kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Лікер. Кофейний лікер. Приготування лікера шерідан.

Лікер.


Лікер «каприз».

  Інгредієнти: 4 л спирту, 2 г гвоздики, 2 г мускатного горіха, 3 г кориці, 25 г меліси, 25 г перцевої м'яти, 50 г кардамону, 8 г кольорів арніки. Для цукрового сиропу: 4 кг цукру, 2 л води.
  Приготування: Трави дрібно нарізати, потім протягом 2 днів настояти в спирті кріпостю 85°. Додати холодний цукровий сироп. Після забарвлення напою в жовтий колір його потрібно профільтрувати.


Лікер обліпихи.

  Інгредієнти: 2,6 л цукрового сиропу, 750 мл спиртованого соку обліпихи (або 1 кг свіжої обліпихи), 10 мл чорничного морсу (або 4 г сушеної чорниці), 0,2 г ваніліну, 3 г лимонної кислоти, 600-750 мл води.
  Приготування: Сік обліпихи і чорничний морс змішати з 66 %-ним цукровим сиропом. Насипати ванілін і лимонну кислоту для доведення кислотності напою до 0,4 г/100 мл Кип'ячену воду влити в горілку з таким розрахунком, щоб напій вийшов кріпостю не більше 25%.


Мигдалевий лікер «ядерце».

  Інгредієнти: 125 г цукрового сиропу, 0,5 л коньяку, 15 ядер мигдалю.
  Приготування: У ступці залити кип'яченою водою ядра мигдалю, очистити їх від шкірки, потім подробити, залити коньяком, покласти декілька шматочків свіжої або сушеної кірки апельсина. Через 30 днів процідити рідину в бутель, додати цукровий сироп.



Какао-лікер.

  Інгредієнти: 900 г цукрового сиропу, 800 мл горілки, 100 г какао-порошку, ваніль, 300 мл пастеризованого молока, 2-3 краплі лимонного соку, 4 ст. л. води.
  Приготування: Какао-порошок, ваніль залити горілкою і витримати в закоркованому бутлі 4-5 днів, часто збовтуючи. Приготувати сироп з води, цукру, молока, лимонного соку і влити його в горілку, проціджену через потрійний шар марлі. Рідину налити в бутель, закоркувати і поставити на 14 днів в темне місце, періодично збовтуючи. На 15-й день знову профільтрувати, розлити по пляшках, закоркувати і залишити ще на 2 тижні. Потім знову профільтрувати і розлити по пляшках.


Дерновий лікер.

  Інгредієнти: 1 л цукрового сиропу, 1 кг дернових ягід, 2 л горілки.
  Приготування: Дерен залити міцною горілкою, настояти 15 днів і процідити. Потім дернову настойку змішати з цукровим сиропом і залишити в закритих пляшках.


Лікер з натуральної кави.

  Інгредієнти: 2,5 стакана цукру, 50 г кави, 1 ч. л. лимонного соку, 600 мл коньяку, 3 стакани води.
  Приготування: Зварити каву в 1,5 стаканах води. Щільно закрити посуд кришкою і витримати кавовий відвар 1 добу. Зварити цукровий сироп з 2,5 стаканів цукру і 1,5 стакана води. Додати в сироп лимонний сік, проціджений кавовий відвар і коньяк. Налити лікер в пляшку і витримати 2-3 тижні.


Лікер «ніч Венеції».

  Інгредієнти: 1 кг цукру, 100 г меленої кави, 1 паличка ванілі, 0,5 л горілки, 750 мл води.
  Приготування: Ванільну паличку покласти на 8 діб в горілку. З 1 кг цукру і 750 мл води зварити сироп, зняти з нього піну. З підсмаженої меленої чорної кави зварити міцний напій. Коли сироп і кава повністю остигнуть, змішати їх і влити в горілку. Ваніль вийняти, лікер збовтати, розлити по пляшках і щільно закоркувати пробками. Дати настояти 2-3 місяці.


Кминний лікер.

  Інгредієнти: 300 г цукру, 2 ст. л. кмину, 300 мл горілки, 750 мл води.
  Приготування: У пляшку насипати кмин, залити його горілкою, щільно закоркувати і поставити в темне місце на 12 діб. Потім суміш процідити і змішати з цукровим сиропом, звареним з 750 мл води і 300 г цукру.


Лікер з кминну і коріандру.

  Інгредієнти: 2,5 кг цукру, 2,1 л горілки, 100 г плодів кмину звичайного, 30 г коріандру, 30 г апельсинової цедри, 0,6 г лимонної кислоти.
  Приготування: Приготувати ароматну спиртну настойку на основі кмину, коріандру і апельсинової корки, змішати з цукром, додати лимонну кислоту. Потім поставити бутель в тепле місце для утворення кристалів. Рідину розлити через фільтр по пляшках і добре закоркувати.


Золотисто-жовтий лікер з шипшини.

  Інгредієнти: 0,5 кг шипшини, 1,5 л горілки, 1 паличка кориці, цедра 1\2 апельсина, 400 мл цукрового сиропу.
  Приготування: Морожені плоди шипшини і апельсинову шкірку з корицею настояти на міцній горілці 6 днів. Потім рідину процідити, додати охолоджений цукровий сироп, добре перемішати і розлити по пляшках.


Лікер «вишневий аромат».

  Інгредієнти: 400 г цукру, 0,5 л сухого червоного вина, 250 мл рому, 10 мл вишневої есенції, 1 пакетик ваніліну.
  Приготування: До сухого червоного вина додати ром, ванілін і цукор. Рідину добре збовтувати до тих пір, поки повністю не розчиниться цукор. Потім лікер процідити і ароматизувати вишневою есенцією.


Барбарисовий лікер.

  Інгредієнти: 400 мл цукрового сиропу, 0,5 кг барбарису, 1 л горілки, 1 паличка кориці, цедра 1\2 лимона, гвоздика.
  Приготування: Барбарис розім'яти, додати пряності, залити горілкою і настояти в закритому бутлі 10-14 днів. Процідити і залити цукровим сиропом. приготовлений лікер добре розмішати і розлити по пляшках.


Лікер по чеськи з бузини.

  Інгредієнти: 0,5 кг цукру, 1 л соку бузини, 3-4 шт. гвоздики, 1 л горілки, 100 мл рому, 1 паличка кориці, 1 ч. л. лимонної цедри.
  Приготування: Сік з бузини варити з прянощами і цукром протягом 15 хвилин. Потім настояти добу, процідити і перемішати з горілкою. Зберігати в пляшках в холодному темному місці.


Вишневий ароматний лікер.

  Інгредієнти: 0,5 кг цукру, 1 кг вишень, 3-4 шт. гвоздики, 1 пакетик ваніліну, 1 паличка кориці, 1 мускатний горіх, 2-3 вишневих листки, 750 мл горілки.
  Приготування: Видалити в стиглих вишень плодоніжки і кісточки, покласти вишні в бутлі з широким горлом і засипати цукром. Додати гвоздику, ванілін, шматочок кориці, мускатний горіх, вишневе листя. Витримати на сонці 8-10 днів, потім додати міцну горілку. Через 4-5 тижнів процідити і розлити по пляшках. Можна приготувати вишневий лікер, додавши для аромату лише корицю, гвоздику і частину роздроблених вишневих кісточок.


Лікер «махрова вишня».

  Інгредієнти: 250 г цукру, 10 роздроблених вишневих кісточок, 300 мл рому, 100 мл сухого натурального вина, 100 мл білого натурального вина, 1\2 палички ванілі, 10 мл води.
  Приготування: У бутель покласти роздроблені вишневі кісточки, залити ромом, сухим натуральним вином, білим натуральним вином, сиропом з 100 мл води і 250 г цукру і покласти ваніль. Бутель, закоркований гумовою пробкою, поставити в темне місце на 6 тижнів, періодично збовтувати. Потім лікер процідити та розлити по пляшках.


1 2 3 4

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)