kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Салати з грибів. Грибна поляна салат. Приготування грибного салату з куркою.

Салат із грибів.


Салат грибний.

  Інгредієнти: Курка відварена м'якуш - 200 гр, цибуля ріпчаста - 100 гр, рослина олія - 50 гр, огірки солоні - 100 гр, зелень кропу нарізана - 100 гр, сметана - 100 гр, гриби лисички обсмажені - 200 гр.
  Приготування: Цибулю наріжте кільцями і обсмажте в олії. Огірок наріжте дрібними кубиками. Курячу м'якуш і гриби наріжте соломкою, змішайте з цибулею, огірком, кропом і заправте сметаною. Салат оформіть огірком і зеленню.


Салат "Парма".

  Інгредієнти: Гриби солоні - 80 гр, картопля варена - 3 шт, сир твердий - 100 гр, капуста квашена - 100 гр, цибуля ріпчаста - 1 голівка, журавлина - 4 ст. ложки, олія - 4 ст. ложки, зелень кропу, перець червоний мелений – за смаком.
  Приготування: Очищену картоплю і гриби наріжте скибочками, з'єднайте з нарізаними дрібними кубиками сиру і цибулі, шинкованою капустою, журавлиною і перемішайте. Заправте салат олією і меленим перцем. Перед подачею оформіть салат зеленню кропу.


Салат "Біла береза".

  Інгредієнти: Гриби - 200 гр, цибуля ріпчаста - 1 голівка, рослина олія - 1 ст. ложка, філе куряче - 300 гр, яйця варені - 3 шт, огірки - 2 шт, чорнослив без кісточок - 100 гр, майонез - 250 гр.
  Приготування: Філе приваріть з додаванням солі, охолодіть, наріжте соломкою. Гриби залийте гарячою водою, посоліть, варіть 15 хвилин, потім злегка охолодіть і наріжте скибочками. Цибулю наріжте, обсмажте на олії 5-7 хвилин, додайте гриби і смажте разом ще 10 хвилин. Яйця натріть на грубій тертці. Огірки наріжте соломкою. Підготовлені інгредієнти укладіть в салатник шарами в наступному порядку, змащуючи кожен шар майонезом: гриби з цибулею, куряче філе, яйця, огірки. Перед подачею викладіть на салат чорнослив, нарізаний соломкою, і оформіть зеленню.


Шампіньйони з помідорами і овочами.

  Інгредієнти: 250 г шампіньйонів, 500 г помідорів, 2,5 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 ст. ложки нарізаної зелені кропу, 1 цибулина, 1 ст. ложка муки сіль за смаком.
  Приготування: Очищені і нарізані гриби обсмажте на рослинній олії, за 5 хвилин до готовності добавте сіль і розведену в невеликій кількості води муку. Окремо обсмажте на вершковому маслі дрібно нарізані цибулю і помідори, потім з'єднайте їх з грибами. Перед подачею на стіл готове блюдо посипте нарізаною зеленню кропу.



Вінегрет грибний.

  Інгредієнти: 200 г відвареної картоплі, 100 г солоних грибів, 80 г вареного буряка, 80 г солоних огірків, 80 г листя зеленого салату, 3 цибулини, 3 варені моркви, 3 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки лимонного соку, зелень петрушки, сіль і цукор за смаком.
  Приготування: Гриби промийте в проточній воді і подрібніть. Цибулю, моркву, буряк, картоплю, огірок наріжте дрібними кубиками і перемішайте, додайте до полученої маси подрібнені гриби, сіль і цукор за смаком. Соняшникову олію змішайте з лимонним соком і заправте ним вінегрет. Готовий вінегрет укладіть горою на листя салату, зверху прикрасьте красиво нарізаними скибочками вареної моркви, вареного буряка, тонко нарізаними колечками цибулі і гілочками петрушки.


Салат з грибів.

  Інгредієнти: 300 г солоних грибів, 3 ст. ложки сметани, 2 зварених круто яйця, 1 цибулина, зелень петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Солоні гриби промийте в холодній проточній воді, просушіть і дрібно наріжте, потім перемішайте з нарізаними яйцями і кільцями цибулі. Готовий салат заправте сметаною, посоліть і посипте дрібно нарізаною зеленню петрушки.


Салат з лисичок.

  Інгредієнти: 300 г свіжих лисичок, 20 мл рослинної олії, 2 зварених круто яйця, 2 ст. ложки сметани, 1 цибулина, 1 помідор, зелень петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Лисички ретельно переберіть, вимийте і відваріть в солоній воді 10 хвилин. Потім пропустіть гриби через м'ясорубку, добавте дрібно нарізану і обсмажену в рослинній олії цибулю, нарізані яйця, зелень петрушки, сметану і сіль. Готовий салат викладіть в салатницю і прикрасьте гілочками петрушки і кружечками помідорів.


Салат з білих грибів або шампіньйонів.

  Інгредієнти: 700 г варених грибів, 100 г майонезу, 1 цибулина, зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби дрібно наріжте і перемішайте з нарізаною цибулею, додайте сіль, перець і майонез. Готове блюдо викладіть в салатницю і прикрасьте нарізаною зеленню петрушки.


Салат з шампіньйонів.

  Інгредієнти: 400 г великих шампіньйонів, 200 г білого і чорного винограду, 50 г молочного йогурту 50 г майонезу, 50 г горіхів (фундук), 4 зварених круто яйця, 1 апельсин, 1 ст. ложка цукру, 1 ч. ложка подрібненого листя м'яти, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби промийте, поріжте скибочками і протягом декількох хвилин варіть в киплячій підсоленій воді. Кожне яйце розріжте на 8 частин, виноград промийте і розріжте ягоди навпіл, видаліть кісточки, горіхи грубо наріжте. З очищеного апельсина вичавіть сік, змішайте його з йогуртом, майонезом і подрібненим листям м'яти, додайте сіль і цукор за смаком. Всі підготовлені продукти змішайте і виложіть в салатник, заправте майонезною сумішшю і перемішайте.


Салат із зеленню і грибами.

  Інгредієнти: 300 г шампіньйонів, 4-5 листків салату, 4 помідори, 3 ст. ложки рослинної олії 1 ст. ложка винного оцту, 1 пучок петрушки, 1 цибулина, 1 болгарський перець, 1 огірок, 1 пучок зеленої цибулі, 1/2 пучка редиски, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Овочі вимийте, помідори, огірок і редис наріжте скибочками. Цибулю наріжте тонкими кільцями, а болгарський перець - смужками. Листочки салату розріжте на невеликі шматочки, петрушку грубо поріжте. Всі компоненти викладіть в салатник. Змішайте в окремому посуді рослину олію, оцет, сіль і перець. У салат додайте зварені і нарізані гриби, влийте приготований маринад і обережно перемішайте. Готовий салат посипте подрібненою зеленою цибулею і подайте до столу.


Салат з макаронів з грибами.

  Інгредієнти: 200 г макаронів, 200 г шампіньйонів, 50 г сиру, 8 оливок без кісточок, 5 ст. ложок оливкової олії, 2 ст. ложки винного оцту, 2 ч. ложки нарізаного розмарину, 2 ч. ложки нарізаної петрушки, 1 цибулина, 1 морква, 1 стебло цибулі - порей, 1 гіркий перець паприки, мелений чорний перець, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби промийте, поріжте скибочками і зваріть. Цибулю і моркву наріжте кружечками і пасеруйте 1 хвилину в 2 столових ложках оливкової олії, додайте шампіньйони, оцет і зелень, тушкуйте 15 хвилин. Потім додайте 3 столових ложки оливкової олії, посоліть, поперчіть і поставте в холодильник на 12 годин. Макарони відваріть в підсоленій воді, промийте гарячою водою. Перець паприки очистіть, помийте, поріжте смужками, змішайте з овочами і макаронами. Оливки наріжте, а сир дрібно покришіть або натріть на грубій терці, цибулю очистіть і акуратно наріжте кільцями. Посипте цією сумішшю салат і подавайте до столу.


Салат з грибів і картоплі.

  Інгредієнти: 200 г варених грибів, 4-5 бульб картоплі, 4-5 ст. ложок рослинної олії, 2 ст. ложки 3%-ного оцту, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби очистіть, промийте, наріжте скибочками і зваріть, потім відкиньте на сито і змішайте з картоплею. Салат посоліть, поперчіть і заправте рослиною олією і оцтом.


Салат з картоплі, грибів і сиру.

  Інгредієнти: 300 г картоплі, 250 г шампіньйонів, 100 г сиру, 100 г бекону, 125 мл грибного бульйону з кубиків, 4 ст. ложки винного оцту, 3 ст. ложки насіння соняшнику, 2 червоних яблука, 2 цибулини, 1 огірок, 1 пучок редиски, 1 ч. ложка кмину, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Картоплю, не очищаючи, зваріть в підсоленій воді з кмином, окремо зваріть шампіньйони. Цибулю очистіть і наріжте кільцями, залийте її гарячим грибним бульйоном. Очищену картоплю і шампіньйони наріжте скибочками, додайте до бульйону. Яблука помийте, видаліть серцевину. Огірок, яблука і сир наріжте кубиками. Редиску помийте, очистіть, наріжте скибочками. Змішайте все з картоплею і грибами, посоліть, поперчіть, додайте оцет і перемішайте. Бекон також наріжте кубиками, обсмажте до золотистої скориночки і покладіть в салат. Посипте обсмаженим соняшниковим насіннячком, ще раз все перемішайте і подайте до столу.


Салат з яєць і шампіньйонів.

  Інгредієнти: 200 г варених шампіньйонів, 100 г майонезу, 6 зварених круто яєць, 2 маринованих огірка, сіль за смаком.
  Приготування: Дрібно нарізані шампіньйони і огірки змішайте з майонезом, укладіть суміш на яйця, розрізані кружечками на 4 частини, посоліть за смаком і подайте до столу.


Салат з оселедця і грибів.

  Інгредієнти: Гриби - 200 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, рослина олія - 1 ст. ложка, філе куряче - 300 гр, яйця варені - 3 шт, огірки - 2 шт, чорнослив без кісточок - 100 гр, майонез - 250 гр.
  Приготування: Гриби зваріть в підсоленій воді, остудіть і грубо наріжте, філе оселедця дрібно наріжте. Нарізану кільцями цибулю обдайте гарячим розчином оцту. Всі продукти з'єднайте з нарізаними яйцями, посоліть, поперчіть і заправте сметаною. Готовий салат прикрасьте гілочками петрушки і подайте до столу злегка охолодженим.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)