kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Рецепти салатів. Легкі овочеві салати. Салат із овочів.

Салат із овочів.


Салат по-македонськи.

  Інгредієнти: Огірки - 2 шт. помідори - 2 шт. солодкий перець маринований - 300 гр. бринза - 150 гр. оливкова олія - 2 ст. ложки, сіль, перець чорний мелений за смаком.
  Приготування: Огірки і помідори наріжте скибочками. Маринований перець - соломкою. Масло збийте з сіллю і перцем. При подачі овочі укладіть шарами в салатник, посипавши шари розім'ятою бринзою, полийте заправкою і оформіть зеленню.


Салат "Порт-Саїд".

  Інгредієнти: Банани - 200 гр. корінь петрушки або селери - 150 гр. яблука - 200 гр. зелень - 2 гілочки, салат листковий - 1 пучок, огірки - 100 гр. майонез - 3 ст. ложки.
  Приготування: Корінь селери або петрушки зваріть, натріть на грубій терці. Банани зваріть, наріжте скибочками. Яблука, видаліть серцевину, наріжте кубиками. Листя салату промийте, обсушіть, частину листя дрібно нашаткуйте. Перемішайте всі інгредієнти, окрім цілого листя салату. Для соусу помідори обшпарте, зніміть шкірку, розріжте на 4 частини, видаліть насіння, дрібно нашаткуйте, залийте майонезом, перемішайте. На блюдо, що вистилане листям салату, покладіть підготовлену фруктово-овочеву суміш, заправте соусом і оформіть зеленню.


Салат "Звісточка".

  Інгредієнти: Кедрові горішки - 1\4 стакана, родзинки без кісточок світлі - 1\4 стакана, філе куряче - 1 шт. оливкова олія - 1 ст. ложка, оцет - 1\4 ч. ложки, сік 1 апельсина, сіль.
  Приготування: Обсмажте горіхи. Відваріть куряче філе, дрібно наріжте його, щоб шматочки були такого ж розміру, як горіхи і родзинки. Залийте родзинки апельсиновим соком, проваріть декілька хвилин. з’єднайте родзинки з іншими інгредієнтами. Полийте салат соком. І, нарешті, додайте масло, змішане з оцтом і сіллю.


Салат з перцю з часниково-горіховим соусом.

  Інгредієнти: Солодкий перець маринований - 9 стручків. Для соусу: часник - 5 зубчиків волоські горіхи - 60 гр. рослина олія - 4 ст. ложки, сік 1 лимона, цукор - 1\2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: В перцю видаліть серцевину, насіння і наріжте соломкою. Для соусу часник розтовчіть з горіхами, змішайте з маслом, сіллю, цукром, меленим перцем і лимонним соком. Перед подачею заправте солодкий перець соусом.



Салат зі свіжих овочів.

  Інгредієнти: Огірки - 2 шт. помідори - 2 шт. цибуля зелена - 50 гр. шпинат - 50 гр. смородина червона або чорна - 3 ст. ложки, сир - 100 гр. зелень петрушки, олія рослина - 4 ст. ложки, сік лимонний - 2 ст. ложки, часник - 1 зубчик, сіль - 1\2 ч. ложки, масло вершкове - 20 гр, сметана - 1\2 стакана, цукор - 2 ч. ложки, насіння кропу - 1 ч. ложка, перець чорний мелений - за смаком, сіль - за смаком.
  Приготування: Огірки, помідори і сир наріжте кубиками. Зелену цибулю і шпинат дрібно нашаткуйте. З’єднайте нарізані продукти із смородиною. Для заправки олію змішайте з лимонним соком, сіллю і дрібно нарізаним часником. При подачі полийте салат заправкою і оформіть зеленню.


Салат гострий.

  Інгредієнти: Буряк варений - 1 шт. яблуко - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 шт. редис - 1 шт. листя зеленого салату - 4 шт. насіння кунжуту обсмажене - 2 ст. ложки, смородина червона - 50 гр. олія оливкова - 4 ст. ложки, оцет 3%-й - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Листя салату грубо наріжте. Буряк і цибулю наріжте кубиками. Яблуко, наріжте тонкими часточками. Редис наріжте тонкими скибочками. Підготовлені інгредієнти салату з’єднайте, поперчіть за смаком. Для заправки змішайте масло з оцтом і сіллю. При подачі полийте салат приготованою заправкою, посипте насінням кунжуту і ягодами смородини.


Салат з яблука і горіхів.

  Інгредієнти: Яблука - 2 шт. горіхи волоські - 50 гр. пластівці вівсяні - 2 ст. ложки, родзинки без кісточок - 40 гр. сметана - 2 ст. ложки, масло вершкове - 1 ст. ложка.
  Приготування: Родзинки промийте і замочіть на 1 годину, потім обсушіть, з’єднайте з нарізаними соломкою очищеними яблуками, подрібненими горіхами і заправте сметаною. Перед подачею посипте вівсяними пластівцями, обсмаженими на олії.


Салат в помідорі.

  Інгредієнти: Помідори - 4 шт. огірки свіжі або мариновані - 2 шт. яблука - 1 шт. перець солодкий - 1 шт. кукурудза консервована - 2 ст. ложки, майонез - 4 ст. ложки, зелень петрушки, сіль за смаком.
  Приготування: Огірки, яблука і перець промийте, зваріть, наріжте соломкою, залишивши частину яблук для оформлення. Заправте майонезом, посоліть і перемішайте. В помідорів зріжте верхівки, ложечкою вийміть м'якуш і заповніть поглиблення приготованим салатом. Перед подачею посипте салат кукурудзою, оформіть зеленню і скибочками яблук.


Салат з моркви з курагою.

  Інгредієнти: Курага - 80 гр. морква - 160 гр. лимон - 1\2 шт. сметана - 60 гр. цукор - 6 гр. зелень петрушки - 10 гр.
  Приготування: Курагу замочіть в холодній воді до набрякання, потім обшпарте, охолодіть і дрібно наріжте. Моркву натріть на дрібній терці. Лимон, залишивши одну скибочку для оформлення, дрібно наріжте. Підготовлені інгредієнти з’єднайте, заправте сметаною, цукром і укладіть горою в салатник. Оформіть салат скибочкою лимона і зеленню.


Салат з сиром і авокадо.

  Інгредієнти: Сир пармезан - 200 гр. листя зеленого салату - 200 гр. цибуля зелена - 40 гр. помідори черрі - 100 гр. манго - 1\2 шт. соус горіховий - 6 ст. ложок, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Сир натріть на грубій терці. Листя салату порвіть на частини. Цибулю наріжте колечками, помідори - часточками. Манго, видаливши кісточку, наріжте скибочками. Підготовлені інгредієнти з’єднайте, посоліть і поперчіть. Заправте салат горіховим соусом і оформіть зеленню.


Салат "Орловський".

  Інгредієнти: Авокадо - 1 шт. помідор - 1 шт. часник - 1 зубчик, перець чилі - 1\4 шт. перець солодкий - 1 шт. цибуля зелена - 10 гр. майонез - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Авокадо наріжте дрібними кубиками. Помідор обшпарте, зніміть шкірку, м'якуш наріжте кубиками. Часник, перець чилі, солодкий перець і цибулю поріжте. Підготовлені овочі з’єднайте, посоліть, поперчіть і заправте майонезом. При подачі оформіть салат зеленню.


Салат "Садко".

  Інгредієнти: Капуста білокачанна - 1\2 качана, хліб пшеничний - 4 скибочки, філе слабо соленого оселедця - 2 шт. зелена цибуля - 1 пучок, майонез - 4 ст. ложки, часник - 1 зубчик, огірок маринований - 1 шт. кінза нарізана, зелень петрушки і кропу - 5 ст. ложок, салат - 4 листки.
  Приготування: Капусту нашаткуйте соломкою, злегка перетріть з сіллю. Хліб наріжте дрібними кубиками і обсмажте. Філе оселедця і огірок дрібно поріжте. Додайте нарізану зелень, подрібнений часник, майонез і перемішайте. Капусту викладіть на листя салату, полийте заправкою, посипте грінками.


Салат "Російський".

  Інгредієнти: Морква варена - 1\2 шт. корінь селери - 1\2 шт. горошок зелений консервований - 100 гр. огірки солоні - 1 шт. шинка - 150 гр. оливки - 50 гр. майонез - 1\2 стакана, листя зеленого салату, сіль, перець мелений чорний - за смаком, картопля відварена - 2 шт.
  Приготування: Солоний огірок очистіть від шкірки, насіння і наріжте кубиками. Картоплю, моркву, корінь селери наріжте дрібними кубиками, додайте зелений горошок, огірок і нарізану кубиками шинку. Перемішайте, заправте сіллю, перцем і майонезом. Викладіть салат на блюдо, вистилане листям салату. Оформіть оливками.


Салат з соусом з авокадо.

  Інгредієнти: Огірки - 2 шт. перець солодкий - 2 шт. листя зеленого салату - 18 шт. авокадо - 1 шт. помідор - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, яблука - 1 шт. яйця варені - 2 шт. зелень петрушки нарізана - 4 ст. ложки, олія рослина - 6 ст. ложок, оцет 3%-й - 1 ст. ложка, насіння кунжуту - 1 ч. ложка, сіль, перець червоний мелений - за смаком.
  Приготування: В перцю видаліть насіння і перегородки, в яблука - серцевину. Перець, яблука і огірки наріжте соломкою. Для соусу помідор обшпарте, знявши шкірку, розріжте навпіл, видаліть насіння і дрібно наріжте. Авокадо розріжте, зваріть, видаливши кісточку, м'якуш подрібніть. Цибулю і яйця натріть на терці. Всі інгредієнти збийте в блендері, поступово додаючи масло, змішане з оцтом, сіллю і перцем. Листя зеленого салату нарвіть, укладіть в салатник, на них викладіть суміш нарізаних овочів і зелені петрушки, полийте соусом і посипте кунжутом.


Салат з маринованим сиром.

  Інгредієнти: Сир сулугуни або адигейський - 200 гр. соєвий соус - 4 ст. ложки, оцет з естрагоном - 2 ст. ложки, аджика - 1\2 ч. ложки, морква варена - 1 шт. перець солодкий - 1 шт. горошок зелений консервований - 4 ст. ложки, цибуля зелена дрібно нарізана - 2 ст. ложки, горіхи волоські нарізані - 4 ст. ложки, помідори - 4 шт. рис варений - 1 стакан, олія рослина - 2 ст. ложки, кінза нарізана - 2 ст. ложки.
  Приготування: Сир наріжте кубиками, замаринуйте в суміші соєвого соусу, оцту і аджики на 1 годину. Маринад відокремте від сиру і збийте з олією. Моркву і перець наріжте кубиками, помідори - часточками. Овочі з’єднайте із зеленим горошком, вареним рисом, зеленою цибулею, кінзою і сиром, заправте маринадною сумішшю і перемішайте. При подачі салат посипте горіхами і оформіть часточками помідора і зеленню.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)