kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Морозиво. Мороженое в домашних условиях. Как сделать мороженое.

Морозиво.


Морозиво з горіхами.

  Інгредієнти: 1 яєчний білок, неповний стакан жирних вершків, 2 ст. ложки цукрової пудри, 1-2 ст. ложки бренді, рому або лікеру, 30 гр. смаженого мигдалю.
  Приготування: Регулювальник температури морозилки встановити на найнижчу температуру. Яєчний білок збити в міцну піну. У мисці збити вершки. Коли вони почнуть густіти, додати цукор і продовжити збивати. Додати до них білок і лікер. Викласти у форми і прикрасити горіхами. Поставити в морозильну камеру і заморозити. Повернути регулювальника температури в нормальну позицію і залишити морозиво «дозрівати» на декілька годин.


Морозиво з різних фруктів.

  Інгредієнти: Для молочного крему: 3 яєчних жовтки, 4-5 ст. ложок цукрової пудри, 2-3 краплі ванільної есенції, 1\3 стакана молока. Для морозива: неповний стакан жирних вершків, 1 чайна ложка апельсинових цукатів, 1 ст. ложка зацукрованої вишні, декілька шматочків ананаса в сиропі, 8 очищених мигдалевих горішків.
  Приготування: Морозилку заздалегідь встановити в режим найнижчої температури. Жовтки збити з цукром дочиста, додати ванільну есенцію. Молоко довести майже до кипіння і помалу, тонкою цівкою додати його в яєчну суміш, весь час помішуючи дерев'яною ложкою. Процідити в каструльку і при постійному помішуванні готовити крем на повільному вогні до загустіння, але не давати закипіти. Остудити, потім вилити масу в посуд для заморожування і поставити в холодильник, але не допускати повного затвердіння. Після того, як морозиво досягне потрібної твердості знову перекласти його в миску. Вершки збити. Зацукровану апельсинову кірку, вишні, ананаси і горіхи нарізати і добавити у вершки. Суміш, з вершками покласти в морозиво і перемішати. Покласти у форму для морозива або будь-який інший посуд прямокутної форми і заморозити. Поставити регулятор температури в нормальну позицію. Перед подачею на стіл вийняти морозиво з форми і прикрасити за бажанням збитими вершками або зацукрованими фруктами.


Вершкове морозиво з манго.

  Інгредієнти: 425 мл густого кокосового молока, 3 яєчних жовтки, 4 ст. ложки цукру, 300 гр. густих вершків для збивання, 2 очищені манго без кісточки, жарені половинки мигдалю для прикраси.
  Приготування: Розігріти в каструльці кокосове молоко, але не кип'ятити. Збити в мисці жовтки з цукром, добавити декілька столових ложок теплого кокосового молока і добре розмішати. Влити решту кокосового молока. Жовтки з цукром і кокосовим молоком нагрівати на слабкому вогні на водяній бані. Розмішувати, поки суміш не загусне. Як тільки вийде густа маса, відразу зняти з плити і остудити суміш. Збити вершки і додати до охолодженого крему. Частину манго нарізати маленькими кубиками, останню частину подрібнити в міксері або протерти крізь сито. Подрібнений м'якуш манго змішати з нарізаними кубиками і все підмісити в захололий крем. Влити крем в невисокий посуд і поставити в морозильник.


Морозиво десерт «Коханий».

  Інгредієнти: Морозиво ванільне - 500 р. Для соусу: жовток яйця - 3 шт, цукровий пісок - 5 ст. ложок, крохмаль - 1 ст. ложка, біле вино 125 мл, сік лимона - 1 ст. ложка. Для печива: масло соєве (можна вершкове) - 100 г, цукрова пудра - 40 г, мука - 350 г, яйце - 1 шт.
  Приготування: Приготування пісочного тіста. Для цього потрібно злегка збити заздалегідь размягченне масло і цукрову пудру, додати яйце, перемішати до здобуття однорідної маси, всипати муку і замісити тісто. Якщо тісто липне до рук, потрібно додати ще трохи муки, якщо кришиться - трохи масла. Приготування соусу: Яєчні жовтків збити. З'єднати крохмаль, цукор, сік лимона і біле вино, далі додати збиті жовтки у винну рідину, поставити на слабкий вогонь і варити до загустіння. Соус готовий. Горіхи обсмажити, остудити, зняти шкірку, потерти горіхи один до одного. Морозиво має бути не дуже сильно заморожене. Його потрібно вийняти з морозилки за 15-20 хв. перед подачею. Підготувати кип'ячену воду. Опустити ложку для морозива в гарячу воду потім скачати шарик і покласти на тарілку. Перед тим як катати ще кульку, знову опустіть ложку в гарячу воду. Готове захололе печиво розкришити і посипати на морозиво, зверху прикрасити жареними горіхами. На одну порцію подати 3 печива.



Морозиво з суницею і малиною.

  Інгредієнти: Морозиво вершкове - З кульки (150-200 г), суничне варення (або полуничне) - 2 ст. ложки, суниця - 1 ст. ложка, малина - 1 ст. ложка.
  Приготування: У вазу для морозива налити 1 ст. ложку суничного варення. Вийняти морозиво з морозильної камери, щоб воно трохи відтануло. Налити в місткість гарячої води. Ложкою для морозива сформувати шарики і покласти у вазу. Зверху полити суничним варенням. Обсипати морозиво свіжими ягодами суниці і малини.


Морозиво смажене.

  Інгредієнти: Морозиво будь-яке - 1 кг, пластівці солодкі кукурудзяні для обсипання - 2 пачки, яйця - 3 шт, варення абрикосове - 3 ст. ложки на одну порцію, олія рослина для жаріння (рафінована) - 400 р.
  Приготування: Морозиво сформувати в шарики, поставити в морозилку, сильно заморозити. Яйця збити в піну вилкою або віночком. Пластівці кукурудзяні подрібнити руками або за допомогою качалки. Замерзлу кульку опустити в збиті яйця, потім в пластівці і обваляти його з усіх боків. Повторіть так три рази. Шар морозива в потрійному обсипанні помістити в морозильну камеру. Масло вилити в ківш, розігріти. Охолоджене морозиво погрузити в масло, обсмажити з усіх боків. Укласти смажене морозиво на тарілку, полити абрикосовим варенням.


Морозиво з авокадо, медом і волоськими горіхами.

  Інгредієнти: 1 авокадо середнього розміру, сік лимона - 1 чайна ложка, мед рідкий - 3 ст. ложки, горіхи волоські –3 ст. ложки, морозиво - 1 кулька на порцію. соус з чорної смородини - 2 ст. ложки.
  Приготування: Плід авокадо помити, розрізати акуратно навпіл, вийняти кісточку. Ложкою вийняти м'якоть, порізати дрібно і виложити в чашку. Горіхи подрібнити і висипати в чашку з м'якоттю авокадо. Видавити сік лимона і добавити до подрібненої м'якуші авокадо. Мед з'єднати з авокадо і горіхами. Все добре перемішати і укласти суміш в порожні чашки з-під авокадо. На тарілку вилити ложечкою соус з чорної смородини (ягоди, протерті з цукром) у вигляді двох кругів. З краю тарілки укласти 1\2 частину авокадо і кульку мороженого. Блюдо можна прикрасити ягодами і половинками волоського горіха.


Морозиво з бананом, шоколадом і горіхами.

  Інгредієнти: 1 банан, морозиво шоколадне 3 кульки, шоколад -50 г, вершки 2 ст. ложки, горіхи волоські, фундук - 50 г.
  Приготування: Банан очистити, розрізати уподовж, укласти на тарілку. Шоколад розтопити на водяній бані, додати трохи вершків, щоб він став більш рідким. Горіхи обсмажити, подрібнити. Морозиво сформувати в шарики ложкою, укласти між частинками банана. Зверху полити шоколадом і посипати горіхами.


Торт морозиво.

  Інгредієнти: Бісквіт шоколадний: яйця - 6 шт, цукор - 150 г, мука - 100 г, крохмаль - 20 г, какао-порошок - 2 ст. ложки. сироп: цукор - 100 г. вода - 100 мл, лікер (персиковий, полуничний) - 50 мл. джем малиновий - 150 г, морозиво - 1 кг, яйця (білок) - 3 шт, цукор - 2 стакани, сік 1\3 лимона, цукрова пудра для обсипання. Прикраса: ягоди будь-які - 100-150 г.
  Приготування: Приготувати шоколадний бісквіт. Остудити, розрізати на 3 частини: нижню і верхню тонше, середину товстіше. Форму викласти поліетиленовою плівкою, укласти перший корж бісквіта, змочити ароматизованим сиропом, змастити джемом. З другого коржа вирізати серединку. Бісквітне кільце укласти у форму на перший корж. У центр кільця помістити трохи морозива, що підтануло (розм'якшеного). Кільце просочити сиропом. Накрити кільце третім коржем, просочити його сиропом. Помістити форму в морозилку. Білки збити в піну з цукром і соком лимона. Вийняти з форми заготівку торта, обмазати зі всіх сторін білком, обсипати злегка цукровою пудрою через сито зверху. Торт поставити на 1 хв. в гарячу жарильну шафу, а потім відразу подати до столу. Верх прикрасити ягодами.


Морозиво з млинцями.

  Інгредієнти: Соус: 1\2 стакана малини, 1\2 стакана чорниці, цукрова пудра - 3 ст. ложки. Морозиво вершкове - 7 кульок (525 г). Тісто для млинців: муки 1 стакан, 1 яйце, цукор - 2 ст. ложки, сіль - 1 чайна ложка, сода на кінчику ножа, молоко - 1\2 стакана (або 1\4 стакана молока + 1\4 стакана вершків), олія рослина - 9 ст. ложок.
  Приготування: Ягоди засипати цукром, довести до кипіння, варити протягом 15 хв. Приготувати тісто для млинців: молоко підігріти, з'єднати з цукром, вершками, яйцем, маслом. На муку влити молочну суміш, все перемішати до однорідної маси. Банан очистити від шкірки. Ягоди малини і чорниці подрібнити, змішати з цукровою пудрою. Розігріти сковороду, змастити маслом, влити трохи тіста тонким шаром. Коли млинець добре підрум'яниться, перевернути його на тарілку, так щоб рум'яна сторона була зверху. Покласти 1\2 банана, загорнути млинець конвертиком. У сковороду долити масло, підігріти і укласти млинець швом вниз в масло, потім обжарити з іншого боку. Готовий млинець укласти на тарілку. Другу частину банана порізати кубиками і посипати рядом. Залити соусом частину млинця і тарілку. На соус викласти кульку морозива.


Фруктовий салат з морозивом.

  Інгредієнти: 1 ананас (маленький), 1\2 персика, 1 абрикос, 1 ківі, 1 слива, малина - 1 ст ложка, суниця - 1 ст. ложка, морозиво - 150-200 г.
  Приготування: Ананас помити, розрізати пополам і поздовж. Акуратно ножем порізати м'якуш, нарізати його на квадратики. Другу половину очистити від шкірки і також порізати на кубики. Персик очистити від шкірки, порізати кубиками. Сливу і абрикосу помити, порізати кубиками. У поглиблення ананаса, покласти суміш фруктів горою. Морозиво сформувати ложечкою у вигляді кульок і покласти зверху. Фрукти, що залишилися, укласти красиво на блюдо поряд з ананасом і подати на стіл.


1

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)