kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
CАЛАТИ. Рецепти салатів. Мясні салати.

Салат м'ясний.


Салат рисовий з куркою.

  Інгредієнти: Рис варений - 1 стакан, курка - 400 гр, філе апельсина - 2 шт, листя зеленого салату - 40 гр, майонез - 1 стакан, соєвий соус - 1 ст. ложка, кунжут - 1 ст. ложка, олія рослина - 2 ст. ложки.
  Приготування: Куряче філе промийте, наріжте соломкою і обсмажте на олії до утворення золотистої скориночки. Апельсини почистіть, розділіть на часточки і наріжте скибочками. Листя салату промийте, обсушіть і дрібно нашаткуйте. Рис змішайте з підготовленими продуктами і кунжутом, заправте соєвим соусом, майонезом, посоліть і поперчіть. Перед подачею витримайте салат в прохолодному місці протягом 30 хвилин.


Салат з язиком.

  Інгредієнти: Язик відварений - 120 гр, яйця варені - 2 шт, яблука - 160 гр, чорнослив - 60 гр, сир тертий - 60 гр, майонез - 120 гр, волоські горіхи - 40 гр.
  Приготування: Язик наріжте соломкою. Яйця натріть на грубій тертці. Чорнослив і яблука наріжте соломкою. Підготовлені інгредієнти перемішайте, заправте майонезом. При подачі салат посипте тертим сиром, горіхами, оформіть зеленню.


Салат "Братиславський".

  Інгредієнти: Шинка - 200 гр, телятина - 100 гр. смаженої м'якуші, картопля варена - 2 шт, огірки солоні - 1 шт, яблука - 1 шт, горошок зелений консервований - 50 гр, майонез - 4 ст. ложки, зелень петрушки.
  Приготування: Телятину, очищені огірок, картоплю і яблуко наріжте соломкою, з'єднайте із зеленим горошком і заправте половиною норми майонезу. Салат викладіть горою в салатник. Оформіть тонкими скибочками шинки і яблука, полийте майонезом, що залишився, і посипте дрібно нарізаною зеленню.


Фруктовий салат з качиним м'ясом.

  Інгредієнти: Апельсини - 2 шт. виноград зелений без кісточок - 400 гр. ківі - 3 шт. м'якуш вареної качки - 400 гр. майонез - 1\2 стакана, лимонний сік - 1 ст. ложка, цукор - 1 ст. ложка, перець білий мелений.
  Приготування: Апельсини очистіть і видаливши мембрани, наріжте скибочками. Ягоди винограду розріжте навпіл. Ківі наріжте скибочками, м'якуш качки - кубиками. Для соусу майонез збийте з цукром, лимонним соком і перцем. Перед подачею ягоди і фрукти перемішайте з м'якоттю качки, викладіть в салатник і полийте приготованим соусом. Оформіть салат часточками апельсина, скибочками ківі, ягодами винограду і листками петрушки.



Салат "Ніжний".

  Інгредієнти: Курка варена або смажена - 150 гр. м'якуші, яйце - 6 шт. чорнослив - 200 гр. огірки свіжі - 400 гр. горіхи волоські очищені - 60 гр. майонез - 250 гр. зелень петрушки, кропу або зеленої цибулі - 200 гр.
  Приготування: Чорнослив очистіть і зваріть до готовності. Охолодіть і вийміть кісточку, потім наріжте соломкою в окремий посуд. Яйця зваріть круто, відокремте білки від жовтків. Білки дрібно наріжте. Огірки очистіть і наріжте соломкою. М'якуш курки наріжте соломкою. Горіхи наріжте. На дно круглого плоского салатника укладіть огірки, полийте тонким шаром майонезу і укладіть шарами нарізані курку, чорнослив, яєчні білки, горіхи, кожного разу перешаровувавши майонезом. Зверху полийте майонезом, що залишився, посипте нарізаною зеленню, а в центр насипте протерті варені жовтки. Оформіть огірком, чорносливом, горіхами.


Салат по-мексикански.

  Інгредієнти: Філе курчати - 3 шт. корінь селери - 1 шт. перець солодкий червоний - 2 шт. цибуля - 2 шт. листя зеленого салату - 200 гр. рослина олія - 2 ст. ложки, сік лимонний або оцет - 1 ч. ложка, оливки - 80 гр. цукор - 1 ч. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Філе курчати посоліть, обсмажте на грилі, охолодіть і наріжте соломкою. Селеру натріть на терці. Солодкий перець, частину цибулі і листя зеленого салату нашаткуйте. Для соусу масло збийте з лимонним соком або оцтом, меленим перцем, сіллю і цукром. Підготовлені інгредієнти з’єднайте і полийте соусом. Перед подачею оформіть салат оливками, листям зеленого салату і цибулею, що залишилась.


Салат з копченою куркою

  Інгредієнти: Курка копчена - 1,5 кг огірки мариновані - 2 шт. перець солодкий різних кольорів - 2 шт. соєвий соус - 1 ч. ложка, сік - 1 лимона, перець чорний мелений, сіль, листя зеленого салату, зелень петрушки, соус (хрін з оцтом) - 5 ст. ложок, сметана - 5 ст. ложок, майонез - 150 гр.
  Приготування: З курки зніміть шкіру, м'якуш наріжте дрібними кубиками. Огірки і солодкий перець, залишивши небагато для оформлення, дрібно наріжте. Підготовлені продукти заправте, не перемішуючи, сіллю, меленим перцем, лимонним соком і соєвим соусом. У фужери розкладіть спочатку нарізане соломкою листя салату, а потім останні підготовлені продукти. Для соусу з’єднайте соус хрін, сметану і майонез або йогурт. Заправте салат соусом і оформіть кружками огірка, смужками солодкого перцю, зеленню.


Салат японський.

  Інгредієнти: Ананас консервований - 300 гр. помідори - 3 шт. апельсини - 2 шт. філе качине - 2 шт. сік - 1 лимона, цукор - 1 ч. ложка, вершки густі - 3 ст. ложки, листя зеленого салату - 4 шт. олія рослина - 2 ст. ложки, соус соєвий світлий - 1 ч. ложка, сіль - за смаком.
  Приготування: Філе качки обсмажте на олії до готовності, посоліть і охолодіть. Ананас, помідори і філе наріжте тонкими скибочками. Апельсини очистіть і поділіть на часточки. Вершки з’єднайте з сіллю і цукром, ретельно перемішайте і влийте сік лимона і соєвий соус. Блюдо вистеліть листям салату, на них укладіть "букетами" підготовлені інгредієнти салату, полийте соусом.


Салат по-мароккански.

  Інгредієнти: М'якуш смаженого курчати - 500 гр. морква - 300 гр. апельсини - 2 шт. цукрова пудра - 2 ст. ложки, горішки кедрові - 2 ст. ложки, олія рослина - 3 ст. ложки, кориця мелена - 1\4 ч. ложки, горіх мускатний мелений - 1 щіпочка, сіль, перець запашний мелений - за смаком.
  Приготування: Моркву наріжте тонкою соломкою, обсмажте на частині масла протягом 5 хвилин, залийте соком 1 апельсина, посоліть, поперчіть, заправте корицею, мускатним горіхом і цукровою пудрою. Прогрійте 1 хвилину, охолодіть і влийте масло, що залишилося. Апельсин очистіть, розділіть на часточки, потім кожну розріжте навпіл. М'якуш курчати наріжте соломкою. З’єднайте моркву, апельсин і м'якуш курчати, додайте нарізані горіхи, перемішайте, викладіть в салатник і оформіть зеленню.


Салат східний.

  Інгредієнти: М'якуш свинини - 200 гр. креветки варені очищені - 250 гр. кальмар консервований - 180 гр. редька біла або дайкон - 1 шт. морква - 2 шт. капуста китайська або листя зеленого салату - 12 шт. перець солодкий - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 1 зубчик, перець чилі - 1 шт. олія рослина - 4 ст. ложки, соєвий соус - 1 ст. ложка, оцет винний - 1 ст. ложка, сіль, перець чорний мелений - за смаком.
  Приготування: Капусту наріжте тонкою соломкою, посипте сіллю, додайте нарізаний часник, гострий перець, нарізаний кільцями і витримайте 4 години. Свинину наріжте брусками, обсмажте на частині масла, додайте колечка цибулі, моркву і редьку, нарізані тонкою довгою соломкою і смажте 5 хвилин, овочі повинні бути хрусткими. Потім посоліть, поперчіть, заправте соєвим соусом, винним оцтом і охолодіть. Кальмари і солодкий перець наріжте соломкою, з’єднайте з креветками, капустою, свининою і овочами, додайте масло, що залишилося, і перемішайте. При подачі салат оформіть зеленню.


Салат з нутом і перцем.

  Інгредієнти: М'якуш вареної яловичини - 200 гр. нут - 1 стакан, перець солодкий - 2 шт. чорнослив без кісточок - 12 шт. зелень базиліку, чебрець, петрушки нарізана - по 1 ч. ложці, олія рослина - 3 ст. ложки, оцет бальзамний - 1 ст. ложка, сіль, перець чорний мелений - за смаком.
  Приготування: Нут замочіть в холодній воді на 5-6 годин, потім воду злийте. Нут знов залийте водою і варіть до розм'якшення. Відкиньте на друшляк і охолодіть. Перець очистіть від насіння і перегородок, наріжте кубиками. Чорнослив залийте окропом, Охолодіть і обсушіть. Чорнослив і яловичину наріжте кубиками. Підготовлені інгредієнти з’єднайте, додайте зелень, заправте сумішшю рослинної олії, оцту, солі і меленого перцю. Салат витримайте в холодильнику не менше 1 години. Перед подачею оформіть зеленню.


Салат "Клязьма".

  Інгредієнти: Редька - 50 гр. морква - 400 гр. цибуля ріпчаста - 100 гр. олія рослина - 50 гр. яловичина або нежирна свинина - 250 гр. яйце - 2 шт. майонез - 100 гр. сіль.
  Приготування: Редьку натріть на грубій терці. Спасеруйте на рослинній олії натерту на грубій терці моркву і дрібно нарізану цибулю. Охолодіть. М'ясо відваріть, Охолодіть і наріжте дрібними кубиками. Яйця зваріть круто і дрібно наріжте. Всі інгредієнти салату перемішайте, посоліть за смаком і заправте майонезом.


Салат "Завиток".

  Інгредієнти: М'якуш баранини смажена - 400 гр. яблука - 3 шт. сир твердий тертий - 6 ст. ложок, редис - 12 шт. зерна граната - 6 ст. ложок, зелень петрушки нарізана - 3 ст. ложки, цибуля зелена - 6-8 пір'їн, майонез - 250 гр. огірки мариновані - 2 шт. кардамон мелений - 1\4 ч. ложки.
  Приготування: М'якуш баранини наріжте соломкою, яблука, очищені від насіння, - скибочками, редис - соломкою. Майонез змішайте з кардамоном і дрібно нарізаними огірками. Інгредієнти укладіть шарами в наступному порядку: баранина, яблука, сир, редис. Шари змастіть майонезом, посипте зеленню і зернами граната. Пір'я зеленої цибулі наріжте уподовж тонкими смужками, занурте в холодну воду на 2 хвилини, потім оформіть салат цибульними завитками.


Салат "Рим".

  Інгредієнти: Язик телячий відварений - 200 гр. буряк дрібний варений - 150 гр. корінь селери відварений - 150 гр. листя салату зеленого - 50 гр. анчоуси або маринована кілька - 30 гр. помідори - 40 гр. майонез - 4 ст. ложки, зелень петрушки, сіль - за смаком.
  Приготування: Язик, анчоуси, зелений салат і селеру наріжте соломкою, буряк - кружечками. Для соусу помідор обшпарте, опустіть в холодну воду, потім зніміть шкірку. Розріжте помідор навпіл, видаліть насіння, м'якуш дрібно наріжте і збийте з майонезом. Перемішайте підготовлені продукти, посоліть, заправте соусом. При подачі оформіть салат зеленню.


Салат "Турандот".

  Інгредієнти: Курка варена або смажена - 150 гр. м'якуші, яйце - 6 шт. чорнослив - 200 гр. огірки свіжі - 400 гр. горіхи волоські очищені - 60 гр. майонез - 250 гр. зелень петрушки, кропу або зеленої цибулі - 200 гр.
  Приготування: Чорнослив очистіть і зваріть до готовності. Охолодіть і вийміть кісточку, потім наріжте соломкою в окремий посуд. Яйця зваріть круто, відокремте білки від жовтки. Білки дрібно наріжте. Огірки очистіть і наріжте соломкою. М'якуш курки наріжте соломкою. Горіхи наріжте. На дно круглого плоского салатника укладіть огірки, полийте тонким шаром майонезу і укладіть шарами нарізані курку, чорнослив, яєчні білки, горіхи, кожного разу перешаровувавши майонезом. Зверху полийте майонезом, що залишився, посипте нарізаною зеленню, а в центр насипте протерті варені жовтки. Оформіть огірком, чорносливом, горіхами.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)