Пунш. Приготування пуншу. Пунш КОРОЛІВСЬКИЙ.
kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Пунш. Приготування пуншу. Пунш КОРОЛІВСЬКИЙ.

Пунш.


Пунш «Королівський».

  Інгредієнти: 200 г цукру, апельсиновий сік, пляшка шампанського, 1/2 пляшки рому.
  Приготування: У дволітровий графін насипати цукор, вичавити апельсиновий сік і добре перемішати. Потім влити у графін шампанське і ром і знову перемішати, щоб цукор повністю розчинився. Після цього пунш охолодити і подавати до столу.


Пунш «Кардинал».

  Інгредієнти: 1 стакан коньяку, 1 стакан горілки, 500 г цукру, пляшка шампанського.
  Приготування: У дволітрову каструлю влити коньяк, горілку, додати цукор, підпалити суміш і дати цукру розчинитися, час від часу струшуючи каструлю. Потім полум'я загасити, влити шампанське і розлити пунш по келихах.


Пунш «У каміна».

  Інгредієнти: Червоне столове вино, 0,25 л коньяку або горілки, цукор.
  Приготування: Червоне столове вино нагрівати до 70-80 °C з 50 г цукру, перелити у фарфорову миску. У плоский фарфоровий посуд або в глибоку тарілку покласти 75 г цукру-рафінаду і залити його коньяком або горілкою, потім підпалити і палаючим перелити в миску з підігрітим вином. Пунш подавати гарячим у фарфорових чашках.


Швейцарський пунш гірський.

  Інгредієнти: 1,5 л червоного столового вина, 200 г цукру-рафінаду, 0,25 л коньяку.
  Приготування: Червоне столове вино нагрівати до 70-80 °C, але не доводити до кипіння, перелити у фарфорову миску. Покласти на неї залізну решітку, а на решітку цукор-рафінад. У цукор додати декілька крапель коньяку і підпалити. У цукор, що горить, помалу підливати коньяк до тих пір, поки весь цукор, розчинившись, не стече в миску з вином.



Пунш європейський.

  Інгредієнти: Родзинки, цукати, ядра мигдалю, цукор-рафінад (0,7-1 кг), коньяк і горілка (всього біля 0,5 л).
  Приготування: У миску покласти родзинки, цукати, ядра мигдалю. Закрити решіткою. На решітку покласти цукор-рафінад (0,7-1 кг), просочений сумішшю коньяку і горілки (всього біля 0,5 л). Цукор підпалити. Після розчинення цукру вилити в 1 л гарячого міцного чаю і 2-2,5 л ароматизованого підігрітого з корицею і лимонними кірками білого сухого вина, видавити сік 2 лимонів і 2 апельсинів. Все змішати і через декілька хвилин розлити по келихах. Щоб напій получився прозорим, ядра горіхів і родзинки бажано промити.


Вечірній пунш по французьки.

  Інгредієнти: 0,5 л води, 75 г цукру, 2 бутони гвоздики, по 1 шматочку кори кориці, цедра лимона, 2 ч. л. чорного чаю, 0,75 л червоного столового вина, 0,5 л вишневого лікеру, 0,25 л коньяку або горілки.
  Приготування: Воду, цукор, гвоздику, корицю і цедру лимона змішати і довести до кипіння. Потім каструлю зняти з вогню і насипати в неї 2 ч. л. чорного чаю, розмішати і через 6 хвилин процідити. Додати червоне столове вино, вишневий лікер і коньяк або горілку. Суміш нагрівати до 70-80 °C і перемішати. За смаком можна додати трохи лимонного соку. Подати напій гарячим або добре охолодженим.


Пунш з прянощами.

  Інгредієнти: 1 стакан червоного столового вина, 2-3 ч. л. цукру, прянощі (гвоздика, кориця) за смаком.
  Приготування: Покласти у вино прянощі, дати настоятися протягом 1-2 годин і поставити на вогонь. Коли вино нагріється до 65-70 °C, а цукор розчиниться, пунш перелити з емальованої каструлі в миску з лікером «Південний» (1-2 ч. л. на 1 стакан вина).


Яблучний пунш.

  Інгредієнти: 3-4 стиглих кислих яблука, 2 пляшки яблучного вина, 1 стакан коньяку, 100-150 г цукру.
  Приготування: Очистити від шкірки яблука і натерти їх на терці. Додати до маси гарячий цукровий сироп (100-150 г цукру і трохи води, довести до кипіння). Все змішати, влити яблучне вино і нагрівати до 80-90 °C. Подати до столу, додавши коньяк. Пити гарячим.


Винно-шоколадний пунш.

  Інгредієнти: 0,25 л води, 100 г цукру, 30 г какао-порошку, 0,75 л червоного столового вина, 1 яйце, 2 чарки коньяку.
  Приготування: Воду, цукор, какао-порошок перемішати і довести до кипіння. Зняти з вогню, додати підігріте до 70—80 °C червоне столове вино, перемішати і через декілька хвилин (коли какао-порошок осяде на дно) процідити в іншу місткість, додавши збите з невеликою кількістю води яйце і коньяк. Подати гарячим.


Капітановий пунш (холодний).

  Інгредієнти: 1 пляшка рому, 1 пляшка портвейну, 1 чарка лікеру «Південний», 200-250 г цукру, 10 часточок лимона, 0,75 л шампанського.
  Приготування: Змішати ром, портвейн, лікер «Південний», цукор, додати лимон (кружечки розрізати пополам). Перш ніж розлити пунш по келихах, додати шампанське.


Класичний кавовий пунш.

  Інгредієнти: 400 г цукру, 1 пляшка коньяку, 0,5 бутилки рому, 1,5 л міцної гарячої кави.
  Приготування: У плоску емальовану каструлю насипати горою цукор, налити коньяк і ром. Цукор підпалити. Як тільки гарячий цукор розчиниться в суміші рому з коньяком, налити в каструлю міцну гарячу каву. Пити гарячим, розливши по кавових чашках.


Кавовий пунш з кагором.

  Інгредієнти: 1 л міцної натуральної кави, що відстоялася, 150-200 г цукру, 0,75 л Кагору, 0,75 л коньяку.
  Приготування: В емальовану каструлю вилити відстояну натуральну каву, додати цукор, Кагор, коньяк. Суміш нагрівати до 70 °C і розлити по келихах.


Холодний ванільний пунш.

  Інгредієнти: 20 мл коньяку, 1 ч. л. цукрової пудри, червоне столове вино.
  Приготування: У келих налити коньяк, покласти цукрову пудру, доповнити червоним столовим вином.


Кавовий пунш з яйцем.

  Інгредієнти: 2 яєчних жовтків, 1 ст. л. цукрової пудри, 20 мл рому, натуральна міцна кава.
  Приготування: Добре збити яєчний жовток, цукрову пудру, ром. Суміш перелити в стакан і доповнити гарячою натуральною міцною кавою (без молока).


Винний пунш.

  Інгредієнти: 2 л білого столового вина, 300 г цукру, 1 пляшка рому.
  Приготування: Змішати біле столове вино і цукор, нагрівати до 70 °C, додати ром, нагрівати до 70 °C. Пунш пити гарячим.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)