kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Лікер. Коктейль з лікером. Домашні лікери.

Лікер.


Ожиновий лікер.

  Інгредієнти: 2 кг ожини, 1 л горілки, 1 кг цукру, 0,7 л води.
  Приготування: Стиглу, вимиту і висушену ожину насипати в бутель, залити горілкою, витримати в теплому місці або на сонці 1,5 місяця, процідити і змішати з цукровим сиропом, приготованим з води і цукру. Відстояти, профільтрувати, розлити по пляшках і закоркувати.


Яблучний лікер (грушевий).

  Інгредієнти: 1,5 кг яблук (груш), 1,5 л спирту, 2-3 ядра гіркого мигдалю, 1\2 ч. л. кориці, 5-6 шт. гвоздики, 1 кг цукру, 1,5 л води.
  Приготування: Очищені і дрібно нарізані яблука (груші) покласти в бутель, залити спиртом, додати дроблений мигдаль, корицю, гвоздику. Настояти 10 днів, щодня збовтуючи. Потім напій профільтрувати, розлити по пляшках і закоркувати. Залишити дозрівати лікер на 4-6 місяців.


Айвовий лікер.

  Інгредієнти: 2 кг цукру, 1,5 кг айви, 10 шт. гвоздики, 2 палички кориці, 2 л горілки, 0,5 л води.
  Приготування: Айву помити і натерти на грубій терці. Залити невеликою кількістю води і варити до м'якості. Процідити сік через складену удвічі марлю і додати горілку, цукор, гвоздику і корицю. Розлити лікер по пляшках і витримати 6-7 тижнів на сонці, а потім процідити.


Ванільний лікер.

  Інгредієнти: 2,5 кг цукрового сиропу, 1,5 ст. л. ванілі, 1,5 ст. л. кориці, 3 шт. гвоздики, 2,5 л горілки, 1,2 л води.
  Приготування: Залити горілкою і водою ваніль, вимиту, але не товчену корицю і гвоздику, поставити на сонце на 2 тижні, потім процідити, змішати з цукровим сиропом, приготованим з 600 мл води і 2,5 кг цукру.



Лікер з калини.

  Інгредієнти: 1,5 кг ягід калини без гілочок, 1,2 кг цукру, 1 л горілки, 400 мл води.
  Приготування: Ягоди калини обдати окропом, дати воді стекти, засипати в бутель, додати 2 стакани цукру. Витримати на сонці 1-2 дні, влити горілку і настояти 7-10 днів. З цукру, що залишився, і води приготувати сироп, охолодити до 30-40 °C, влити в бутель і настояти ще 1 місяць. Потім профільтрувати, розлити по пляшках, закоркувати.


Ароматний журавлинний лікер.

  Інгредієнти: 1 літрова банка журавлини, 2 стакани малини, 2 стакани суниці, 2 стакани цукру, 1 л горілки.
  Приготування: Журавлину розім'яти, залити горілкою, залишити на 2-3 дні. Суницю і малину засипати цукром і через добу відокремити сироп. Горілку з журавлиною змішати з сиропом, залишити на добу, відцідити, розлити по пляшках. Щоб лікер був густішим, ягоди з цукром можна довести до кипіння і витримати 5-10 хвилин, але не кип'ятити.


Яєчний лікер.

  Інгредієнти: 8 жовтків, 0,5 кг цукру, ванілін, 1 стакан густих вершків, 0,5 л молока, 200 мл спирту.
  Приготування: Жовтки розтерти з цукром, додати ванілін, вершки, молоко і спирт. Все добре збити вінчиком або міксером. Розлити по пляшках, закоркувати. Поставити лікер дозрівати на 2 місяці.


Смарагдовий лікер.

  Інгредієнти: 2 кг очищеного від плодоніжок агрус зелених сортів, 1 л спирту, 30 молодого вишневого листя, 1 кг цукру, 0,5 л води.
  Приготування: Агрус і вишневе листя положити в бутель, залити спиртом, настояти тиждень. Приготовити цукровий сироп і влити його в бутель. Настояти ще тиждень, відцідити, розлити по пляшках, закоркувати.


Кавовий лікер.

  Інгредієнти: 200 г кавових зерен, 2 г ванілі, 1 л спирту, 0,5 л молока, 0,25 л води, 2 кг цукру.
  Приготування: Обсмажені зерна перемолоти, добавити ваніль, залити спиртом і настояти 10 днів, щоденно струшуючи. Суміш злити, залити невеликою кількістю води, збовтати, дати відстоятись, злити, повторити 2-3 рази. Воду, цукор і молоко змішати, нагрівати, але не кип'ятити, влити кавовий настій, перемішати, залишити на 4-5 днів. Потім профільтрувати, розлити по пляшках, закоркувати.


Шоколадний лікер.

  Інгредієнти: 300 г чорного шоколаду, 1 л горілки, 0,5 кг цукру, 1 стакан води.
  Приготування: Шоколад подрібнити, залити горілкою, настояти тиждень, щодня збовтуючи. Приготувати сироп з цукру і води, додати до шоколадної настойки, профільтрувати, розлити по пляшках і закоркувати.


Яєчний лікер «КО-КО».

  Інгредієнти: 8 жовтків, 400 г цукру, 1 л молока, 4 пакетики ванільного цукру, 1 л коньяку (або настойка з 60 % спирту, 50 г перетинок волоських горіхів і 50 г вишневих плодоніжок).
  Приготування: Жовтки збити з цукром, додати ванільний цукор, влити, помішуючи, тепле молоко і коньяк. Лікер профільтрувати через 2-3 шари марлі, розлити по пляшках, закоркувати. Зберігати в прохолодному місці. Перед вживанням добре збовтати. При використанні, спирт протягом місяця настоювати на горіхових перегородках і вишневих плодоніжках.


Лікер «горіховий смак».

  Інгредієнти: 0,5 кг цукру, 5 зелених волоських горіхів, 20 ядер волоських горіхів, 1\2 пакетика кориці, 0,5 л горілки.
  Приготування: Залити горілкою зелені волоські горіхи і очищені ядра свіжих горіхів, додати порошок кориці. Витримати суміш 40 днів, потім додати цукор. Коли цукор розчиниться, процідити лікер через подвійний шар марлі.


Лікер «сонячний».

  Інгредієнти: 150 г цукрової пудри, 1 паличка ванілі, 3 яєчних жовтки, 150 мл горілки, 100 мл молока.
  Приготування: Ванільну паличку покласти на 8 діб в горілку. Яєчні жовтки і цукрову пудру збити в піну, додати кип'ячене холодне молоко і змішати з горілкою, без ванілі. Лікер розлити по пляшках, щільно закоркувати і вживати через 1-2 місяці.


Лікер «Ейфелева вежа»

  Інгредієнти: 1 кг цукру, 250 г свіжих апельсинових скориночок або 150 г висушених, 4-5 шт. гвоздики, 1 паличка кориці, 2 стакани води, 1 л горілки.
  Приготування: Залити горілкою свіжі або сушені апельсинові скориночки, гвоздику і корицю. Суміш витримати в теплому місці 10-15 днів, потім процідити і на 1 л рідини додати густий сироп, приготований з 750 г цукру і 1,5 стакана води. Отриманий лікер розлити по пляшках, закоркувати. Витримати 8-10 днів.


Старовинний м'ятний лікер «зелень літа».

  Інгредієнти: 1,5 л спирту, по 1 г гвоздики, мускатного горіха, кориці, 2 г суміші перцевої м'яти, свіжого коріння і альпійської трави, 5 г ароматної лепехи, 20 г молодого кардамону, 3 г кольорів арніки, шавлія за смаком, 1,2 л води. Для цукрового сиропу: 1\5 кг цукру, 750 мл води.
  Приготування: Трави і горіхи дрібно нарізати і настояти протягом 2 днів в спирті кріпостю 85°. Потім перед перегонкою змішати з водою і додати цукровий сироп. Після підфарбовування шавлією профільтрувати.


1 2 3 4

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)