kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Пироги. Булочки. Рецепти пирогів.

Пироги.


Пиріг «Роза».

  Інгредієнти: 350 г муки, 3 стакани теплого молока, 3 жовтки, 200 г вершкового масла, 200 г цукру, небагато солі, 1 пакетик ванільного цукру, ром, 20 г дріжджів.
  Приготування: Муку просіяти в миску гіркою, зробити поглиблення, в яке покласти жовтки, покласти сіль, дріжджі, розведенні в невеликій кількості молока (1\4 стакана). Добавити 50 г цукру і 50 г розм'яклого масла. Влити решту молока, тісто добре вимісити і поставити для підйому в тепле місце на 30 хвилин. В цей час приготувати крем, збивши 150 г масла з 150 г цукру і ванільним цукром. Коли тісто підійде, розкатати його в пласт завтовшки в палець, намазати приготованим кремом, скропити ромом, скрутити в рулет і розрізати на шматки завтовшки в палець. У круглу форму, змащену маслом, поставити вертикально посередині один з шматків тіста, згорнутого в трубку, останні шматки поставити довкола, залишаючи проміжки між ними. Дати тісту піднятися. Не змащувати зверху. Пекти в середньо нагрітій духовці. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.



Пиріг медовий.

  Інгредієнти: 3 стакани муки, 0,5 стакани молока, 3 стакани цукру, 200 г маргарину, 1 яйце, 30 г дріжджів, ванілін. Для медового покриття: 100 г меду, 50 г вершкового масла, 1 яйце, 65 г цукатів, 150 г родзинок, 100 г паніровочних сухарів або розтертих горіхів, 4-6 ядер гіркого мигдалю, декілька столових ложок молока.
  Приготування: Приготувати звичайне опарне тісто і поставити його в тепле місце підніматися. Тісто, що підійшло, розкатати на пироговій дошці в тонкий пласт, з якого вирізати круг, відповідний розмірам роз'ємної форми. З останнього пласта вирізати смужки тіста приблизно 3 см шириною. Підігріти мед і масло і злегка охолодивши їх, додати натерті або дрібно нарізані цукати, родзинки, паніровочні сухарі або горіхи, гіркий мигдаль. Медовою начинкою посипати смужки тіста. Пласт тіста який лежить на дні роз'ємної форми, змастити молоком, зверху розкласти недалеко один від одного джгутики, згорнуті із смужок з начинкою. Випікати пиріг в середньо нагрітій духовці 40 - 45 хвилин. Пиріг особливо смачний, якщо його змастити розтопленим вершковим маслом або гарячим желе і посипати цукровим піском.


Пиріг з сиром.

  Інгредієнти: 2,5-3 стакани муки, 1 стакан молока, 1 ст. ложка цукру, 75 г вершкового масла або маргарину, 30 г дріжджів, 0,5 чайної ложки солі. Для начинки: 750—800 г сиру, 3 яйця, 0,5 стакана цукру, 0,5 стакана сметани, 3 ст. ложки розтопленого масла, терта цедра лимона або ванілін, 2-3 ст. ложки муки або манної крупи, за бажанням 100 г родзинок або 2 ст. ложки нарізаних цукатів. Для змазування: 1 яйце.
  Приготування: Розтерти дріжджі з 1 чайною ложкою цукру, додати розтоплене масло разом з теплим молоком, сіль, цукор і муку. Замісити тісто і поставити його бродити. Тісто, що підійшло, розкатати в тонкий пласт, викласти його на змащене маслом деко, накрити серветкою і поставити в тепле місце настоюватись. Яйця збити з цукром, перемішати з розтертим сиром, додати інші продукти. Сирну масу виложити на тісто, що піднялося, рівномірно розмазати, зоставляючи краї непокритими. Підняти краї на начинку, притиснути їх пальцями, змастити яйцем. Випікати пиріг в помірно жаркій духовці до тих пір, поки сирна начинка не підсохне, а краї тіста не підрум'яняться.


Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)