kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Паска. Рецепти паски. Кулич.

Паска.


«Червона» паска на кислому молоці.

  Інгредієнти: 2 л молока, 2 л кислого молока, 3 ст. сметани, 1 жовток, цукор і ванілін за смаком.
  Приготування: Влити молоко в керамічний горщик і залишити в гарячу духовку, щоб молоко стопилося і зробилося червоним, причому пінки, що утворюються, треба по частіше опускати вниз. Коли молоко стане червоним, вийняти його, дати остигнути до ледве теплого стану, влити кисле молоко, сметану і жовток, перемішати і залишити на вогонь. Кип'ятити на слабкому вогні, поки не відокремиться сироватка. Тоді процідити через серветку, протерти через сито, додати цукор і ванілін, перекласти у форму і залишити на холод під прес на 12 г.


Паска «Проварна».

  Інгредієнти: 500 г жирного сиру, 2 жовтки, 1/3 ст. дрібного цукру або цукрової пудри, 2 ст. л. молока, 1,5 ст. л. вершкового масла, цедра 1/2 лимона або ванілін.
  Приготування: Протерти сир через сито. Жовтки дочиста розтерти з цукром, розвести молоком, покласти ванілін або цедру, підігріти при постійному помішуванні до найгарячішого стану, не доводячи до кипіння. Потім перелити в супову миску, негайно покласти холодне вершкове масло, нарізане дрібними шматочками, добре перемішати і дати остигнути. Додати, вводячи помалу протертий сир, розмішати, покласти у форму. Поставити під гніт в холодильник на 12 г.


Паска «Повітря».

  Інгредієнти: 600 г жирного сиру, 100 г вершкового масла, 2 жовтки, 1/2 ст. цукру (цукрової пудри), 1/4 ст. 33% вершків, цедра 1 лимона.
  Приготування: Віджатий сир протерти через сито. Вершкове масло, витримане пару годин в теплому місці, розтерти з жовтками і цукром, заздалегідь змішаним з дрібно нарізаною цедрою лимона. Отриману суміш з'єднати з сиром, додати збиті вершки, ретельно перемішати до однорідного стану, викласти в підготовлену форму і помістити під вантаж в холодне місце на 12 г.


Паска «Вершкова».

  Інгредієнти: 1 л молока, 3 жовтки, 1,5 ст. сметани, 1/4 ст. топленого вершкового масла, 1 ст. цукрової пудри, 1/2 ст. мигдалю, 3 шт. різноколірного мармеладу, 1/4 ст. родзинок, ванільний цукор, 1/2 ст. апельсинової цедри (цукатів).
  Приготування: Жовтки збити із сметаною, вилити суміш в кипляче молоко. Молоко повинне "згорнутися" (утворити пластівці). Якщо цього не сталося, необхідно додати 1 ст. л. лимонного соку. Швидко охолодити (залишити каструлю в місткість з холодною водою). На сито покласти марлю, складену в 2 шари, вилити молоко, що згорнулося, і коли рідина стече, зв'язати кінці марлі і підвісити над каструлею на 2 дні в прохолодне місце. Отриманий сир покласти між 2 дощечками ще на один день. Потім перекласти сир в глиняну миску і розтирати, додаючи поступово топлене масло і цукрову пудру. У готову сирну масу додати родзинки, мигдаль, нарізаний мармелад, цедру, ванілін і перемішати. Викласти підготовлену сирну масу у форму, застелену вологою марлею, залишити під гніт і поставити в холодильник на добу.



Паска «вершково-лимонна».

  Інгредієнти: 800 г віджатого сиру, 100 г вершкового масла, 1/2 ст. цукру, 2 жовтки, 1 ст. вершків, дрібно нарізана цедра 1 лимона, ванільний цукор.
  Приготування: Всі перераховані інгредієнти ретельно розмішати, розтерти, перекласти у форму, застелену вологою марлею і поставити під гніт в холодильник на 12 г.


Паска «Сметанна».

  Інгредієнти: 2 л молока, 4 ст. сметани, 3 яйця, 1/2 ст. цукру, ванілін, сіль на кінчику ножа.
  Приготування: Молоко влити в керамічний горщик і тримати в духовці до червоного кольору. Топлене молоко охолодити приблизно до 35 °C, влити сметану, ретельно розмішати і залишити в тепле місце, дати закиснути. Знов помістити в помірно нагріту духовку. Як тільки суміш створожиться, перекласти її в полотняну серветку, підвісити в холодному місці і дати стекти сироватці. Після цього протерти через сито сир, додати до нього цукор, ванілін, посолити, ретельно розтерти разом з яйцями. Викласти масу в підготовлену форму, залишити під вантажем в холодне місце на добу.


1 2 3 4

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)