kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Салат овочевий. Рецепт овочевого салату. Приготування салату з капусти.

Салат із овочів.


Салат з ріпи, капусти і моркви.

  Інгредієнти: Ріпа - 250 гр, морква - 200 гр, журавлина - 100 гр, мед - 80 гр, сіль - за смаком, зелень петрушки гілочки, капуста білокачанна свіжа. - 300 гр.
  Приготування: Капусту почистіть, видаліть качан і нашаткуйте тонкою соломкою. Моркву і ріпу очистіть від шкірки і натріть на грубій тертці. Журавлину розітріть з медом, залишивши декілька ягідок для оформлення. Овочі змішайте, посоліть і заправте салат медом з журавлиною. Перед подачею салат покладіть горою в салатник, прикрасивши гілочками петрушки і ягодами журавлини.


Буряк пряний.

  Інгредієнти: Буряк - 4 шт, цибуля ріпчаста - 2 голівки, олія рослина - 4 ст. ложки, мука пшенична - 3 ст. ложки, масло вершкове - 20 гр, сметана - 1\2 стакана, цукор - 2 ч. ложки, насіння кропу - 1 ч. ложка, перець чорний мелений - за смаком, сіль - за смаком.
  Приготування: Відваріть буряк до готовності, почистіть і наріжте соломкою. Цибулю наріжте дрібними кубиками і обсмажте на рослинній олії. Для соусу муку спасеруйте на олії, охолодіть, додайте сметану, сіль, цукор, перець, кріп, перемішайте і доведіть до кипіння. Приготовленим соусом заправте буряк.


Салат "Дипломат".

  Інгредієнти: Яйце - 2 шт, сир - 200 гр, апельсини - 200 гр, цибуля ріпчаста - 75 гр, яблука - 200 гр, майонез - 100 гр.
  Приготування: Яблука дрібно наріжте. Цибулю наріжте кільцями. Яйця зваріть круто і дрібно наріжте. Апельсини почистіть, часточки розріжте на 3-4 частини. Укладіть послідовно шарами яблука, цибулю, яйця і апельсини, кожен шар поливаючи майонезом. Зверху залийте салат майонезом, що залишився, і посипте натертим на дрібній тертці сиром.


Салат з кабачка.

  Інгредієнти: Кабачки - 1 шт. цибуля зелена - 30 гр. часник - 1 зубчик, олія рослина - 1 ст. ложка, кунжут - 1\2 ч. ложки, перець солодкий - 1 шт. сіль - за смаком, зелень петрушки.
  Приготування: Промитий і очищений кабачок наріжте і посоліть. Через 10 хвилин відіжміть. Стушкуйте кабачок з маслом до готовності, потім викладіть на блюдо, охолодіть, з’єднайте з подрібненою цибулею і часником, кунжутом, сіллю. Оформіть салат нарізаним солодким перцем і зеленню.



Вінегрет з яблуками.

  Інгредієнти: Картопля варена - 160 гр. морква варена - 60 гр. капуста квашена - 80 гр. огірки солоні - 80 гр. яблука - 80 гр. буряк варений - 120 гр. олія рослина - 60 гр. зелень петрушки - 2 гр. сіль за смаком.
  Приготування: Картоплю і моркву наріжте кубиками, з’єднайте з дрібно нашаткованою капустою, очищеними і нарізаними кубиками огірками і яблуками. Буряк зваріть, наріжте кубиками, заправте маслом, посоліть і з’єднайте з останніми інгредієнтами. При подачі оформіть салат зеленню.


Салат з перцю.

  Інгредієнти: Солодкий перець червоний - 1\2 шт. яйце - 1 шт. бринза або фета подрібнені - 1\2 стакана, рослина олія - 1 ст. ложка.
  Приготування: Солодкий перець опустіть на декілька хвилин в окріп, потім обережно зніміть з нього шкірку. М'якуш дрібно наріжте і злегка обсмажте на олії. Яйце збийте, змішайте з бринзою або фетою. влийте отриману масу на сковороду з перцем, перемішайте і смажте під кришкою до готовності.


Салат по-італійськи.

  Інгредієнти: Квасоля стручкова заморожена - 200 гр. помідори - 2 шт. сир моцарела - 50 гр. цибуля фіолетова - 1\2 головки, рослина олія - 2 ст. ложки, часник - 1 зубчик, біле вино сухе - 1 ст. ложка, сік лимонний - 2 ст. ложки, цукор, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Квасолю варіть в підсоленій воді 15 хвилин, відкиньте на друшляк, дайте воді стекти. Помідори наріжте часточками, цибулю - півкільцями, сир - невеликими тонкими скибочками. Масло нагрійте, обсмажте на нім розтертий з сіллю часник, охолодіть. Додайте в соус вино, лимонний сік, цукор, сіль і перець. Підготовлені інгредієнти з’єднайте і перемішайте, полийте соусом. При подачі посипте салат нарізаним базиліком.


Салат "Російський ліс".

  Інгредієнти: Калина - 60 гр. буряк - 1\2 шт. ріпа - 1\2 шт. морква - 1\2 шт. цукор - 1\4 ч. ложки, олія рослина - 2 ст. ложки, зелень петрушки.
  Приготування: Ягоди калини переберіть, промийте, частину розімніть, видаліть кісточки. Промиті і очищені буряк, ріпу і моркву наріжте скибочками. Підготовлені овочі з’єднайте з калиною, додайте цукор. Охолоджуйте протягом 15 хвилин. Перед подачею полийте салат рослиною олією і оформіть ягодами калини і зеленню.


Салат з сиром.

  Інгредієнти: Сир пармезан - 200 гр. листя зеленого салату - 200 гр. цибуля зелена - 40 гр. помідори черрі - 100 гр. манго - 1\2 шт. соус горіховий - 6 ст. ложок, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Сир натріть на грубій терці. Листя салату нарвіть на частини. Цибулю наріжте колечками, помідори - часточками. Манго, видаливши кісточку, наріжте скибочками. Підготовлені інгредієнти з’єднайте, посоліть і поперчіть. Заправте салат горіховим соусом і оформіть зеленню


Салат картопляний.

  Інгредієнти: Оселедець солоний - 300 гр. картопля варена - 4-5 шт. яблука - 1 шт. огірки - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1\2 головки, каперси - 2 ст. ложки, олія рослина - 4 ст. ложки, оцет 3%-й - 1 ст. ложка, гірчиця готова - 1 ч. ложка, зелень петрушки, сіль і перець чорний мелений за смаком.
  Приготування: Оселедця вимочіть у воді або настої чаю, обробіть на філе без шкіри, наріжте невеликими шматочками. Картоплю, огірок і яблука зваріть, і наріжте дрібними кубиками. Цибулю дрібно поріжте. з’єднайте підготовлені овочі, заправте маслом, змішаним з оцтом, гірчицею, сіллю і перцем. Перед подачею овочевий салат викладіть горою на тарілку, зверху покладіть шматочки оселедця. Оформіть каперсами і зеленню.


Салат "Гранатовий браслет".

  Інгредієнти: Горіхи волоські ядра - 50 гр. гранат - 2 шт. буряк варений - 1 шт. яйце варене - 4 шт. картопля варена - 4 бульби, майонез - 2 стакани, курка копчена (м'якуш) - 150 гр.
  Приготування: М'ясо курки, картоплю, буряк, яйця наріжте дрібними кубиками, горіхи подрібніть. У центр блюда поставте циліндрову форму. Довкола форми укладіть шарами картоплю, курку, буряк, горіхи, яйця, змащуючи кожен шар майонезом. Верхній шар змастіть майонезом, що залишився, і посипте зернами граната. Перед подачею приберіть з центру форму.


Салат з сиром і ананасом.

  Інгредієнти: Сир - 200 гр. ананас консервований - 200 гр. помідори - 2 шт. листя салату зеленого - 50 гр. олія рослина - 2 ст. ложки, сік лимонний - 1 ст. ложка, сік яблучний - 1 ст. ложка, цукор - 2 ч. ложки, сіль - за смаком.
  Приготування: Для заправки масло змішайте з лимонним і яблучним соком, додайте цукор і сіль. Листя салату промийте, і наріжте соломкою. Викладіть в салатник, перемішавши з нарізаними кубиками помідорів, і полийте заправкою. У центр покладіть горою протертий сир, довкола сиру - нарізаний скибочками ананас. При подачі оформіть салат гілочками петрушки.


Салат з соусом песто.

  Інгредієнти: Спагеті - 200 гр. помідори - 300 гр. сир твердий - 200 гр. листя зеленого салату - 4 шт. базилік нарізаний - 1 ч. ложка. Для соусу: базилік - 10 листків, горіхи волоські - 50 гр. горішки кедрові - 50 гр. сир пармезан тертий - 2 ст. ложки, часник - 1 зубчик, олія оливкова - 3 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Для соусу песто базилік разом з горіхами, сиром, часником і маслом подрібніть в блендері до однорідної консистенції. Соус посоліть і поперчіть за смаком. Спагеті відваріть у великій кількості підсоленої води, відкиньте на друшляк. Перемішайте спагеті з частиною соусу. Охолодіть. Помідори наріжте часточками, сир - кубиками, з’єднайте, додайте грубо нарізане листя салату і базилік, перемішайте. При подачі на блюдо укладіть макаронні вироби у вигляді гнізда, в центр викладіть салат і полийте його соусом песто, що залишився.


Салат "Чезаре".

  Інгредієнти: Хліб пшеничний - 2 скибочки, листя салату зеленого - 200 гр. сир твердий тертий - 2 ст. ложки, яєчний жовток - 2 шт. часник - 1 зубчик, олія рослина - 4 ст. ложки, сік лимонний - 1 ст. ложка, зелень кропу, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Листя салату промийте, обсушіть і нашаткуйте. З’єднайте сир, сіль, перець, лимонний сік і половину норми масла, заправте салат. Хліб наріжте кубиками, обсмажте на слабкому вогні, на олії, що залишилася, разом з подрібненим часником. Вийміть і відразу полийте злегка збитими яєчними жовтками, добре перемішайте. Охолодіть. з’єднайте підготовлені компоненти салату, перемішайте. Перед подачею оформіть зеленню.


Гострий салат по-китайськи.

  Інгредієнти: Капуста білокачанна - 1 качан, морква - 1 шт. редька зелена або дайкон - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, перець червоний гострий - 1 шт. олія рослина - 2 ст. ложки, корінь імбиру тертий - 1 ч. ложка, приправа вегета - 1 ч. ложка, оцет винний - 1 ст. ложка, соя - 3 ст. ложки, цукор - 1 ч. ложка, перець запашний горошком - 4 шт. сіль - за смаком.
  Приготування: Капусту, моркву і редьку наріжте соломкою, цибулю - півкільцями. Гострий перець звільніть від насіння, подрібніть. Капусту, моркву і редьку залийте окропом, витримайте 5 хвилин, потім відкиньте на друшляк. З’єднайте овочі і цибулю, додайте цукор, сіль, оцет, приправу, імбир і перемішайте. Масло нагрійте, покладіть запашний перець, через 30 секунд видаліть, і додайте гострий перець, потім відразу залийте заправлені овочі, перемішайте і охолодіть. При подачі пророщену сою з’єднайте з салатом, і посипте його порізаною зеленню.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)