kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Салат новий. Салат з курки. Салат олівьє рецепт.

Салат м'ясний.


Салат "Чорна курка".

  Інгредієнти: Філе куряче - 4 шт. апельсин великий - 1 шт. чорнослив без кісточок - 200 гр. крабові палички - 200 гр. горіхи волоські - 1\2 стакана, майонез - 200 гр.
  Приготування: Куряче філе промийте, залийте 400 гр. гарячої води, додайте 0,5 ч. ложки солі. На сильному вогні доведіть воду до кипіння, зніміть піну, потім нагрів зменшіть і варіть філе на слабкому вогні 15-20 хвилин. Охолодіть філе в бульйоні, потім вийміть, обсушіть і наріжте кубиками. Чорнослив промийте, залийте гарячою водою, залиште на 30 хвилин. Воду злийте, чорнослив дрібно наріжте. Апельсин промийте, очистіть від шкірки і білих волокон, потім обережно виріжте часточки з мембран. Кожну часточку розріжте на 3 частини. Крабові палички дрібно наріжте. Частину горіхів подрібніть. У салатник укладіть шарами в наступному порядку: куряче філе, горіхи, чорнослив, апельсин, крабові палички. Полийте салат майонезом і оформіть горіхами, що залишилися.


Салат "Сюрприз".

  Інгредієнти: Філе куряче варене - 200 гр. картопля варена - 2 шт. яйця варені - 3 шт. цибуля - 1 шт. гриби смажені - 2 ст. ложки, сир тертий - 2 ст. ложки, рослина олія - 1 ст. ложка, майонез - 1 стакан, помідори - 2 шт. зелень петрушки або кропу.
  Приготування: Курку і картоплю наріжте кубиками, 2 яйця натріть на терці. Цибулю подрібніть і обсмажте на олії. Підготовлені інгредієнти салату посоліть, укладіть у форму шарами в наступній послідовності: картопля, 2 філе, цибуля. Полийте частиною майонезу. Викладіть гриби, філе, що залишилося, і яйця. Полийте майонезом і посипте сиром. Запікайте до утворення рум'яної скориночки. Оформіть зеленню і скибочками помідорів.


Салат з куркою.

  Інгредієнти: Курка копчена - 200 гр. м'якуші, краби - 200 гр. м'якуші, яйце варене - 3 шт. помідори - 3 шт. перець солодкий червоний - 2 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, сир твердий тертий - 100 гр. майонез - 200 гр. оливки без кісточок, зелень петрушки.
  Приготування: М'якуш курки і краба, яйця наріжте кубиками, цибулю - півкільцями. Помідори обдайте спочатку окропом, потім холодною водою, зніміть шкірку, м'якуш наріжте кубиками. Перець очистіть, наріжте кубиками. Підготовлені інгредієнти з’єднайте, заправте майонезом. Салат викладіть в салатник, посипте тертим сиром. Оформіть зеленню і оливками.


Салат "Гаїті".

  Інгредієнти: Філе куряче - 2 шт. ананас консервований - 250 гр. рис - 1\2 стакана, перець солодкий червоний - 1 шт. зелень петрушки - 1 пучок, сметана - 2 ст. ложки, майонез - 100 гр. сіль.
  Приготування: Куряче філе промийте, залийте 400 гр. гарячої води, додайте 1\2 ч. ложки солі. На сильному вогні доведіть воду до кипіння, зніміть піну, потім нагрів зменшіть і варіть філе на слабкому вогні 15-20 хвилин. Охолодіть філе в бульйоні, потім вийміть, обсушіть і наріжте кубиками. Рис переберіть, промийте, залийте 1 стаканом киплячої води, додайте 1\4 ч. ложки солі, доведіть воду до кипіння на сильному вогні. Потім нагрів зменшіть і варіть рис на слабкому вогні 30-40 хвилин до повного вбирання рідини. Для соусу сметану змішайте з майонезом і 1 ст. ложкою ананасного сиропу. Зелень петрушки дрібно наріжте. Частину скибочок ананаса відкладіть для оформлення, що залишилися наріжте шматочками. Рис змішайте із зеленню і заправте частиною приготованого соусу. В перцю виріжте плодоніжку, вийміть її разом з насінням, промийте перець усередині під проточною водою. Розріжте перець уподовж навпіл і ножем видаліть перегородки. м'якуш дрібно наріжте. У круглу форму або чашку укладіть, чергуючи, шарами рис, солодкий перець, філе і ананаси, злегка ущільніть. Викладіть салат на блюдо, перевернувши форму. Оформіть соусом, що залишився, і шматочками ананасів.



Салат "Дід мороз".

  Інгредієнти: М'якуш вареної курки - 200 гр. сир тертий - 1 стакан, насіння кунжуту - 4 ч. ложки, спаржа - 200 гр. зелень кропу. Для заправки: мед - 2 ч. ложки, лимонний сік - 2 ст. ложки, кунжутне масло - 3 ст. ложки, гірчиця готова - 1 ч. ложка, сіль за смаком.
  Приготування: Для заправки змішайте масло з медом, сіллю, лимонним соком і гірчицею. М'якуш курки, нарізану соломкою, змішайте з сиром і насінням кунжуту. Спаржу відваріть, наріжте і з’єднайте з підготовленими продуктами. Полийте заправкою і перемішайте. Перед подачею оформіть зеленню.


Салат "Неаполітанський".

  Інгредієнти: Курка копчена - 200 гр. м'якуші, огірки мариновані - 1 шт. буряк варений - 1 шт. корінь селери - 1 шт. морква варена - 1 шт. майонез - 1\2 стакана, зелень петрушки, сіль, перець чорний мелений, картопля відварена - 1 шт.
  Приготування: М'якуш курки, огірок, корінь селери, буряк і картоплю наріжте кубиками. М'ясо і овочі посоліть, поперчіть, перемішайте. Заправте майонезом. При подачі оформіть скибочками моркви і зеленню.


Салат з медальйонами.

  Інгредієнти: Шинка - 300 гр. редис - 100 гр. оливки без кісточок - 60 гр. огірки солоні - 1 шт. картопля варена - 1 шт. майонез - 2 стакани, гірчиця - 1 ст. ложка, помідори - 1 шт. яйце варене - 4 шт. анчоуси (філе) - 50 гр.
  Приготування: Наріжте шинку скибочками. Частину залиште для салату. Кожну скибочку змастіть гірчицею. Для медальйонів на скибочки шинки розкладіть по кружечку яйця, на половину яєць покладіть по кружечку огірка, на тих, що залишилися - по одній оливці, обернуте філе анчоуса. Для салату картоплю і шинку, що залишилася, наріжте кубиками, заправте майонезом і перемішайте. На середину блюда викладіть салат з картоплі, довкола помістіть медальйони. Оформіть часточками помідора, корнішонами і зеленню.


Салат "Арагонський".

  Інгредієнти: Шинка - 160 гр. помідори - 4 шт. яйце варене - 4 шт. перець солодкий зелений - 2 шт. листя зеленого салату (листя) - 100 гр. оливки без кісточок - 40 гр. олія рослина - 4 ст. ложки, оцет винний - 1 ст. ложка, сіль за смаком.
  Приготування: Помідори наріжте часточками, очищений перець і шинку - соломкою, яйця розріжте на 4 частини. На блюдо, вистилане листям салату, викладіть помідори, потім яйця і перець, зверху - шинку. Посоліть, заправте маслом, змішаним з оцтом. Перед подачею оформіть салат оливками.


Салат "Пори року".

  Інгредієнти: Хліб білий - 4 скибочки, шинка - 100 гр. перець консервований солодкий - 70 гр. гриби консервовані - 70 гр. рис відварений - 2 стакани, карі порошок - 2 ч. ложки, часник - 1 зубчик, масло вершкове - 3 ст. ложки, зелень петрушки, перець чорний мелений, сіль, салат-латук - 20 гр.
  Приготування: Наріжте хліб і шинку кубиками, а солодкий перець - соломкою, залишивши частину перцю для оформлення. Рис обсмажте на частині масла з додаванням карі. Змішайте шинку, солодкий перець, нарізаний часник і додайте в рис. Гриби наріжте скибочками. Підсмажте хліб в залишку масла, додайте рисову суміш і гриби. Посоліть і поперчіть. Охолодіть. Вимийте і обсушіть листя латуку і викладіть на них салат, Оформіть солодким перцем і зеленню.


Салат з лосося з гречкою.

  Інгредієнти: Лосось консервований у власному соку - 1 банка (250 гр.), крупа гречана розсипчаста - 1 стакан, морква - 2 шт. яйце варене - 2 шт. сир твердий - 100 гр. майонез - 100 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, оцет 3%-ий - 1\3 стакана, олія рослина - 1 ст. ложка, зелень петрушки, зелень кропу.
  Приготування: Цибулю наріжте кільцями, залийте оцтом і маринуйте протягом 20 хвилин. Моркву натріть на грубій терці і тушкуйте під кришкою на олії. Сир і яєчні жовтки натріть на дрібній терці. У прозорий салатник укладіть шарами гречану кашу, дрібно нарізану мариновану цибулю, розім'яті консерви, змастіть частиною майонезу, зверху викладіть моркву, дрібно нарізані яєчні білки, тертий сир, знов змастіть майонезом і посипте тертими яєчними жовтками. Оформіть салат подрібненою зеленню.


Салат "Цезар" з беконом.

  Інгредієнти: Бекон - 200 гр. зелений салат - 1 качан, часник - 1-2 зубчики, оливкову олію - 4 ст. ложки, багет без кірок - 3 скибочки, сік лимонний - 1 ч. ложка, соус вустерширский - 1\2 ч. ложки, сметана - 1 ст. ложка, сир пармезан - 100 гр.
  Приготування: Для крутонів батон наріжте кубиками розміром 1х1 см. Часник подрібніть, залийте столовою ложкою масла, залиште на 10 хвилин. Потім часник вийміть, кубики хліба за допомогою кулінарного пензлика збризніть часниковим маслом, укладіть на деко і підсушіть в духовці при 180 °C до золотистого кольору. Під час приготування двічі переверніть крутони, щоб вони підсушилися рівномірно з усіх боків. Бекон наріжте тонкими скибочками, обсмажте на слабкому вогні до золотистого кольору, охолодіть. Качан салату розберіть на листя, великими - вистеліть блюдо, останні наріжте. Для заправки оливкову олію, що залишилась, змішайте з лимонним соком, сметаною і вустерширским соусом. Салатне листя полийте приготованою заправкою, викладіть на них бекон, потім - нарізане листя салату і крутони. Сир наріжте дуже тонкими пластинками і викладіть на крутони. Акуратно перемішайте салат, щоб не зрушити нижнє листя.


Салат рисовий з куркою.

  Інгредієнти: Рис варений - 1 стакан, курка - 400 гр. філе апельсини - 2 шт. листя зеленого салату - 40 гр. майонез - 1 стакан соєвий соус - 1 ст. ложка, кунжут - 1 ст. ложка, олія рослина - 2 ст. ложки.
  Приготування: Куряче філе промийте, наріжте соломкою і обсмажте на олії до утворення золотистої скориночки. Апельсини очистіть, розділіть на часточки і наріжте скибочками. Листя салату промийте, обсушіть і дрібно нашаткуйте. Рис змішайте з підготовленими продуктами і кунжутом, заправте соєвим соусом, майонезом, посоліть і поперчіть. Перед подачею витримайте салат в прохолодному місці протягом 30 хвилин.


Салат з курки з горіхами.

  Інгредієнти: М'якуш вареної курки - 100 гр. сир твердий - 100 гр. волоські горіхи - 100 гр. батон пшеничний вчорашній - 100 гр. рослина олія - 1 ст. ложка, майонез - 200 гр.
  Приготування: Сир наріжте кубиками, горіхи грубо наріжте. М'якуш курки нашаткуйте соломкою. Підготовлені інгредієнти з’єднайте, заправте майонезом. Батон наріжте кубиками, помішуючи, обсмажте на олії до золотистого кольору. Перед подачею на стіл всипте сухарі і ще раз перемішайте салат. Оформіть його зеленню.


Салат по-французьки.

  Інгредієнти: Ковбаса копчена - 150 гр. яблука - 2 шт. цикорій - 1 шт. помідори черрі - 6 шт. сир пармезан - 100 гр. спаржа зелена консервована - 100 гр. яйця перепелині варені - 8 шт. олія оливкова - 6 ст. ложок, оцет 3%-й - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Яблука наріжте скибочками, цикорій - часточками, помідори розріжте навпіл. Ковбасу і сир наріжте скибочками, спаржу - шматочками, яйця розріжте навпіл. Для заправки масло з’єднайте з оцтом, сіллю, перцем і перемішайте. Підготовлені інгредієнти з’єднайте, полийте заправкою і перемішайте. При подачі посипте салат нарізаною зеленню.


Салат «Російський».

  Інгредієнти: М'якуш яловичини смажена - 220 гр. філе копченого оселедця - 100 гр. картопля варена - 2 шт. огірок солоний - 1 шт. корінь хрону тертий - 1 ч. ложка, майонез - 2 стакани, яйця варені - 2 шт. перець чорний мелений за смаком, зелень кропу.
  Приготування: М'ясо, філе оселедця, картоплю, яйця і очищений від шкірки солоний огірок наріжте скибочками. Підготовлені інгредієнти салату з’єднайте і заправте майонезом, змішаним з хроном. Перед подачею Оформіть зеленню.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)