kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Печиво. Приготування печива. Рецепти печива.

Печиво.


Печиво двоколірне.

  Інгредієнти: 1,5 стакана муки, 100 г масла вершкового, 1\2 стакана цукрової пудри, 1 яйце, 1 жовток, 2 ст. ложки молока, 1 ст. ложка оцту, 5 г лимонної цедри, (або 1 г ваніліну), 2 ст. ложки подрібнених горіхів.
  Приготування: Вершкове масло збити з цукровою пудрою, додати послідовно жовток і ціле яйце, оцет, лимонну цедру або ванілін і в кінці муку. Замісити тісто і розділити його на дві рівні частини. У одну половину додати нарізані горіхи і ретельно вимісити для рівномірного розподілу їх. Обидві половини тіста розкатати в пласти однакової товщини, покласти один пласт на іншій і скрутити рулетом. Нарізати рулет на кружечки товщиною 1 см, переложити їх на злегка змащене маслом деко і випікати при температурі 220-230°C.



Печиво пісочне «Листочки».

  Інгредієнти: 3 стакана муки, 1 стакан цукру, 300 г масла вершкового або маргарину, 2 яйця, 1\4 чайних ложки солі, 1\4 чайних ложки соди, яйце для змащування.
  Приготування: Масло, цукор, яйця розмішати до здобуття однорідної маси. У цю масу всипати муку, соду, сіль і замісити тісто. Через 1-2 хвилини тісто розробити. Якщо воно нагрілося від рук, його треба до оброблення охолодити. Готове тісто розкатати в джгут, нарізати його на рівні шматочки. Кожен шматочок скрутити у вигляді фігурки морковки і приплюснути. Починаючи від товстого кінця фігури гострим кінцем ножа нанести на ній косі лінії. Получиться листочок з прожилками, потім покласти листочок на сухе деко, змастити яйцем і випікати 10-15 хвилин при температурі 240-250°C.


Печиво «Альберта».

  Інгредієнти: 1 стакан муки, 2 ст. ложки крохмалю, 1\2 стакана цукру, 100 г масла вершкового, 1\4 стакана молока, 5 яєць (жовтків), 2 г ванільного цукру, 1\2 чайної ложки соди.
  Приготування: Цукор розчинити в молоці, додавши жовтки, ванільний цукор, розім'яти масло і все перемішати, потім всипати муку і соду, замісити протягом 2-3 хвилин круте тісто. Через 30 хвилин розкатати тісто в пласт завтовшки 3-5 мм. Щоб печиво не роздулося, вилкою проколоти тісто в декількох місцях, а потім ножем розрізати пласт на дрібніші кусочки. Випікати на сухому деку 8-10 хвилин при температурі 180-200 °C.


Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)