kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Рецепти настойок. Настойка на спірту. Настойка женьшення.

Настойка.


Настойка полинова.

  Інгредієнти: 1 л горілки, 50 г полину, 50 г цукру.
  Приготування: Свіжий або сушений полин залити горілкою, настояти 2 тижні, процідити, додати цукор. Розлити по пляшках і закоркувати.


Настойка з березових гілочок.

  Інгредієнти: 0,5 л горілки, 50 г березових гілочок, 1 ч. л. меду.
  Приготування: Гілочки берези настояти протягом 10 днів на горілці. Перед вживанням за бажанням добавити мед.


Бруснично-вишнева настойка.

  Інгредієнти: 150 мл коньяку, 2 л горілки, 3,5 кг брусниці, 600 г вишень, 2,5 л цукрового сиропу, лимонна кислота.
  Приготування: Насипати в бутель свіжу брусницю і вишні, залити коньяком, горілкою і настояти. Потім влити 60 %-ний цукровий сироп, додати лимонну кислоту.


Настойка з вишень.

  Інгредієнти: 0,5 л горілки, 250 мл вишневого соку з цукром, 250 мл води.
  Приготування: Промиті вишні без плодоніжок положити в бутель з широкою шийкою, засипати цукром і поставити на сонці на 30-50 днів. Отриманий вишневий сік (на 1 кг вишень 0,7 кг цукру) змішати з кип'яченої водою і горілкою.



Настойка з вишневих плодоніжок.

  Інгредієнти: 1 л горілки, 250 г вишневих плодоніжок, 100 г цукру.
  Приготування: Плодоніжки промити, обсушити, всипати в бутель, засипати цукровим сиропом, збовтати, шийку бутля обв'язати марлею і витримати настойку при кімнатній температурі 30 днів. Після цього влити в бутель горілку, перемішати, поставити на 2 дні, процідити через марлю.


Настойка м'ятна.

  Інгредієнти: 1 л горілки, 50 г листя м'яти.
  Приготування: Свіже листя м'яти, зібране в суху погоду, подрібнити, залити горілкою, настояти 2 неділі. Процідити і розлити по пляшках.


Настойка «ерофеич-99».

  Інгредієнти: По 2 г квіток і трав материнки, звіробою, любистку, шавлії, полину, меліси, деревію, чебрецю, молодого листя суниці, яблуні і груші, квіток глоду, по 0,5 г кардамону і анісу, 1 л горілки.
  Приготування: Всі інгредієнти перемішати, настоювати 2-3 місяці, злити, профільтрувати, розлити по пляшках і закоркувати.


Настойка з перегородок горіхів.

  Інгредієнти: 1 л горілки, 2 ст. л. меду, перегородки волоських горіхів, 0,5 л води.
  Приготування: Перегородки волоських горіхів положити в горілку і настояти 2-3 дні. Потім змішати з холодною кип'яченою водою і медом.


Настойка перцева «гіркі сльози».

  Інгредієнти: 2 л горілки, 70 г червоного гіркого перцю, 200-300 г цукру, 3-4 стакани води.
  Приготування: У горілку всипати подрібнений червоний перець, поставити на 2 тижні в тепле місце. Процідити, розвести слабким цукровим сиропом, процідити, влити настойку з перцем в бутель нижче за шийку, закоркувати її і поставити на декілька тижнів в тепле місце. Обережно злити і розлити по пляшках.


Яблучно-медова настойка.

  Інгредієнти: 1,5 л горілки, 1,5 кг яблук, 200 г цукру, 50 г меду, 1,5 л води.
  Приготування: Настояти горілку на яблуках декілька днів, додати цукор, мед, воду за смаком.


Медова настойка на травах.

  Інгредієнти: 1 л горілки, 4 ст. л. меду, по 1 ст. л. кори дуба, насіння коріандру, сушених чебрецю, меліси, зубрівки.
  Приготування: У бутель покласти трави. Мед розмішати з горілкою і залити ним трави. Настойку поставити в прохолодне місце на місяць. Відцідити, розлити по пляшках і закоркувати. Зберігати в темному прохолодному місці.


Настойка з агрусу.

  Інгредієнти: 2 кг агрусу, 2 л горілки, 2-3 скибочки житнього хліба, сироп з варення.
  Приготування: Агрус покласти в бутель, залити водою. На скибочки хліба викласти густе варення, підсушити на решітці і додати до агрусу. Бутель щільно закоркувати і поставити в темне прохолодне місце на 4 місяці.


Настойка грушево-смородинова.

  Інгредієнти: 100 г сушених груш, 100 г родзинок, 100 г молодого листя смородини, 2 л горілки.
  Приготування: Всі інгредієнти змішати в бутлі, поставити в темне місце на 1 місяць, періодично струшуючи. Готову настойку відфільтрувати, розлити по пляшках, закоркувати.


Настойка абрикосова.

  Інгредієнти: 2 кг абрикос, 250 г цукру, кориця, 5-6 шт. гвоздики, 1 л горілки.
  Приготування: М'якуш абрикосів нарізати часточками, ядра подробити, додати цукор, гвоздику і корицю на кінчику ножа, залити горілкою і настояти 1 місяць. Потім профільтрувати, розлити по пляшках, закоркувати і поставити в темне прохолодне місце.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)