kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Салати. Приготування грибних салатів. Грибна поляна з опеньками салат.

Салат із грибів.


Салат з курки з грибами.

  Інгредієнти: 300 г відвареного м'яса курки, 150 г відварених грибів, 150 г майонезу, 2 зварених круто яйця, зелень петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Відварене м'ясо курки і гриби наріжте тонкими скибочками, яйця розріжте навпіл і відокремте білок від жовтка, білок наріжте, а жовток розітріть з майонезом. Салат перемішайте, викладіть в салатник, заправте майонезом, змішаним з жовтком, посоліть, посипте подрібненою зеленню петрушки і подайте до столу.


Салат з макаронів з оливками і шампіньйонами.

  Інгредієнти: 300 г макаронів, 125 мл оливкової олії, 100 г шампіньйонів, 100 г оливок, 30 г тертого сиру, 30 г насіннячок гарбуза, 2 помідори, 1 пучок зеленого салату, 1 пучок базиліку, 1 пучок петрушки, 1 зубчик часнику, мелений чорний перець, сіль за смаком.
  Приготування: Макарони варіть в підсоленій воді протягом 10 хвилин, потім відкиньте на друшляк і промийте. Окремо зваріть шампіньйони. Зелень дрібно наріжте, декілька листочків базиліку відкладіть убік, охолоджені шампіньйони дрібно наріжте. Часник очистіть і подрібніть. Використовуючи міксер, приготуйте пюре із зелені, сиру, шампіньйонів, часнику і оливкової олії, пюре посоліть і поперчіть, потім змішайте з макаронами. Помідори і салат очистіть і промийте, помідори наріжте маленькими шматочками, салат - полосками. Очищені насіннячка гарбуза підрум'яньте без жиру на слабкому вогні. Заправлені макарони викладіть на блюдо з помідорами і салатом, зверху покладіть оливки і підсмажені гарбузові насіннячка. Готовий салат прикрасьте листочками базиліку.


Салат з овочів з грибами.

  Інгредієнти: 200 г картоплі, 150 г солоних грибів, 100 г моркви, 100 г свіжих огірків, 100 г консервованого горошку, 100 г сметани, 2 ст. ложки майонезу, 1 цибулина, 1 зубчик часнику, зелень петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Відварені картоплю, моркву і свіжі огірки наріжте брусками. Солоні або мариновані гриби і цибулю наріжте соломкою. Часник натріть на дрібній терці. Змішайте все з консервованим горошком, заправте майонезом і сметаною, посоліть, викладіть в салатницю і прикрасьте зеленню петрушки.


Салат з шампіньйонами і курячим м'ясом по-тюрингуски.

  Інгредієнти: 300 г м'яса курки, 200 г стручкової квасолі, 100 г шампіньйонів, 6 ст. ложок 20%-них вершків. 4 помідори, 1 ст. ложка столового оцту, 1 гілочка чаберу, 1 цибулина, 1 ч. ложка гірчиці, 1 корінь селери, 1 морква, 1 пучок зелені, петрушки, мелений чорний перець, щіпочка цукру, сіль за смаком.
  Приготування: Моркву, селеру і гриби очистіть і дрібно наріжте. Разом з м'ясом курки варіть в підсоленій воді 50 хвилин, потім вийміть м'ясо з бульйону. Квасолю почистіть, помийте і розріжте стручки навпіл, 10 хвилин тушкуйте їх з чабером в невеликій кількості води. Цибулю наріжте кільцями, помідори помийте і кожен розріжте на 8 частин. М'ясо курки наріжте, покладіть в салатник і перемішайте з овочами і грибами. Змішайте сіль, оцет і гірчицю. Додайте сіль, перець, цукор, нарізану зелень. Залийте салат отриманим соусом і залиште на 30 хвилин в прохолодному місці.



Салат «Опера».

  Інгредієнти: 150 г філе курчати, 150 г кореня селери, 150 г відварених грибів, 150 г майонезу, 100 г помідорів, 50 г сиру, сіль за смаком.
  Приготування: Відварене філе курчати, селеру і гриби дрібно наріжте, перемішайте з тертим сиром, заправте майонезом і посоліть за смаком. Готовий салат прикрасьте часточками свіжих помідорів.


Новорічний салат по-польськи.

  Інгредієнти: 200 г яловичини, 10 білих грибів, 4 цибулини, 4 маринованих огірка, 4 ст. ложки рослинної олії, 3 ст. ложки огіркового маринаду, зелень петрушки і кропу, сіль за смаком.
  Приготування: Відварену яловичину, очищену цибулю, огірки, відварені білі гриби наріжте соломкою. Цибулю і огірки змішайте, додайте 1 столову ложку рослинної олії, огірковий маринад і залиште на годину Потім покладіть яловичину, гриби з двома столовими ложками грибного відвару і рослинної олія, що залишилася. Якщо потрібно, посоліть, все добре перемішайте і поставте в холодильник ще на годину. При подачі укладіть в салатник горою, посипте дрібно нарізаним укропом і петрушкою.


Салат вірменський.

  Інгредієнти: 200 г свіжих грибів, 200 г червоного солодкого перцю, 200 г кореня селери, 2-4 скибочки свинячого сала, 2 ст. ложки рослинної олії, 1 ст. ложка подрібненої зелені петрушки, 1 стакан червоного сухого вина, 1 зубчик часнику, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби дрібно наріжте і обсмажте на сильному вогні в рослинній олії. Додайте розтовчений в ступці часник і свиняче сало, порізане маленькими кубиками. Обсмажте ще 2-3 хвилини, потім влийте вино, нагрійте до кипіння, дайте прокипіти 1 хвилину. Збавте вогонь і тушкуйте ще 5-7 хвилин. Покладіть петрушку, все перемішайте, зніміть з вогню, остудіть. Коріння селери очистіть і наріжте разом з перцем дрібною соломкою. Покладіть в салатницю, полийте основним білим соусом, посоліть і перемішайте. Коли гриби остигнуть, покладіть їх зверху на салат. Подавайте салат в холодному вигляді. Перед подачею на стіл поставте в холодильник на 20-30 хвилин.


Салат по-швейцарски з ковбасою і грибами.

  Інгредієнти: 300 г вареної ковбаси, 300 г сиру, 300 г глив або шампіньйонів, 6 шт. редису з бадиллям, 6 ст. ложок рослинної олії, 4 листки зеленого салату, 4 маленьких маринованих огірка, 2 великих маринованих огірка, 2 ст. ложки винного оцту, 1-2 ч. ложки гірчиці, 1 цибулина, мелений чорний перець, зелень петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби відваріть, охолодіть і дрібно наріжте, ковбасу очистіть від оболонки. Очищену ковбасу сир і великі огірки наріжте тонкими смужками, Покладіть все в миску. Для заправки очистіть цибулю і дрібно наріжте. Змішайте цибулю з оцтом, гірчицею, сіллю і меленим чорним перцем. Збиваючи суміш віночком, поступово влийте рослину олію. Полийте салат заправкою, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 1 годину. Листя салату вимийте, просушіть і розкладіть по тарілках. Редис промийте і почистіть, залишивши трохи бадилля. Салат викладіть на листя салату, прикрасьте редисом, нарізаними кружечками дрібними огірками і листочками петрушки і редису.


Англійський салат.

  Інгредієнти: 300 г вареного курчати, 200 г варених грибів, 100 г кореня селери, 100 г майонезу 50 г солоних огірків, 10 г гірчиці, сіль за смаком.
  Приготування: Нарізані соломкою селеру, філе вареного курчати, солоні огірки, варені гриби змішайте, посоліть за смаком і заправте майонезом і гірчицею.


Салат сицилійський.

  Інгредієнти: 250 г яблук, 150 г кореня селери, 150 г майонезу, 100 г маринованих грибів, 40 г оливок, 2 помідори, 2 зварених круто яйця, перець мелений чорний, сіль за смаком.
  Приготування: Яблука очистіть і наріжте маленькими кубиками. Селеру приваріть 4-5 хвилин і теж наріжте кубиками. Помідори очистіть від шкірки і насіння і наріжте часточками, мариновані гриби дрібно наріжте. Приготовані овочі і яблука добре перемішайте, заправте перцем, майонезом і сіллю. Готовий салат прикрасьте оливками і вареними яйцями, нарізаними кружечками.


Салат «Чикаго».

  Інгредієнти: 600 г свіжих помідорів, 200 г майонезу, 200 г маринованих грибів, 150 г відвареної спаржі, 100 г стручкової квасолі, 80 г гусячої печінки, 80 г моркви, 20 г зелені петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Варену спаржу, нарізані стручки відвареної квасолі, нарізану соломкою відварену гусячу печінку, варену моркву і мариновані гриби добре перемішайте і заправте майонезом і сіллю. Готовим салатом заповніть половинки помідорів, з яких заздалегідь видаліть м'якуш. Посипте подрібненою зеленню петрушки і подайте до столу.


Салат острова Барба з крабами і грибами.

  Інгредієнти: 300 г картоплі, 150 г крабового м'яса, 100 г свіжих грибів, 60 г солодкого зеленого і червоного перцю, 50 г шинки, 30 мл оливкової олії, 15 мл лимонного соку, 15 г оливок перець мелений чорний, сіль за смаком.
  Приготування: Відварену картоплю, перець, шинку, крабове м'ясо поріжте, перемішайте, поперчіть і посоліть. Збовтайте в пляшці заправку з оливкової олії і лимонного соку і залийте нею підготовлені продукти. Зверху покладіть дрібно нарізані відварені гриби, оливки і знову перемішайте.


Зелений дієтичний салат.

  Інгредієнти: 250 г великих шампіньйонів, 250 г кабачків, 100 г сметани, 50 мл рослинної олії, 1 зубчик часнику, 1 ч. ложка гірчиці, чорний мелений перець, сіль і цукор за смаком.
  Приготування: Шампіньйони промийте, наріжте тонкими скибочками і зваріть. Кабачки очистіть від кожури, обсмажте з обох боків на рослинній олії і наріжте соломкою. Часник очистіть і подрібніть, змішайте з гірчицею, додайте цукор, посоліть і поперчіть за смаком. Сметану злегка збийте міксером, а потім змішайте з гірчичним соусом. Покладіть шампіньйони і кабачки в миску, полийте соусом і обережно перемішайте. Салат краще подавайте охолодженим.


Бельгійський строкатий салат.

  Інгредієнти: 100 г шампіньйонів, 100 г йогурту, 50 г сиру, 10 г меду, 2 г гірчиці, 1 ч. ложка лимонного соку, 1 стручок болгарського перцю, 1 мандарин, 1 яблуко, цедра 1 апельсина.
  Приготування: Сир і очищене від шкірки і серцевини яблуко наріжте невеликими кубиками. Молоді шампіньйони затушкуйте і розріжте навпіл. З перцю видаліть серцевину, наріжте його кільцями і змішайте з часточками мандарину. З йогурту, гірчиці і меду, змішаних з соком лимона і цедрою апельсина, приготуйте соус і полийте їм салат.


Гриби по-іспанськи.

  Інгредієнти: 500 г шампіньйонів, 6 ст. ложок, оливкової олії, 1 пучок зелені петрушки, 1 ч. ложка лимонного соку, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби промийте і злегка обсушіть на серветці. Змастіть деко оливковою олією (3 ст. ложки), Покладіть гриби і полийте їх маслом, що залишилося. Запікайте по 2 хвилини з кожного боку в духовці при температурі 250 °C. Потім дістаньте гриби з духовки, посоліть і полийте лимонним соком. Переложіть гриби в миску і полийте соком, що утворився в процесі запікання. Перед подачею на стіл посипте нарізаного зеленню петрушки.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)