kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Салат року. Салат греческий. Приготування салатів с фотографіями.

Салат м'ясний.


Салат Олів'є.

  Інгредієнти: М'якуш вареної курки - 200 гр. картопля - 6 шт. яйця - 3 шт. огірки мариновані - 2 шт. яблука - 1 шт. цибуля ріпчаста - 2 головки, горошок зелений консервований - 1 стакан, морква - 3 шт. майонез - 250 гр.
  Приготування: Картоплю і моркву зваріть окремо, охолодіть. Яйця зваріть круто. М'якуш курки, яблука, овочі і яйця наріжте дрібними кубиками, з’єднайте, посоліть, додайте зелений горошок, майонез, перемішайте. Викладіть в салатник. При подачі оформіть салат зеленню.


Салат по-корейськи.

  Інгредієнти: М'якуш свинини - 500 гр. морква - 2 шт. олія рослина - 1 ст. ложка, соус соєвий - 2 ст. ложки, цибуля ріпчаста - 2 головки, приправа вегета - 1\4 ч. ложки, часник - 1 зубчик, насіння кунжуту - 1 ст. ложка, оцет винний - 1 ст. ложка, сіль, перець чорний мелений - за смаком.
  Приготування: Свинину наріжте соломкою, обсмажте на олії, додайте цибулю, нарізану півкільцями, смажте все разом ще декілька хвилин. Потім влийте соєвий соус і 1\2 стакана води, заправте сіллю, перцем і приправою, тушкуйте до готовності м'яса. Охолодіть. Моркву наріжте тонкою соломкою, посоліть і залиште до появи соку. Потім моркву відіжміть, з’єднайте з м'ясом, пропущеним через часникодавку, меленим перцем і оцтом. Салат ретельно перемішайте, посипте кунжутом і витримайте в холодильнику не менше 1 години. При подачі оформіть зеленню.



Салат "Корейський".

  Інгредієнти: М'якуш свинини варена - 200 гр. морква - 3 шт. редька - 2 шт. цибуля - 1 шт. часник подрібнений - 2 ст. ложки, рослина олія - 2 ст. ложки, оцет 3% - 1 ст. ложка, цукор - 1 ч. ложка, сіль, перець червоний мелений за смаком, зелень кропу.
  Приготування: Моркву, редьку і свинину наріжте соломкою. Моркву посипте цукром і сіллю. Підготовлені інгредієнти салату з’єднайте, додайте часник і подрібнену цибулю. Заправте рослиною олією, змішаною з оцтом і червоним перцем. Поставте салат на 1 годину в холодильник. Перед подачею оформіть зеленню.


Салат з куркою і пастою.

  Інгредієнти: М'якуш копченої курки - 300 гр. манго - 1 шт. огірок - 1 шт. макарони «бантики» - 125 гр. цибуля зелена - 4 пера, майонез - 150 гр. гвоздика мелена, карі - по 1\4 ч. ложки, горіх мускатний тертий - на кінчику ножа, листя зеленого салату - 4 шт. цедра терта - 1 лимона, сіль - за смаком.
  Приготування: М'якуш курки, манго і огірок наріжте кубиками, цибулю - кільцями. У підсоленій воді відваріть "бантики", відкиньте на друшляк і охолодіть. Потім змішайте з підготовленими інгредієнтами салату. Майонез з’єднайте з гвоздикою, карі, цедрою, мускатним горіхом і заправте салат. Витримайте в холодильнику 30 хвилин. При подачі викладіть салат на блюдо, вистилане листям зеленого салату.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)