kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Рецепти салатів. Грибне віконце салат. Приготування салату з опеньками.

Салат із грибів.


Рибний салат з грибами.

  Інгредієнти: 200 г грибів (особливо підходять трутовики), 4 ст. ложки оливкової олії, сік 1 лимона, сіль, 200 г рибного філе, 8 філе анчоусів (мойви) в олії, 200 г помідорів, 2 зварених круто яйця, 15 оливок (без кісточок), 1 зубчик часнику, 1 ст. ложка білого винного оцту, 1 ст. ложка нарізаної петрушки, чорний мелений перець.
  Приготування: Швидко, але ретельно промийте гриби, почистіть і наріжте тонкими скибочками. Розігрійте на сковороді 2 ст. ложки оливкової олії і тушкуйте гриби, посоливши і додавши 1 ст. ложку лимонного соку. Залийте в каструлю трохи води, посоліть, доведіть до кипіння і варіть рибне філе приблизно 8 хв. Вийміть філе і наріжте великими шматками. Ще раз закип'ятіть відвар, надріжте помідори, опустіть на 15 секунд в киплячу воду, потім зніміть шкірку. Розріжте помідори, видаліть насіння, а м'якуш наріжте скибочками. Очистіть зварені круто яйця і розріжте на 4 частини. Обережно перемішайте в салатниці рибу, гриби, помідори і оливки. Очистіть часник і дуже дрібно наріжте. Приготуйте маринад з винного оцту, 2 ст. ложки оливкової олії, лимонного соку, що залишився, часнику, петрушки, солі і перцю. Залийте салат маринадом, перемішайте і поставте в холодне місце не менше чим на 1 годину. Після цього прикрасьте салат яйцем і філе анчоусів.


Гриби з крабами під майонезом.

  Інгредієнти: 300 г грибів (особливо підходять шампіньйони або трутовики сіро-жовті), 300~350 г очищених крабів, 6 ст. ложок майонезу, 1 ст. ложка лимонного соку, 1 стеблинка меліси, білий винний оцет, чорний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Швидко, але ретельно промийте гриби, почистіть і наріжте соломкою. Розігрійте у великій каструлі достатню кількість води, додайте трохи оцту і бланшуйте гриби близько 10 хв. Після цього гриби вийміть (вода повинна стекти) і змішайте з крабами і майонезом. Приправте салат лимонним соком, сіллю і перцем за смаком. Вимийте мелісу, струсіть воду, зніміть листочки із стебла, дрібно наріжте і посипте салат.


Салат з грибами і цвітною капустою.

  Інгредієнти: 250 г грибів (особливо підходять лугові шампіньйони), 1 невеликий качан цвітної капусти, 3 ст. ложки рослинної олії, 1 невелика цибулина, 1 ст. ложка оцту, 1 ст. ложка гірчиці (не дуже гостра), 1 ст. ложка нарізаної петрушки, чорний мелений перець і червоний мелений перець, сіль за смаком.
  Приготування: Ретельно промийте і почистіть гриби і цвітну капусту. Розділіть качан суцвіття, гриби промокніть серветкою і дрібно наріжте. Закип'ятіть воду у великій каструлі і варіть цвітну капусту близько 20 хв. Розігрійте в сковороді 1 ст. ложку рослинної олії і швидко обсмажте гриби. Гриби і капусту з'єднайте і перемішайте. Очистіть цибулю, наріжте її дрібними кубиками. Приготовте заправку, змішавши нарізану цибулю. 2 ст. ложки рослинної олії, гірчицю. чорний і червоний мелений перець і сіль. Залийте заправкою гриби і цвітну капусту. Перед подачею на стіл прикрасьте салат петрушкою. Подайте зі свіжим хлібом.



Салат з лисичок.

  Інгредієнти: 500 г дрібних лисичок, 2 гілочки чебрецю, 4 листочки базиліку, 4 шматочки копченої мойви, 1 зубчик часнику, сік 1 лимона, 1 яєчний жовток, 2/3 стакана оливкової олії, 1 пучок петрушки.
  Приготування: 1/2 л. солоної води з чебрецем доведіть до кипіння і 5 хв. прокип'ятіть. Потім покладіть в неї вимиті лисички і варіть їх 5 хв. під кришкою на середньому вогні. Відкиньте гриби на друшляк і дайте воді стекти. Дрібно наріжте листочки базиліку. Наріжте шматочки мойви і часник, додайте лимонний сік і все перемішайте. Збийте яєчний жовток, по краплі додаючи оливкову олію, поки не вийде густий соус. Перемішайте лисички з мойвою і соусом, дайте настоятись при кімнатній температурі 30 хв. Перед подачею на стіл салат посипте нарізаною петрушкою. З цим салатом дуже смачні підсмажені ломтики білого хліба з вершковим маслом.


Салат з солоних груздів.

  Інгредієнти: 100 г солоних груздів, 75 г консервованого зеленого горошку, 1 цибулина, 1 ст. ложка рослинної олії, чорний мелений перець, гірчиця, зелень петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Солоні грузді грубо наріжте, додайте нарізану цибулю. зелений горошок, масло, гірчицю, перець, сіль. Все змішайте, викладіть в салатник, прикрасьте зеленню петрушки.


Салат з солоних грибів і квашеної капусти.

  Інгредієнти: 200 г грибів, 150 г квашеної капусти, 30 г зеленої цибулі, 1 ст. ложка рослинної олії, 1/2 ч. ложки цукру, чорний мелений перець, зелень петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Солоні гриби наріжте скибочками, змішайте з квашеною капустою і нарізаною зеленою цибулею. Суміш заправте маслом, додайте цукор і сіль, перемішайте. Викладіть в салатник, посипте перцем і прикрасьте гілочками петрушки.


Салат з солоних грибів з огірками і картоплею.

  Інгредієнти: 300 г грибів, 2 невеликих свіжих огірка, 2 невеликі бульби картоплі, 2 ст. ложки рослинної олії, 2-2.1/2 ч ложки цукру, листя салату для прикраси.
  Приготування: Гриби промийте, відцідіть і наріжте скибочками. Огірки, відварену і очищену від шкірки картоплю наріжте брусками. Підготовлені продукти змішайте, заправте рослиною олією, додайте цукор, посоліть і перемішайте. Салат викладіть на тарілку, посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею і прикрасьте листям зеленого салату.


Салат з маринованих грибів із зеленими помідорами.

  Інгредієнти: 200 г маринованих грибів, 200 г свіжих зелених помідорів, 2 варених яйця, 100 г майонезу, сіль за смаком.
  Приготування: Помідори нашаткуйте соломкою, гриби наріжте, перемішайте, заправте майонезом, додайте сіль, прикрасьте вареними яйцями.


Салат з маринованих грибів з картоплею і яблуками.

  Інгредієнти: 200 г маринованих грибів, 2 бульби картоплі, 2 яблука, 1/2 ст. ложки оцту, 2 ст. ложки рослинної олії, сіль за смаком.
  Приготування: Картоплю відваріть в мундирі, остудіть, очистіть і наріжте кубиками. Гриби викладіть в салатник, великі заздалегідь розріжте на декілька частин. Яблука наріжте соломкою. Всі продукти додайте до грибів. Полийте заправкою з оцту і рослинної олії, посоліть на смак і перемішайте.


Салат з лисичок з помідорами.

  Інгредієнти: Лисички - 500 г, помідори - 2 штуки, цибуля - 1 головка, яйця - 2 штуки, вершкове масло - 50 г, сметана - 100 г, зелень петрушки і кропу - 10 г, сіль за смаком.
  Приготування: Лисички промийте під проточною водою, опустіть в підсолену воду і варіть 10 хвилин. Потім відкиньте їх на друшляк, остудіть і наріжте соломкою. Цибулю дрібно наріжте, викладіть його на сковороду з маслом і обсмажте до золотистого кольору. Яйця зваріть круто, остудіть, очистіть і подрібніть. Помідори обдайте окропом, очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками. Зелень ретельно помийте і наріжте. Викладіть підготовлені інгредієнти в салатник, посоліть і полийте їх сметаною.


Салат з шампіньйонів з шинкою.

  Інгредієнти: Шампіньйони - 400 г, шинка - 150 г, яйце - 1 штука, вершкове масло – 70, г майонез - 70 г, лимонний сік - 1 чайна ложка, цукор - 1 чайна ложка, зелень кропу і петрушки - 10 г, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби промийте і відваріть в підсоленій воді. Потім воду злийте, а шампіньйони наріжте тонкими пластинками, викладіть на сковороду з вершковим маслом і обсмажте до золотистого кольору. Яйце зваріть круто, очистіть і наріжте кружками. Шинку наріжте тонкою соломкою і викладіть її разом з шампіньйонами в салатник. Зелень кропу і петрушки помийте і подрібніть. Майонез змішайте з соком лимона, цукром і сіллю. Отриманою заправкою полийте салат, зверху викладіть кружки яйця і прикрасьте зеленню.


Салат з грибів зі сметаною.

  Інгредієнти: Гриби (лисички, шампіньйони) - 500 г, сметана - 80 г, сир твердих сортів - 50 г, вершкове масло - 50 г. зелень петрушки і кропу - 10 г. сіль за смаком.
  Приготування: Гриби вимийте і відваріть в підсоленій воді. Дрібно наріжте їх, викладіть на сковороду з маслом і обсмажте до утворення золотистої скориночки. Сир натріть на середній терці. Зелень ретельно промийте і подрібніть. Викладіть в салатник гриби і зелень, полийте їх сметаною і посипте сиром.


Вінегрет з маринованими грибами і зеленим горошком.

  Інгредієнти: Мариновані гриби - 150 г, буряк - 1 штука, картопля - 3 бульби, морква - 1 штука, цибуля - 1 голівка, квашена капуста - 80 г, консервований зелений горошок - 80 г, цукор - 1 чайна ложка, рослина олія - 3-4 столових ложки, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби обмийте холодною водою і наріжте тонкими пластинками. Буряк помийте, відваріть, остудіть, видаліть з нього шкірку і наріжте кубиками. Цибулю очистіть і подрібніть. Картоплю і моркву відваріть, очистіть і дрібно наріжте. Квашену капусту обмийте холодною водою, відіжміть і викладіть в салатник. Змішайте її з картоплею, консервованим зеленим горошком, буряком, грибами, морквою і цибулею. Рослину олію змішайте з невеликою кількістю рідини з-під зеленого горошку, додайте цукор, сіль і полийте вінегрет заправкою, що вийшла.


Форшмак з грибами і цибулею.

  Інгредієнти: Малосольний оселедець - 200 г, мариновані гриби - 400 г, цибуля - 80 г, рослина олія - 50 мл, зелена цибуля - 50 р.
  Приготування: Мариновані гриби залийте холодною водою і залиште на 20 хвилин. Від риби відокремте філе, видаливши кістки і шкіру. Цибулю очистіть і помийте. Пропустіть підготовлені інгредієнти через м'ясорубку, додайте в отриманий фарш рослину олію і перемішайте. Зелену цибулю ретельно помийте, подрібніть і прикрасьте нею форшмак.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)