kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Паска. Рецепти паски. Кулич.

Паска.


Паска «Нескладна».

  Інгредієнти: Кількість інгредієнтів на ваш розсуд.
  Приготування: Сир, вершкове масло, сметану, сіль, трохи цукру перемішати, збити. Жовтки збити окремо. Цукор і вершки, постійно помішуючи, підігрівати, не доводячи до кипіння, до тих пір, поки маса не загусне. Гарячу масу вилити в сир, ретельно перемішати. Додати ванільний цукор. Не припиняючи помішувати, злегка прогріти всю масу, потім викласти її в підготовлену форму, покласти вантаж (але не дуже важкий) і поставити на 6 г. у холодильник.


Паска «Воскресенська».

  Інгредієнти: 500 г віджатого і протертого сиру, 3 жовтки, 1,5 ст. цукру, 300 г вершкового масла, будь-які добавки.
  Приготування: Жовтки і цукор розтерти, потім повторити операцію, додавши розм'якшене масло, далі розтерти з сиром. Додати цукати (або родзинки чорні і білі, цедру лимона і апельсина, ванілін - словом, все, що прийде в голову). Загорнути в марлю і покласти в друшляк під гніт і виставити на холод на ніч. Готову паску викласти на блюдо і прикрасити на ваш смак.


Паска «Мигдальна».

  Інгредієнти: 1,2 кг віджатого сиру, 6 ст. густих вершків, 1 ст. цукру, 2 ст. солодкого мигдалю, 10 ядер гіркого мигдалю.
  Приготування: Витримати свіжий сир під пресом протягом 12 г, протерти через сито, додати вершки, ретельно розмішати, перекласти в серветку і підвісити, щоб стекла сироватка. Очистити солодкий мигдаль, стовкти його як можна дрібніше (не повинно залишитися крупинок), вливаючи помалу воду, щоб мигдаль не замаслився. У товчений мигдаль всипати цукор і знову як слід розтерти. З'єднати цю суміш з сиром, все ретельно перемішати, скласти в пасочницю, протримати добу під гнітом. Зверху готову паску прикрасити гірким мигдалем, натертою стружкою.


«Сирна» паска.

  Інгредієнти: 12 варених жовтки, 400 г сиру, 2 ст. цукру, 400 г вершкового масла, ваніль.
  Приготування: Жовтки протерти через сито, додати сир, розм'якшене масло, цукор і все добре збити міксером. Марлю покласти на друшляк, на неї викласти масу. Поставити в холодильник, щоб стекла рідина. Перекласти на блюдо плоскою стороною вниз. Сирну паску їдять, намазуючи її на паску.



Паска «Ряджена».

  Інгредієнти: 2 л ряжанки, 2 л молока, 100 г вершкового масла, 1,5 ст. сметани, 6 жовтки, 1,5 ст. цукру, ванілін.
  Приготування: Ряжанку з'єднати з молоком і сметаною, додати розтерті з цукром жовтки, довести до кипіння при постійному помішуванні. Декілька хвилин кип'ятити, поки не відійде сироватка. Охолодити. Підвісити в марлі на 2 г, щоб сироватка стекла. Масу протерти через сито, додати розтерте з цукром масло, ванілін, добре перемішати. Викласти у форму і поставити під гніт в холодильник на добу.


«Російська» паска.

  Інгредієнти: 800 г м'якого сиру, 1/2 ст. цукрової пудри, 100 г вершкового масла, 1 ст. густої сметани, 1/2 ст. цукру, 3 яйця, 1/2 ч. л. меленого мускатного горіха, 1/2 ч. л. меленої кориці, 2 ч. л. ванільного цукру, 1/2 ст. 33% вершків, 1 ст. л. апельсинових цукатів, 2 ст. л. родзинок, 2 ст. л. будь-яких грубо нарізаних горіхів.
  Приготування: Сир двічі протерти через сито. Додати цукрову пудру, розм'якшене масло і сметану. Як слід перемішати, збити віночком. Цукор розтерти дочиста з жовтками, додати до сирної маси. Прянощі перемішати з ванільним цукром, вершки збити в густу піну і теж додати до сиру. Збити яєчні білки, обережно ввести в сир. Перемішати масу дерев'яною лопаткою в одному напрямі. Додати цукати, родзинки і горіхи. Перемішати. Форму для паски застелити харчовою плівкою. Обережно перекласти в неї масу, накрити дощечкою, помістити на неї гніт. Поставити в холодильник на 2 доби.


Паска «Царська» на сметані.

  Інгредієнти: 500 г сиру, 100 г вершкового масла, 1 ст. сметани, 1 ст. цукру, 3 яйця, 2 ст. л. ядер солодкого мигдалю, 2 ст. л. родзинок без кісточок, ванілін.
  Приготування: Покласти в каструлю протертий через сито сир, вершкове масло, додати сметану і яйця, ретельно перемішати, залишити каструлю на плиту і довести масу до гарячого стану (але не доводити до кипіння), безперервно помішуючи дерев'яною лопаткою, щоб маса не пригоріла. Після цього зняти з вогню і по можливості швидко охолодити, безперервно помішуючи. У захололу масу додати цукор, родзинки, розтертий мигдаль, ванілін, все перемішати, викласти в пасочницю, застелену вологою марлею, і щільно ум'яти масу. Зверху залишити гніт і поставити в холодильник на добу.


Паска «Костромська».

  Інгредієнти: 500 г сиру, 50 г вершкового масла, 1/3 ст. цукрової пудри, 50 г шоколаду, 1/2 ст. сметани, 1/4 ст. нарізаних цукатів.
  Приготування: Шоколад, витриманий в холодильнику, натерти на грубій терці, змішати з цукровою пудрою і відставити. Сир протерти через сито, змішати із вершковим маслом і сметаною, добре розмішати. Всипати цукати, суміш шоколаду з цукром, перемішати, щоб маса придбала рівномірний колір. Все скласти у форму, застелити вологою марлею, і покласти в холодильник під гніт на 1,5 діб.


Паска «Нова».

  Інгредієнти: 1,2 кг густої сметани, 400 г вершкового масла, 1/2 ст. 33% вершків, 400 г подрібненого шоколаду, 2 ст. цукру, 6 жовтків, ванілін і сіль за смаком.
  Приготування: Сметану вилити в серветку і підвісити в холодному місці на декілька годин, щоб стекла сироватка. Жовтки розтерти з цукром, додати трохи ваніліну, подрібнений шоколад, вершки, перемішати і нагрівати на слабкому вогні до загустіння, безперервно помішуючи і не доводячи до кипіння. Потім, продовжуючи помішувати, дати остигнути на холоді, з'єднати із сметаною і додати збите масло. Ретельно перемішати і остудити до консистенції застиглого масла. Отриману масу укласти в підготовлену форму і витримати в холодному місці під вантажем дві доби.


Паска «Королівська».

  Інгредієнти: 400 г сиру, 150 г вершкового масла, 1/2 ст. 33% вершків, 1 ст. цукру, 3 жовтки, родзинки, мигдаль, ванілін, лимонна цедра або кардамон.
  Приготування: Масло розтерти дочиста, додати жовтки, цукор, трохи ваніліну і ще раз розтерти. З'єднати з протертим через сито сиром, додати родзинки, натерту лимонну цедру або декілька товчених зерен кардамону, товчений мигдаль. Ретельно розтерти до здобуття однорідної маси, додати збиті вершки, одночасно помішуючи зверху вниз. Викласти в підготовлену форму і залишити в холодному місці під гнітом на 12 г.


Паска «Домашня».

  Інгредієнти: 2,5 ст. густих вершків, 2,5 ст. сметани, 1 ст. молока, 1 яйце, цукор і сіль за смаком.
  Приготування: Для приготування паски по цьому рецепту потрібно вершки, сметану і молоко, нагріти до 30 °C, перемішати і залишити в нагріту до 60 °C духовку на 10 г. Весь цей час підтримувати в духовці цю температуру. За цей час суміш повинна згорнутися. Тоді вилити все в серветку, дати стекти сироватці в холодному місці, потім посолити сир, додати цукор і сире яйце, гарненько розтерти в мисці, щоб не було грудок. Покласти в пасочницю під прес на добу.


Паска «фісташки».

  Приготування: 2 кг сиру, протерти через сито, покласти 4 ст. цукру, 400 г розм'якшеного вершкового масла, гарненько розтерти до гладкості, вбити поодинці 5 яєць, вимішуючи, покласти ванілін або корицю, 2 ст. густої сметани, протерти гарненько ще раз, покласти 1,5 ст. рубаного мигдалю, вимісивши, все разом. Скласти в пасочницю так, щоб сир був вищий за краї, обклавши пасочницю усередині вологою марлею, розпрямити, кінцями закрити сир, щоб не було складок, покласти зверху дощечку і гніт, залишити на добу в холодильник.


Паска «Молочна».

  Інгредієнти: 5 л молока, 5 яєць, 3 ст. сметани, 500 г вершкового масла, 2 ст. цукру, 1 ст. л, 3% оцту.
  Приготування: Молоко виливаєте у велику каструлю (не емальовану, щоб не пригоріла). Поки молоко закипає, яйця ретельно перемішати зі сметаною. Коли молоко скипить, зняти його з вогню, влити сметану з яйцями та оцет. Потім перемішати, залишити на маленький вогонь і постійно помішувати, поки сироватка не стане прозорою і не сформується сир. Сир злити в марлю, зав'язати в мішечок і підвісити. Коли стече зайва волога (сир не повинен остигнути), протерти його через сито. Вершкове масло також протерти через сито і змішати з цукром до однорідної маси, яку з'єднали з протертим сиром. Підготовлену сирну масу викласти в дерев'яну пасхальну форму, застелену вологою марлею, масу закрити кінцями марлі і залишити зверху гніт. Форму залишити на 3 г. у теплому приміщенні, а потім переставити в холодильник на 2 доби. Готову паску викласти на блюдо і прикрасити.


Паска «Бабаївськая».

  Інгредієнти: 2 кг сиру, 200 г шоколаду, 1,5 ст. цукрової пудри, 2 ст. сметани, 200 г вершкового масла, 1 ст. цукатів.
  Приготування: Шоколад натерти на терці або на скоблити ножем, змішати з цукровою пудрою і відставити. Потім узяти сир, протерти через решето, змішати із вершковим маслом і сметаною, добре розмішати, всипати в сир стакан нарізаних цукатів, шоколад з цукровою пудрою і перемішати все це, щоб маса мала рівномірний колір. Все скласти у форму, застелену тонкою марлею, винести на холод і покласти під гніт. Через 1,5 доби паску вийняти з форми і подавати до столу.


Паска «Буковинська».

  Інгредієнти: 1 кг сиру, 300 г вершкового масла, 1 ст. цукру, 1 ст. родзинок, 1/4 ч. л. кардамону, ванілін, цедра 1 лимона.
  Приготування: Добре віджатий сир разом з вершковим маслом пропустити через м'ясорубку, додати цукор, цедру, ванілін, кардамон, родзинки. Все перемішати, викласти у форму і поставити під гніт в холодильник на добу.


1 2 3 4

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)