kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Розсольник. Перші страви. Приготування розсольника з куркою.

Розсольник.


Розсольник домашній.

  Інгредієнти: Бульйон м'ясний - 750 гр, м'ясо варене - 100 гр, капуста білокачанна - 100 гр, картопля - 180 гр, огірки солоні - 60 гр, корінь селери - 20 гр, морква - 1 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, корінь петрушки - 1 шт, масло топлене - 20 гр, сметана - 100 гр, перець чорний мелений, сіль, лавровий листок за смаком, розсіл огірковий.
  Приготування: Моркву і цибулю наріжте соломкою і спасеруйте на топленому маслі. Капусту, коріння селери і петрушки нашаткуйте тонкою соломкою. Картоплю наріжте брусками. Солоні огірки очистіть від шкірки, наріжте скибочками навскоси і притушіть в невеликій кількості м'ясного бульйону. У киплячий бульйон покладіть капусту, доведіть до кипіння, додайте картоплю, а через 5 хвилин пасеровану моркву, цибулю і притушені огірки. Заправте спеціями і варіть до готовності. Готовий розсольник заправте процідженим і прокип'яченим огірковим розсолом. При подачі покладіть в розсольник шматочки вареного м'яса, заправте сметаною і посипте різаною зеленню.


Розсольник з галушками.

  Інгредієнти: Нирки яловичі - 600 гр, серце яловиче - 500 гр, квасоля - 30 гр, картопля - 6 бульб, цибуля ріпчаста - 2 головки, маргарин - 100 гр, огірки солоні - 4 шт, томат-пюре - 2 ст. ложки, часник - 5 зубчиків, шпик - 100 гр, бульйон - 3 л, зелень петрушки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Підготовлені нирки і серце варіть окремо. Цибулю наріжте соломкою і пасеруйте з томатом-пюре на маргарині. Огірки наріжте скибочками і стушіть. Замочену квасолю варіть в бульйоні до напів готовності, додайте нарізану кубиками картоплю і доведіть до кипіння. Покладіть цибулю пасеровану, томат-пюре, огірки і варіть 10 хвилин. Перед готовністю додайте нарізані скибочками відварені нирки, серце, сіль і перець. При подачі розсольник заправте шпиком розтертим з часником, і нарізаною зеленню.


Розсольник по-Кубанськи.

  Інгредієнти: Огірки солоні - 2 шт, морква - 2 шт, цибуля ріпчаста - 2 головки, капуста білокачанна - 200 гр, картопля - 3-4 шт, масло топлене - 40 гр, сметана - 4 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком Для кльоцок: мука пшенична - 1 стакан, яйце - 1 шт, молоко - 3-4 ст. ложки.
  Приготування: Моркву і цибулю розділіть навпіл. З однієї частини зваріть овочевий відвар, а іншу наріжте соломкою і обсмажте на олії. Огірки наріжте соломкою і приваріть. Муку змішайте з яйцем і молоком. У овочевий відвар вкиньте нашатковану капусту, доведіть до кипіння, потім покладіть картоплю нарізану часточками, обсмажені овочі і варіть 7 хвилин. Чайною ложкою всипте борошняну суміш в розсольник, дайте прокипіти, додайте огірки, сіль, перець. Подавайте з сметаною і зеленню.


Розсольник з гречаною крупою.

  Інгредієнти: Огірки солоні - 4 шт, морква - 1 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, корінь селери - 1\2 шт, корінь петрушки - 1\2 шт, картопля - 3 шт, крупа гречана - 2 ст. ложки, вода - 5 стаканів, олія рослина - 3 ст. ложки, лавровий листок, зелень, сіль.
  Приготування: Овочі наріжте кубиками, огірки приваріть в невеликій кількості води до напів готовності, останні овочі відваріть, опускаючи у воду в наступному порядку: морква, цибуля, коріння селери і петрушки, картопля; додайте огірки. Потім приваріть гречану крупу і варіть до готовності. Приправте маслом, сіллю, додайте лавровий листок і доведіть до кипіння. При подачі посипте зеленню.



Розсольник грибний із шампіньйонами.

  Інгредієнти: Цибуля ріпчаста - 1-2 головки, шампіньйони мариновані - 100 гр, корінь петрушки - 1 шт, корінь селери - 1 шт, крупа перлова варена - 50 гр, масло вершкове - 7 ст. ложок, сметана - 6 ст. ложок, вода - 1,5 л, огірки солоні - 5 шт, картопля - 5 шт, морква - 2 шт.
  Приготування: Гриби наріжте дрібними шматочками і обсмажте на олії. Картоплю наріжте кубиками. Цибулю і коріння нашаткуйте соломкою і обсмажте на олії без зміни кольору. Огірки, очистивши від шкірки і насіння, наріжте соломкою і приваріть в невеликій кількості рідини. Бульйон процідіть, приваріть в ньому овочі, перлову крупу, гриби і варіть розсольник до готовності. У розсольник додайте трохи процідженого і прокип'яченого огіркового розсолу. При подачі заправте сметаною, посипте нарізаною зеленню.


Розсольник з кальмарами.

  Інгредієнти: Кальмари (філе) - 300 гр, капуста білокачанна свіжа - 200 гр, картопля - 4 шт, морква - 1 шт, корінь петрушки - 2 шт, цибуля ріпчаста - 2 головки, огірки солоні - 2 шт, розсіл огірковий - 4 ст. ложки, олія рослина - 2 ст. ложки, вода - 1,5 л, перець білий мелений - 4 ч. ложки, зелень кропу нарізана - 4 ст. ложки, сметана - 4 ч. ложки, сіль.
  Приготування: Кальмари промийте, видаліть плівку і тонкі хрящі, опустіть в киплячу підсолену воду, доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть при слабкому кипінні 3-5 хвилин. Захололі кальмари вийміть з бульйону, наріжте соломкою. Бульйон процідіть. Моркву, коріння петрушки і цибулю нашаткуйте соломкою, спасеруйте в розігрітій олії. Огірки очистіть від шкірки і насіння, наріжте грубою соломкою, приваріть 15 хвилин з 2-3 ст. ложками бульйону. Огірковий розсіл прокип'ятіть і процідіть. Капусту наріжте соломкою, картоплю - брусками. У киплячий бульйон опустіть капусту, доведіть до кипіння, покладіть картоплю, через 10 хвилин додайте спасеровані овочі, і варіть ще 10 хвилин. Потім покладіть кальмари, огірки, Вилийте розсіл, посоліть, поперчіть і доведіть до кипіння. При подачі покладіть сметану, посипте зеленню кропу.


Розсольник грибний.

  Інгредієнти: Цибуля ріпчаста – 1/2 головки, зелень петрушки - 1 корінь, зелень селери - 1 корінь, крупа перлова варена - 50 гр, масло вершкове - 7 ст. ложок, сметана - 6 ст. ложок, зелень кропу або петрушки, гриби сухі - 100 гр, вода - 1,5 л, огірки солоні - 5 шт, картопля - 5 шт, морква - 2 шт.
  Приготування: Сушені гриби переберіть, промийте і замочіть в холодній воді на 3-4 години. Набряклі гриби знов промийте і, процідивши воду, в якій вони замочувалися, відваріть в цій же воді до готовності. Гриби вийміть з бульйону, промийте, наріжте дрібними шматочками і обсмажте в олії. Картоплю очистіть і наріжте кубиками. Цибулю і коріння очистіть, нашаткуйте соломкою і обсмажте на олії без зміни кольору. Огірки очистіть від шкірки, насіння, наріжте соломкою і приваріть в невеликій кількості рідини. Бульйон процідіть, покладіть в нього овочі, перлову крупу, гриби і варіть до готовності. У розсольник додайте проціджений прокип'ячений огірковий розсіл. При подачі заправте сметаною, зеленню.


Розсольник м'ясний з яловичими нирками.

  Інгредієнти: 250-300 г яловичих нирок, 3 солоних огірка, 0,5 ст. огіркового розсолу, 3 картоплини, 1 морква, 1 цибулина, 2 ст. л. перлової крупи, 1 ст. л. кропу, 1 петрушка (корінь і зелень), 1 селера (корінь і зелень), лавровий листок, перець, 100 г сметани.
  Приготування: Нирки обрізати від плівок і жиру, замочити у воді на 6-8 г, міняючи воду, відварити протягом 20-30 хв. в окропі, нарізати скибочками. Крупу поставити розпарюватися на 30-45 хв. З огірків зрізати шкірку, залити її 1,5 стакана окропу і прокип'ятити на повільному вогні 10-15 хв, потім відкинути шкірку, що виварилася, а в розсіл опустити м'якоть огірків, розрізаних уподовж на 4 частини, а потім упоперек на дрібні часточки, приварити ще в воді 10 хв. Підготовлені нирки положити в 1,5 л окропу, проварити 30 хв, додати нарізане соломкою коріння, крупу, через 10-15 хв. картоплю, дрібно нарізану цибулю і варити до готовності картоплі на помірному вогні. Потім додати підготовлені огірки, долити, якщо треба, розсіл або підсолити, додати прянощі і продовжувати варити ще 10-15 хв, після чого, переконавшись в готовності нирок, заправити пряною зеленню і поварити ще 3 хв. Сметаною заправити при подачі на стіл.


Розсольник овочевий.

  Інгредієнти: 3-4 солоних огірка, 1 картоплина, 1 морква, 3 ст. л. гречаної або рисової крупи, 1 пастернак (корінь і зелень), 2 цибулини, 1 лук-порей, 1 петрушка, 1 селера (корінь і зелень), 8 горошин чорного перцю, 2 лаврових листки, 1 ст. л» кропу, 0,5 ст. л. естрагону, 25 г. вершкового масла, 100 г сметани.
  Приготування: У 1,5 л води зварити овочі і крупу, Заправити окремо підготовленими огірками (див. «Розсольник м'ясний з яловичими нирками.) і пряною зеленню.


Розсольник курячий.

  Інгредієнти: Потрухи від 2 курей, 4 солоних огірка, 1 морква, 3 ст. л. рису, 1 цибулина, 1 цибуля-порей, 1 петрушка (корінь і зелень), 2 ст. л. кропу, 1 ст. л. естрагону, 1 ст. л. зелені чаберу, 8 горошин чорного перцю, 2 лаврових листки, 2 зубчики часнику, 25-30 г.вершкового масла.
  Приготування: У 1,5 л окропу покласти нарізані потрухи курки і варити біля 1 г, після чого заправити корінням, рисом і варити до його напів готовності, знімаючи піну. Потім додати дрібно нарізані цибулину і морей, а також перець, лавровий листок і варити до готовності рису, додати підготовлені огірки (див. «Розсольник м'ясний з яловичими нирками.), варити ще 5-7 хв, додати зелень і варити 3 хв, після чого зняти з вогню і заправити розтертим з маслом і сіллю часником.


Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)