kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Морс. Рецепт морса. Приготування морсу із ожини.

Морс.


Морс вишневий.

  Інгредієнти: 200 г вишень, 1 л води, 2 ст. л. цукру.
  Приготування: Вишні помити, видалити кісточки. Ягоди розім'яти, сік віджати в скляну банку, накрити кришкою і поставити в холодильник. Вичавки залити гарячою водою, варити 10-15 хвилин, потім процідити. У отриманий відвар влити охолоджений сік, додати цукор і добре розмішати. Подавати охолодженим.


Морс з полуниці.

  Інгредієнти: 1,5 кг полуниці, 1 л води, 1/2-3/4 стакана цукру, смородиновий сік.
  Приготування: Полуницю розім'яти, сік віджати через марлю, вичавки від ягід залити водою і прокип'ятити. Процідити, додати цукор і сік. Заправити за смаком соком смородини, додати листя м'яти. Закрити кришкою і настояти 3-4 години. Потім процідити через сито, ягоди розім'яти ложкою, щоб видавити м'якуш. Перелити в графін і охолодити.


Морс ожиновий.

  Інгредієнти: 150 г ожини, 1 л води, 3 ст. л. цукру.
  Приготування: Ожину перебрати, промити, розім'яти, віджати сік, злити в скляний посуд сік, накрити кришкою і поставити в холодильник. Вичавки залити гарячою водою, довести до кипіння, проварити 10 хвилин, потім процідити. Отриманий відвар з'єднати з охолодженим соком, додати цукор і добре перемішати. Для більшого аромату можна додати 20-30 % малинового соку. Оскільки в ожиновому соку міститься велика кількість кислоти, краще його розбавити солодкою водою.


Морс з лимона.

  Інгредієнти: 1-2 лимони, 1 л води, 250 г цукру.
  Приготування: Віджати з лимонів сік. Воду закип'ятити з цукром і подрібненою лимонною цедрою. До захололої води додати лимонний сік. За бажання можна положити трохи паленого цукру (це додасть напою красивий колір). До столу подати з шматочками лимона.



Виноградний морс.

  Інгредієнти: 1 л води, 1/2 стакана цукру, 2 стакани виноградного соку, 2 ст. л. лимонного сиропу.
  Приготування: У воду додати пів стакана цукру і кип'ятити на слабкому вогні 2-3 хвилини. Влити виноградний сік і лимонний сироп. Охолодити і подати до столу.


Персиковий морс з родзинками.

  Інгредієнти: 1 стакан родзинок, 1 л води, 2 стакани персикового соку, 1/2 стакана цукру.
  Приготування: Родзинки промити холодною, а потім гарячою водою. Чисті ягоди покласти в каструлю і залити водою. Кип'ятити 15-20 хвилин, процідити і охолодити. Потім розтерти в персиковому соку 1/2 стакана цукру. Персиковий сік з цукром з'єднати з відваром родзинок, перемішати і охолодити.


Журавлино - вянільний морс.

  Інгредієнти: 1 стакан журавлини, 1 л води, 1/2 стакана цукру, 1 ст. л. ванільного цукру, 1 стакан червоної горобини.
  Приготування: Журавлину розтерти дерев'яним пестиком і протерти через сито. У сік всипати цукровий пісок і ложку ванільного цукру, добре перемішати і поставити в холодне місце. Вичавки журавлини залити водою, додати розтерті ягоди горобини і прокип'ятити на слабкому вогні 5-7 хвилин. Потім відвар процідити і охолодити. У охолоджений відвар влити журавлинний сік з цукром і перемішати.


Лимонно - гвоздичний морс.

  Інгредієнти: 2 стакани води, 1 ст. л. гвоздики, 1/2 стакана цукру, сік 1 лимона, 2 стакани яблучного соку.
  Приготування: Гвоздику промити, залити водою, добавити пів стакана цукру і кип'ятити на слабкому вогні 5 хвилин, процідити і охолодити. У відвар гвоздики додати лимонний і яблучний соки.


Морс з ревеню.

  Інгредієнти: 200 г ревеню, 1 л води, 2 ст. л. цукру, 2 шт. гвоздики, цедра апельсина за смаком.
  Приготування: Черешки ревеню вимити, очистити від грубих волокон і нарізувати невеликими шматочками. Потім залити гарячою водою, додати цукор і варити з приправами до м'якості. Процідити і охолодити.


Морс з буряка.

  Інгредієнти: 200 г буряка, 1 л води, 100 г цукру, 1 лимон.
  Приготування: Буряк помити, почистити, натерти на дрібній терці і віджати сік. Вичавки залити гарячою водою і проварити 15-20 хвилин. В кінці варива додати цукор, лимонний сік віджатий з буряка. Довести до кипіння, процідити. Подати охолодженим.


Морс апельсиновий.

  Інгредієнти: 3 л води, 4 апельсини, 1,5 стакана цукру, кориця - на кінчику ножа.
  Приготування: Очистити апельсини і віджати сік. Вижимки подрібнити, залити водою, додати цукор, цедру, корицю і на слабкому вогні проварити 5-10 хвилин. Дати настоятися не менше 30 хвилин, процідити і додати сік. Охолодити.


Морс яблучний.

  Інгредієнти: 3 яблука, 5 ст. л. цукру, 1 л води.
  Приготування: Яблука очистити, видалити серцевину, протерти і віджати сік. Мезгу залити гарячою водою, проварити 10 хвилин, настояти протягом 30 хвилин і процідити. У відвар додати цукор, довести до кипіння, влити вичавлений сік і охолодити.


1

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)