогню. Процідити через марлю, якщо кава була натуральна, розлити по пляшках і дати настоятись добу.


Лікер суничний.

  Інгредієнти: 3 кг суниці, 2 кг цукру, 2 пляшки горілки, 2 стакани води.
  Приготування: Суницю насипати в бутель з широким горлом, залити горілкою, поставити на 4 дні в тепле місце. Горілку, що настоялась, злити через лійку з марлевим фільтром в інший бутель, а в ягоди суниці налити 2 стакани води, дати 3 дні настоятись. Потім суміш перелити в каструлю, додати цукор і зварити сироп, знімаючи піну. Після цього влити в каструлю з сиропом горілку, що настоялась, остудити, перелити у великий бутель, дати декілька днів настоятися і через марлю розлити по пляшках. Пляшки добре закоркувати.


Лікер молочний.

  Інгредієнти: 1 пляшка горілки, 170 мл вершків, 2 жовтків, 10 ч. л. цукру.
  Приготування: Горілку змішати з вершками, додати жовтки, цукор, щіпку ванільного цукру, добре перемішати, перелити в бутель і дати настоятись 1 тиждень.


Лікер м'ятний.

  Інгредієнти: 4 гілочки м'яти, 2 пляшки горілки, 200 г цукру.
  Приготування: М'яту покласти в бутель з широким горлом, залити горілкою, щільно закоркувати і дати настоятися протягом 2 тижнів. Потім горілку процідити, додати цукор, нагріти, щоб цукор розчинився, остудити і розлити по пляшках.


Лікер малиновий (скороспілий).

  Інгредієнти: 3 кг малини, 500 г цукру, 2 пляшки горілки.
  Приготування: Соковиту малину насипати в бутель, залити горілкою і поставити на 4 дні в тепле місце. Горілку злити, ягоди процідити. У миску насипати цукор, залити його стаканом горілки, що настоялась, і зварити сироп, довівши суміш до кипіння. Потім зняти з вогню і помалу вливати в сироп останню горілку, що настоялась. Ще раз процідити і перелити у великий бутель. закоркувати і поставити в тепле місце на 2 тижні. Після цього лікер можна розливати по пляшках. Пробку пляшки бажано покрити воском.


Рожевий лікер.

  Інгредієнти: 1 кг рожевих пелюсток, 1 л горілки, 2 кг цукру, 800 мл води, харчовий фарбник.
  Приготування: Зібрати бутони троянд, що тільки що розпустилися, пелюстки скласти в бутель, залити горілкою так, щоб вона їх ледве покривала. Поставити на сонці на три дні, потім воду злити. Повторити цю процедуру три рази. Процідити. Для кольору додати харчовий фарбник. Настойку розвести сиропом, приготованим з води і цукру, в співвідношенні 1:1. Розлити по пляшках, закоркувати.


Лікер «рожевий аромат».

  Інгредієнти: 1 л цукрового сиропу, 1 кг рожевого варення, сік 1 лимона, 0,5 л горілки, 750 мл білого вина, цукор за смаком.
  Приготування: Зварити цукровий сироп, додати рожеве варення і варити на слабкому вогні, поки сироп загусне. Вичавити сік лимона і двічі прокип'ятити. Після охолоджування в сироп налити горілку і біле вино. Дати настоятися. Цукор додати за смаком. Розлити по пляшках, закоркувати і зберігати в піску.


Горобиновий лікер.

  Інгредієнти: 1 л цукрового сиропу, 1 кг горобини, 2 л горілки, прянощі (гвоздика, кориця і лимонна цедра) за бажанням.
  Приготування: У бутель покласти горобину, залити холодним цукровим сиропом, горілкою і закрити пробкою. Потім поставити в тепле місце і настояти 3 тижні. Приготований лікер профільтрувати і розлити по пляшках.


Цукровий лікер.

  Інгредієнти: 2,5 кг цукру, 2,5 горілки, 1,25 л води, спеції або ягідно-фруктові есенції за смаком.
  Приготування: Зварити сироп з води і цукру, знімаючи піну. Коли сироп остигне, влити, помішуючи, горілку, заправлену спеціями або ягідними, фруктовими есенціями. Процідити, поставити в тепле місце на декілька тижнів, щоб лікер настоявся. Розлити по пляшках.


1 2 3 4

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)