kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Пельмені рецепт. Пельмені домашні. Сибірські пельмені.

Пельмені.


Пельмені з кальмарами Далекосхідні.

  Інгредієнти: 500 г кальмарів, 1 яйце, 1 цибулина, 3 чайних ложки рослинної олії, перець, сіль за смаком.
  Приготування: Кальмари почистити, помити, розрізати на шматочки і разом з цибулею пропустити через м'ясорубку. Додати яйце, рослину олію, перець, сіль і добре перемішайте. Готові пельмені зварити в киплячій підсоленій воді. Перед подачею на стіл пельмені полити розтопленим вершковим маслом.


Пельмені з грибами.

   Інгредієнти: 150 г вареного рису, 40 г сушених грибів, 50 г ріпчастої цибулі, 50 г вершкового масла, сіль.
  Приготування: Сухі гриби замочити, зварити, дрібно нарізати, злегка обсмажити, добавити тушковану цибулю, змішати з привареним рисом і перемішати. Варити пельмені як вказано вище. Подавати зі сметаною.


Пельмені з яйцем і грибами.

  Інгредієнти: 10 яєць, 40 г сушених грибів, 50 г цибулі, 50 г вершкового масла, сіль, мелений перець.
  Приготування: Гриби і цибулю приготувати, як описано вище, додати нарізані зварені круто яйця, сіль, перець і перемішати. Варити пельмені як вказано вище. Подавати із сметаною.


Пельмені з підосиновиками.

  Інгредієнти: 500 г підосиновиків, 1 цибулина, 1/2 стакана рослинної олії, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Підосиновики відварити в підсоленій воді, змішати з підрумяненною на сковороді цибулею, прянощами і обсмажити. Варити в киплячій підсоленій воді з лавровим листком 10-12 хв. і подавати гарячими зі сметаною і розтопленим вершковим маслом.



Пельмені зі свіжою капустою по Китайські.

  Інгредієнти: 1 невеликий качан капусти, 1 цибулина, 1/2 стакана розтопленого вершкового масла, сіль, перець.
  Приготування: Листя капусти і цибулі дрібно нарізати, посолити, поперчити, додати масло і ретельно розмішати. Можна залити начинку яйцем. Варити пельмені не менше 15 хв. Подавати зі сметаною або маслом.


Пельмені з квашеною капустою і волоськими горіхами.

  Інгредієнти: 500 г віджатої від розсолу квашеної капусти, 2 зварених круто яйця, 1 неповний стакан волоських горіхів, цукор, червоний перець.
  Приготування: Капусту викласти на сковороду і, злегка приправивши рослинною олією, тушкувати під кришкою, додавши трохи червоного меленого перцю. Коли капуста стане майже зовсім м'якою і придбає коричневий колір, пропустити її через м'ясорубку разом з крутими яйцями і очищеними волоськими горіхами. Начинку ретельно перемішати і додати цукор за смаком. Приготувати з муки, води і яйця тісто для пельменів, розкотити його тонким шаром на дошці, посипану мукою, розділити на квадрати або вирізувати формою кружка діаметром 6 см і покласти в центр кожного кружка начинку, защипнути краї і відварювати в підсоленій киплячій воді 10-12 хв. До таких пельменів подати соус зі свіжих вершків, підсолених і приправлених майонезом.


Пельмені з редькою.

  Інгредієнти: 600 г очищеної редьки 1 цибулина, 3/2 стакана сметани, сіль, прянощі.
  Приготування: Вимиту і очищену редьку натерти на великій терці, додати нарізану цибулю, сметану, сіль, прянощі і все ретельно перемішати. Щоб редька була смачніша, перед тим, як натерти, її потрібно потримати в підсоленій воді, а потім влити туди трохи оцту. Варити пельмені в підсоленій киплячій воді 10-12 хв. Подавати з рослиною олією.


Пельмені з помідорами і сиром.

  Інгредієнти: 200 г сиру, 4 середніх помідори, зелень петрушки, кріп, цибуля, майонез.
  Приготування: Помідори очистити від шкірки, нарізувати дрібними скибочками, сир потерти на великій терці, зелень нарізати і перемішати з майонезом.


Пельмені з бринзою.

  Інгредієнти: 150 г бринзи, 100 г вареної протертої картоплі, цибуля, мелений чорний перець, сіль.
  Приготування: Подрібнену бринзу змішати з картоплею, дрібно нарізаною цибулею, перцем і сіллю. Варити пельмені 5-6хв. Подати, поливши розтопленим маслом, з обжареною грудинкою або корейкою.


Пельмені з картопляною начинкою.

  Інгредієнти: 3-9 картоплин, 1 яйце, 1 цибулина, 1/2 стакана сметани, сіль.
  Приготування: Сиру картоплю очистити, натерти на терці, додати дрібно нарізану цибулю, яйце, сметану, сіль і добре перемішати. Варити пельмені 12-15 хв. Подавати зі сметаною або маслом.


Пельмені із щавлем.

  Інгредієнти: 150 г щавлю, 1 ст. ложка масла, 1 ст. ложка цукру.
  Приготування: Щавель дрібно нарізувати, стушкувати з маслом і цукром. Пельмені варити 8-10хв. Подавати зі сметаною або з будь-яким негострим соусом.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)