kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Наливки рецепти. Приготування наливки із клюкви. Настойка і наливка із горобини.

Наливка.


Наливка з полуниці (суниці).

  Інгредієнти: 1,1 л горілки, 1 кг полуниці, 400-600г цукру.
  Приготування: Покласти в бутель свіжі очищені ягоди і налити горілку. Залишити на сонці на 1 місяць (суниці - на 1 добу). Потім злити, розлити по пляшках, закорковувати і засмолити. До ягід, що залишилися в бутлі, добавити цукор, залишити на сонці, поки цукор не розтане, злити сік. Знову насипати цукор, знову злити сік. Цим солодким соком можна підсолодити першу наливку, що злили без цукру або подати як лікер. Для здобуття соку ягоди залити кип'яченою теплою водою, дати постояти 2-3 тижні.


Лимонна (апельсинова) наливка.

  Інгредієнти: 1 л горілки, ЗОО г лимонної (апельсиновою) цедри, 300-400 г цукру, 2-2,5 стакана води.
  Приготування: Лимонну (апельсинову) цедру залити горілкою, залишити в теплому місце на 2-3 місяці, процідити. У приготований гарячий сироп (2-2,5 стакана води на 300-400 г цукру) влити наливку, розмішуючи ложкою. Процідити, налити наливку в бутель, закорковувати її, залишити в теплому місці на декілька тижнів, щоб суміш настоялась. Потім обережно злити, розлити по пляшках.


Старовинний рецепт наливки з малини і чорної смородини.

  Інгредієнти: 0,5 л горілки, 1 л соку з ягід малини або чорної смородини, 100-300 г цукру.
  Приготування: Покласти в глиняний горщик ягоди, влити горілку, обв'язати шийку горщика папером, проколоти її в декількох місцях вилкою, поставити в духовку на слабкий вогонь, поки ягоди стануть бурого кольору. Процідити сік, додати за смаком цукор і змішати з горілкою.


Наливка м'ятна.

  Інгредієнти: 1 л горілки, 50 г м'яти, 300-400 г цукру, 2 стакани води.
  Приготування: М'яту залити 1 л горілки, дати настоятись, процідити через вату, змішати з цукровим сиропом. Влити наливку в бутель нижче за шийку, закоркувати її, поставити в тепле місце на декілька тижнів і розлити по пляшках.



Горіхова наливка.

  Інгредієнти: 1 л горілки, 2-3 горіхи, 300 г цукру.
  Приготування: Незрілі волоські горіхи покласти в скляний бутель, залити горілкою і дати настоятись 1 місяць, поки рідина не стане темно-коричневого кольору. Потім злити її в інший бутель, а горіхи засипати цукром і знов залишити на 2-3 тижні, поки весь цукор не розчиниться. Отриманий таким чином сироп змішати з первинним настоєм і розлити по пляшках.


Наливка «ташка».

  Інгредієнти: 0,5-1,5 л горілки, 8-10 кг яблук, 2 кг цукру, кип'ячена вода.
  Приготування: У бочонок покласти очищені від плодоніжок яблука. Потім влити горілку, додати цукор, долити охолоджену кип'ячену воду, залишити в погріб і дати настоятись.


Наливка з шкаралупи волоських горіхів.

  Інгредієнти: Горілка, шкаралупа волоських горіхів, цукор за смаком.
  Приготування: Розколоти волоські горіхи, вийняти ядра, а шкаралупу всипати на 2\3 висоти в трилітровий бутель, залити горілкою. Через 2-3 місяці додати за смаком цукор.


Наливка з персикових кісточок.

  Інгредієнти: 1-1,5 л горілки, 2 стакани персикових кісточок, 400 г цукру, 200 мл води.
  Приготування: Роздрібнити персикові кісточки, наповнити ними бутель, налити горілку, залишити в тепле місце на 4-5 тижнів, потім злити, підсолодити. Щоб наливка була неміцна, з цукру необхідно приготовити спочатку густий сироп, залити його окропом і прокип'ятити, а потім влити наливку і процідити.


Наливка з пелюсток троянд.

  Інгредієнти: 1 л горілки, пелюстки троянд, 100-300 г цукру.
  Приготування: Пелюстки покласти в бутель, залити горілкою, дати настоятись, поки наливка не стане темно-янтарною. Потім злити, не вичавлюючи пелюстки, і добавити за смаком цукор.


Наливка по монастирські.

  Інгредієнти: Будь-які стиглі соковиті ягоди, горілка.
  Приготування: У 10 літровий бутель насипати ягоди і залити їх горілкою. Потім бутель прикрити пробкою. Міцно закорковувати бутель не можна, оскільки він при бродінні ягід може лопнути. Бутель в літній час залишити на сонці, а в зимовий час в тепле місце. Така наливка на ягодах повинна стояти не менше як рік, в крайньому випадку 8 місяців. Один раз в місяць бутель добре збовтувати. Через 8 місяців наливку злити через дрібне сито в інший посуд. Ягоди віджати, а сік змішати з наливкою. У мідний таз насипати цукор і вилити наливку. Таз залишити на середній вогонь і при неперервному помішуванні суміш підігріти, але ні в якому разі не кип'ятити. Одночасно в інший посуд влити втричі більше наливки, змішаної з цукром. У неї вилити гарячий сироп і добре перемішати. Додати цукор: на 1 пляшку ємкістю 0,5 л для наливки з вишень, малини, полуниці береться 200 г цукру, для наливки з чорної смородини і горобини - 300 г цукру. Після змішування несолодкої наливки і сиропу наливку очистити. Для цього в чистий бутель вставити велику лійку, в яку як фільтр помістити фланель. Після проціджування наливку розлити по пляшках і закорковувати.


Наливка ніжна.

  Інгредієнти: 3 кг соковитих ягід (малина, чорна смородина або агрус), пляшка горілки, 7 л води.
  Приготування: У 10-літровий бутель налити воду, положити ягоди, додати горілку, добре збовтати, злегка закрити пробкою, обв'язати серветкою і залишити на підвіконні на 15 діб, щодня бутель струшувати. До кінця другого тижня ягоди в бутлі переміщатимуться від низу до верху і зверху вниз. Це означає, що наливка готова. Тоді її треба процідити в інший бутель, дати декілька днів настоятись і розлити по пляшках, обов'язково ще раз процідивши. Залишити пляшки в сухий пісок, горлишком вниз в прохолодне місце на 1,5-5 місяця.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)