kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Молочні напитки. Рецепт напитків. Напиток Нестле.

Молочні та кисломолочні напої.


Молоко з малиною та ожиною.

  Інгредієнти: 1/2 стакана малини або ожини, 1/2 стакана молока, 2 ч. л. цукру.
  Приготування: Малину або ожину почистити, промити холодною водою, насипати в чашку, додати цукор, ретельно розтерти і налити холодне кип'ячене молоко. Малину і ожину можна замінити іншими ягодами: полуницею, вишнею, чорною смородиною, а також цитрусовими.


Молоко з фруктовим соком або сиропом.

  Інгредієнти: 1 стакан молока, 1,5 ст. л. фруктового соку, 1 ст. л. цукру
  Приготування: Додати в холодне пастеризоване молоко фруктовий сік (сливовий, абрикосовий, грушевий і ін.), цукор і розмішати. Сік можна замінити фруктовим сиропом. В цьому випадку цукор додавати не потрібно.


Молоко з фруктовим соком та морозивом.

  Інгредієнти: 1 стакан молока, 50 г вершкового морозива, 1 ст. л. фруктового соку або джему.
  Приготування: У келих покласти вершкове морозиво, фруктовий сік або джем, налити холодне пастеризоване молоко, перемішати і подати до столу.


Напій молочно - шоколадний з морозивом.

  Інгредієнти: 4 ст. л. молока, 1 ст. л. вершків, 75 г. вершкового морозива, 2 ст. л. шоколадного сиропу, 1 ч. л. цукру, ванілін за смаком.
  Приготування: У келих покласти вершкове морозиво, додати шоколадний сироп, влити пастеризоване молоко, добре перемішати. Прикрасити вершками, збитими з цукровою пудрою. Шоколадний сироп готувати таким чином: какао ретельно розтерти з цукровим піском, розвести водою і закип'ятити. Потім сироп охолодити, додати вершки і ванілін.



Молоко з персиками або абрикосами.

  Інгредієнти: На 2 порції: 1,5 стакана молока, 1,5 стакана вершків, 500 г персиків або абрикос, 2 ст. л. цукру.
  Приготування: Промити персики або абрикоси і видалити кісточки. Залити фрукти невеликою кількістю окропу і варити, помішуючи, до готовності. М'які плоди протерти через сито, перемішати з цукром, охолодити. У холодне молоко, змішане з вершками, додати протерті персики, дрібно колений харчовий лід (1/2 стакана). Перемішати, охолодити і розлити по келихах.


Молоко з лимонним соком.

  Інгредієнти: На 4 порції: 3 стакани молока, 4 ст. л. цукру, 3 яєчних жовтків, 3 ч. л. лимонного соку.
  Приготування: Закип'ятити молоко з цукром. Окремо в невеликій кількості молока розтерти жовтки і влити їх, помішуючи, в кипляче молоко. Потім молоко охолодити і додати лимонний сік.


Пунш молочний гарячий.

  Інгредієнти: 1 стакан молока, 1 ч. л. коньяку або лікеру, 1 ч. л. цукру, мускатний горіх.
  Приготування: У келих насипати цукрову пудру, налити коньяк або лікер, розмішати, додати гаряче молоко. Посипати тертим мускатним горіхом. Залишати сире молоко в теплі на кисле молоко не слідує. Цей «самоквас» може бути джерелом захворювання, тому що одночасно з молочно - кислими бактеріями не зрідка розвиваються і хворобливі мікроби.


Молочний крюшон.

  Інгредієнти: На 6 порцій: 1 л молока, 300 г свіжих ягід, цукрова пудра, лимон за смаком.
  Приготування: Ягоди (полуницю, малину, вишню, смородину і ін.) перебрати, промити, покласти в крюшонницю, посипати цукровою пудрою і дати настоятись протягом 1 години. Додати сік одного лимона, натерту лимонну цедру і залити охолодженим молоком. Потім перемішати і охолодити. Подати в келихах з соломинкою і чайною ложкою.


Молочно-малиновий коктейль з морозивом.

  Інгредієнти: 100 г молока, 2 ст. л. вершкового морозива, 1 ст. л. малинового сиропу, 1 ст. л. свіжих ягід малини.
  Приготування: Всі інгредієнти окрім однієї ягоди, збити. Розлити по келихах, прикрасити малиною. Подати з соломинкою і ложечкою.


Вершково-полуничний коктейль з морозивом.

  Інгредієнти: 100 г молока, 2,5 ст. л. вершків, 2 ст. л. вершкового морозива, 1 ст. л. полуничного сиропу, 1 ст. л. свіжих ягід полуниці.
  Приготування: Всі інгредієнти, окрім вершків і однієї ягоди, збити, розлити по келихах, прикрасивши збитими сливками і полуницею. Подати з соломинкою і чайною ложкою.


Молочний фліп «люку».

  Інгредієнти: 100г. молока, 1 ст. л. апельсинового сиропу, 2 ст. л. шоколадного сиропу, 1 жовток, 1 ч. л. збитих вершків.
  Приготування: Змішати апельсиновий і шоколадний сиропи і жовток, залити охолодженим молоком, збити. Прикрасити збитими вершками.


Молочний джулеп.

  Інгредієнти: 2 ч. л. цукру, 3 гілочки м'яти, 30 г ванільного сиропу, 50 г молока.
  Приготування: У невеликій кількості води розчинити цукор, додати гілочки свіжої м'яти, розім'яти їх ложкою, потім м'яту видалити. У стакан покласти кубики льоду, додати ванільний сироп і молоко. Прикрасити збитими вершками.


Напій «улюблений».

  Інгредієнти: На 4 порції: 2 стакани молока, 1 стакан вершків, 100 г. фруктового морозива.
  Приготування: Охолоджене молоко і сливки перемішати віничком з морозивом. Подати відразу після приготовляння.


Напій з кропиви з молоком.

  Інгредієнти: На 3 порції: 1 стакан молока, 2 ст. л. меду, 1 стакан води, 4 ст. л. соку кропиви.
  Приготування: Розчинити у воді мед, додати сік кропиви, молоко. Перемішати і охолодити. Для приготування соку кропиви молоді пагони і листя кропиви (1-2 пучки) пропустити через м'ясорубку, додати 0,5 л холодної кип'яченої води, перемішати, сік віджати через марлю. Повторно пропустити через м'ясорубку вичавки, розбавити водою, віджати і додати до першої порції соку.


Молоко з карамелізованим цукром.

  Інгредієнти: 1 л молока, 100 г води, 100 г рафінаду, 1 ч. л. цукрового піску, щіпочка солі.
  Приготування: Обпалити рафінад до світло-коричневого кольору, залити водою і гарячим молоком. Коли цукор повністю розчиниться в молоці, додати цукровий пісок і сіль. Подати до столу гарячим.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)