kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Наливка. Домашня наливка. Приготування наливки із терну.

Наливка.


Слабоалкогольна наливка.

  Інгредієнти: 7 кг ягід (малина, смородина, вишня без кісточок або будь-які інші ягоди), 3 кг цукру.
  Приготування: Ягоди покласти в банку, пересипати цукром, шийку банки обв'язати марлею і залишити на сонці на 3 - 5 днів, періодично струшуючи. Після початку бродіння залишити водяний заслін і залишити в темному місці на 30 - 40 днів до закінчення бродіння. Потім наливку профільтрувати, розлити по пляшках, закорковувати. Зберігати в темному прохолодному місці. Можна готувати слабоалкогольні змішані наливки: у міру дозрівання ягід і плодів в банку закладати доспілі плоди і пересипати цукром з розрахунку 300-400 г цукру на 1 кг ягід. За бажанням можна добавляти свіжо вичавлений сік лимона або апельсина.


Наливка із вишні.

  Інгредієнти: 3 кг вишень, 1 кг цукру, 1 л горілки.
  Приготування: Вишні покласти в бутель, пере сипавши цукром. Зав'язати бутель марлею і залишити на сонці на 6 тижнів, щоб вишні перебродили. Потім злити вишневий сік, розлити по пляшках, закорковувати і залишити в холодне місце. Вишні, які залишилися в бутлі, залити горілкою, щільно закрити і дати постояти при кімнатній температурі 2 місяці. Злити другу наливку, профільтрувати, розлити по пляшках, закорковувати. Через 5-6 місяців наливка готова.


Вишнева наливка по польські.

  Інгредієнти: 1 кг вишень, 800 г цукру, 200 мл горілки.
  Приготування: Вишні без кісточок покласти в банку і пересипати цукром. Через 2-3 дні додати горілку, обв'язати банку марлею або тканиною і залишити в тепле темне місце на 1,5-2 місяці. Відфільтрувати, розлити по пляшках, закорковувати.


Наливка з агрусу.

  Інгредієнти: 1 кг агрусу, по 0,6 л горілки і вина, 300 г цукру.
  Приготування: Агрус вимити, очистити від плодоніжок, насипати в бутель і залити горілкою. Настояти 2 неділі, настій злити і залити агрус вином 18-20 % кріпості (краще домашнім яблучним або айвовим). Настояти 2 тижні, злити настій, нагрівати, розчинити в нім цукор і з'єднати з першим настоєм. Перемішати, відстоювати 5-6 днів, процідити, розлити по пляшках і закорковувати.



Запашна рожева наливка.

  Інгредієнти: 5 кг порічок, 4 кг цукру, 150 рожевих пелюсток.
  Приготування: Смородину вимити, обсушити, очистити від плодоніжок. Покласти в бутель шарами смородину, пелюстки троянд, цукор, закрити шийку тканиною, залишити на сонці на місяць. Потім злити, процідити, розлити по пляшках і закорковувати.


Наливка спотикач.

  Інгредієнти: 750 мл горілки, 1 кг чорної смородини, 1 кг цукру, 3,5 стакана води
  Приготування: Чорну смородину перебрати, ретельно вимити, обсушити на рушнику, скласти в емальовану миску і потовкти. Перекласти в полотняний мішок, щоб стік сік. З цукру і води зварити густий сироп, постійно знімаючи піну. У готовий сироп влити сік з чорної смородини і ще раз прокип'ятити. Зняти з вогню, додати горілку, добре розмішати, залишити на слабкий вогонь і, не доводячи до кипіння, безперервно помішуючи, дати наливці загустіти. Після цього «Спотикач» охолодити, розлити по пляшках, закорковувати і зберігати в сухому прохолодному місці.


Чорно смородинова наливка.

  Інгредієнти: 3 кг чорної смородини, 1 кг цукру, 250 мл 70 %-ного спирту.
  Приготування: Смородину вимити, обсушити, насипати в бутель упереміж з цукром, залишити на 3-4 дні на сонці. Бутель періодично струшувати. Після початку бродіння встановити водяний затвор (або поліетиленовий пакет під гумку) і залишити в темне місце на 1,5 місяця. Після закінчення бродіння наливку профільтрувати і додати спирт з розрахунку 50-70 г на 1 л наливки, розлити по пляшках і закорковувати.


Наливка з чорносливу.

  Інгредієнти: 600 г чорносливу, 0,5 л спирту, 2 л горілки.
  Приготування: Чорнослив помити, видалити кісточки, розрізати їх на шматочки, насипати в бутель, залити спиртом і горілкою з розрахунку 600 г чорносливу на 0,5 л спирту і 2 л горілки, настояти 1,5 місяця, періодично струшуючи бутель. Настій злити, профільтрувати і закорковувати. Сливи залити водою в кількості, рівній злитому настою, настояти 3 доби, злити, змішати з настоєм, що раніше злили, і настояти. Злити з осаду, додати за смаком цукор, розлити по пляшках, закорковувати.


Наливка тернівка.

  Інгредієнти: 2,25 л горілки, 2,5 кг терну, 1,25 кг цукру.
  Приготування: Стиглий терен покласти в 8-літровий бутель і пересипати цукром. Шийку пляшки обв'язати марлею і залишити на сонці на 6 тижнів. Коли терен перебродить, влити в нього 250 мл горілки і дати постояти 4 місяці. Потім наливку процідити, долити ще 2 л горілки, перелити в емальовану каструлю, довести до кипіння, охолодити, розлити по пляшках, щільно закорковувати, залити парафіном, залишити в ящик, засипати сухим піском і зберігати в сухому прохолодному місці. Наливка буде готова через 6 місяців.


Кминна наливка.

  Інгредієнти: 2 л горілки, 80 г кмину, 600 г цукру, 3 стакани води.
  Приготування: У горілку насипати кмин, дати постояти в теплому місці 2-3 тижні. Розвести цукровим сиропом (з розрахунку 3 стакани води на 600 г цукру), процідити, влити наливку в бутель нижче за шийку, закорковувати її, залишити в місце на декілька тижнів, щоб суміш настоялась. Обережно злити і розлити по пляшках.


Наливка з фруктового асорті.

  Інгредієнти: 400 горілки, 400 мл фруктового соку, 2,5 кг вишень, 1,25 кг порічок, 1,25 кг малини, 6 г кориці, 2,5 г гвоздики, цукор.
  Приготування: Вишні, порічки і малини розім'яти в кам'яній ступі, перекласти в миску і дати постояти 5-6 годин. Потім вичавити сік, влити горілку і перемішати. На кожних 400 мл цієї суміші покласти 200 г цукру. Коли цукор в соку повністю розчиниться, на кожних 2,5 г цього складу покласти 5 г кориці і 2,5 г гвоздики. Перемішати, влити в 10-літровий бутель, закорковувати і залишити на 6 тижнів на сонці, 3-4 рази в день струшувати. Наливку процідити, розлити по пляшках і зберігати в холодному місці.


Чайна наливка.

  Інгредієнти: 0,5 л коньяку, 75 г чорного чаю, 3,5 л цукрового сиропу, 0,1 г ваніліну, 15-20 г лимонної кислоти, 30-40 г кольору.
  Приготування: Залити чорний чай коньяком, дати настоятися 5-10 днів. Потім злити, підсолодити 60 %-ним цукровим сиропом, додати ванілін, колір і лимонну кислоту для доведення кислотності наливки до 0,2 г/100 мл міцність наливки не повинна перевищувати 20 %.


Старовинна наливка «Панночка».

  Інгредієнти: 1 л горілки, 2 л яблучного соку, 2 кг цукру, 4-5 л води.
  Приготування: Нарізувати кислі і солодкі яблука, вижати з них сік, влити в бочечку. Воду налити в каструлю, насипати цукор і варити на слабкому вогні 1 годину. Зняти з вогню, вилити в дерев'яний посуд, остудити, перелити в бочонок з яблучним соком, додати горілку, закорковувати і поставити в холодний льох або на лід на 8 діб. Після цього бочонок закрити кришкою, засмолити і знову залишити на 3 місяці в льох.


Ожинова наливка.

  Інгредієнти: 7 кг ожини, 2,5 кг цукру.
  Приготування: Ожину помити, обсушити, покласти в бутель, пересипати цукром, шийку бутля обв'язати тканиною і залишити на сонці на 5-7 днів, періодично струшуючи. Після початку бродіння встановити водяний затвор і прибрати бутель в темне місце на 30-40 днів, потім наливку профільтрувати. За бажанням можна добавити на кожен літр наливки по 50 г цукру і спирту. Розлити наливку по пляшках, закорковувати і зберігати в прохолодному темному місці.


Горобинова наливка.

  Інгредієнти: 5 кг горобини, 4 кг цукру, 1 л горілки.
  Приготування: Підморожені ягоди горобини, промити гарячою водою, очистити від плодоніжок, положити в бутель, пересипаючи цукром, зав'язати шийку тканиною і залишити в тепле місце на 1,5 місяця. Після закінчення бродіння налити горілку і настояти ще 3 місяці. Потім наливку процідити, за смаком додати горілку, розлити по пляшках і закорковувати.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)