kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Настойки. Мартіні. Настойка перцова.

Настойка.


Ожинова настойка.

  Інгредієнти: 2 л спиртованого соку ожини (з 2,5 кг свіжої ожини), 1,4 л цукрового сиропу, 0,05 г ваніліну, 3 г лимонної кислоти, вода.
  Приготування: Ожиновий спиртований сік із загальним вмістом екстрактних речовин не більше 200 г підсолодити 60% -ним цукровим сиропом, ароматизувати ваніліном. Додати лимонну кислоту для доведення кислотності до 0,4 г/100 мл. Отримана настойка повинна вийти кріпостю не більше 20%.


Настойка з женьшеню.

  Інгредієнти: 0,5 л горілки, шматочок кореня женьшеню, 1 ч. л. меду.
  Приготування: На корені женьшеню настояти горілку 2-3 дні. За бажанням додати мед. У настойку можна доливати горілку 2-3 рази.


Мандаринова настойка.

  Інгредієнти: 0,75 л горілки, 6 ст. л. сушеної мандаринової шкірки.
  Приготування: Мандаринову шкірку дрібно нарізати, залити горілкою і настояти протягом тижня. Перед вживанням охолодити.


Настойка на м'яті, анісі і горішках.

  Інгредієнти: 2 л горілки, 40 г м'яти, 40 г анісу, 40 г горішків.
  Приготування: У горілку покласти м'яту, аніс, горішки, поставити на 12 діб в тепле місце. Після цього, процідивши, можна вживати. Потім в гущавину знову влити половину порції горілки і поставити на 1 місяць в теплому місці.



Горіхова настойка.

  Інгредієнти: 0,5 л горілки, 400 г молодих волоських горіхів, 1 ст. л. меду.
  Приготування: Горіхи дрібно подробити і настояти на них горілку. Перед вживанням перемішати з медом.


Знахарська настойка.

  Інгредієнти: 1 пляшка горілки, 2 ст. л. меду, 5 травинок зубрівки, 5 травинок чебрецю, по 1\2 ч. л. кори дуба, коріандру, чебрецю.
  Приготування: Мед залити горілкою і добре розмішати. Перелити в бутель і додати трави. Бутель добре закоркувати і тримати в прохолодному місці 2-3 місяці. Потім процідити в інший бутель, закрити пробкою і поставити в холодильник.


Традиційна лимонка настойка.

  Інгредієнти: 1 пляшка горілки, 2 лимони середньої величини.
  Приготування: Помити лимони, обтерти сухим полотенцем і зняти цедру. Часточки лимонів залити горілкою і настояти декілька днів в теплому місці, потім профільтрувати.


Настойка часникова любительська.

  Інгредієнти: 1 пляшка горілки, 6 середніх часточок часнику, 1 стручок гіркого червоного перцю.
  Приготування: Часник дрібно нарізати, всипати в бутель, додати червоний перець, залити горілкою, щільно закоркувати і дати настоятись протягом 3 тижнів. Потім процідити в інший бутель, додати сік половини лимона, щільно закрити. Зберігати в холодильнику. У часникову настойку інколи додають 1 лавровий листок, який придає їй пікантний смак.


Настойка «мисливська».

  Інгредієнти: 1 л горілки, 30-40 г ягід ялівцю, 2 г меленого чорного перцю, 50 г насіння кропу, 10-12 г солі, 40 г хрону.
  Приготування: Всі інгредієнти з'єднати в бутлі, настояти протягом 2 тижнів в теплому місці, періодично струшуючи. Потім настойку процідити і відфільтрувати.


Перцева настойка.

  Інгредієнти: 2 л горілки, 70 г перцю, 200-300 г цукру, 3-4 стакани води.
  Приготування: Насипати в горілку перець, поставити на 2 тижні в тепле місце. Потім процідити, розвести слабким сиропом, вилити в бутель, закоркувати, поставити на декілька тижнів в тепле місце. Обережно злити, розлити по пляшках.


Кмина настойка.

  Інгредієнти: 800 г кмину, 3 л води, горілка і цукор за смаком.
  Приготування: Приготувати спочатку кминну воду: перегнати її в кубі, поклавши кмиін. Додати в неї цукор і змішати з горілкою.


Цілюща настойка на прополісі.

  Інгредієнти: 1 пляшка горілки, 10 г прополісу, 50 г очищеного від кісточок чорносливу, по 1 ч. л. липового цвіту, буркуну, чебрецю, м'яти.
  Приготування: Сушений чорнослив дрібно нарізати, змішати з липовим цвітом, буркуном, чебрецем, м'ятою і залити горілкою. Бутель щільно закоркувати і поставити в тепле місце на 2 місяці. Після цього настойку процідити, додати прополіс, закоркувати і дати настоятись протягом місяця.


Цілюща настойка.

  Інгредієнти: По 0,5 г насіння селери, кмину, анісу, по 1 г цвіту бузини, запашного горошку, гвоздики, чорного перцю, мускатного горіха, кардамону, звіробою, по 2 г кориці, пелюсток троянд, імбиру, запашного чаю, кави, ромової есенції, вишневої есенції, м'ятних крапель, грушевої, сливової і барбарисової есенції, по 3 г перегородок горіхів, естрагону (тархуна), чебрецю, по 4 г кінзи, насіння петрушки, насіння кропу.
  Приготування: Всі перераховані інгредієнти прокип'ятити на слабкому вогні, остудити, процідити. Потім до суміші додати 50 г цукру, 0,5 л горілки, розлити по пляшках, закоркувати і дати настоятись.


Анісова настойка.

  Інгредієнти: 4 г анісу звичайного, 0,2 г бад'яну, 0,5 г кмину, 0,2 г коріандру, 0,5 г насіння кропу, 2,5 л горілки.
  Приготування: Всі перераховані інгредієнти з'єднати і настояти протягом 2 тижнів. Потім настойку процідити, розлити по пляшках. Перед вживанням охолодити.


Яблучна настойка.

  Інгредієнти: 2,5 кг яблук, 1,5 л горілки, 7,5 л води, 2 кг цукру.
  Приготування: У великий бутель покласти очищенні і нарізані яблука, залити горілкою і охолодженою водою. Обв'язати шийку пляшки марлею, поставити на 2 тижні на сонці і щодня збовтувати. Коли яблука спливуть, рідину процідити через марлю, додати цукор, поставити на 2 дні на сонці, а потім винести на 10 днів в холодне місце. Потім процідити, розлити по пляшках, закоркувати, обв'язати пробки вірьовками і поставить в холодне місце. Настойка буде готова через 3 неділі.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)