kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Салат із риби.

Салат із риби.


Салат з оселедцем по-датському.

  Інгредієнти: Оселедець солоний - 2 філе, картопля варена - 4 шт, яблука - 2 шт, яйце варене - 2 шт, цибуля ріпчаста - 1 голівка, олія рослина - 2 ст. ложки, оцет столовий - 1 ст. ложка, гірчиця готова - 1 ч. ложка, вершки нежирні - 1\2 стакана, цибуля зелена - 4 пера, зелень петрушки, сіль і перець чорний мелений за смаком.
  Приготування: Філе оселедця наріжте тонкими скибочками. Очищені яблука, картоплю і цибулю наріжте дрібними кубиками. Яйця дрібно поріжте. З'єднайте підготовлені продукти і полийте заправкою. Для заправки масло змішайте з оцтом, додайте гірчицю, сіль, перець, вершки і збийте. Перед подачею посипте салат нарізаною зеленою цибулею і оформіть зеленню.


Салат з сьомгою і ківі.

  Інгредієнти: Філе солоної сьомги - 160 гр, перець солодкий - 3 шт, спаржа консервована - 200 гр, гриби - 200 гр, ківі - 4 шт, зелень базиліку або кропу нарізана - 2 ст. ложки, олія рослина - 4 ст. ложки, оцет винний - 2 ст. ложки, коньяк - 1\2 ч. ложки, сіль, перець чорний мелений – за смаком.
  Приготування: Гриби наріжте скибочками, обсмажте на частині олії, охолодіть. Перець запечіть, витримайте під вологим рушником, зніміть шкірку, потім наріжте соломкою. Спаржу наріжте кубиками, філе сьомги - соломкою, 3 шт. ківі, очищених від шкірки, - скибочками. Масло збийте з сіллю, меленим перцем, оцтом і коньяком. З'єднайте з підготовленими інгредієнтами, додайте зелень і перемішайте. При подачі салат оформіть ківі, що залишилися.


Салат "Середземноморський".

  Інгредієнти: Філе маринованої скумбрії - 300 гр, м'ясо крабове - 200 гр, яйця варені - 3 шт, оливки без кісточок - 50 гр, оливки - 50 гр, бринза - 100 гр, персики - 2 шт, лимон - 1\2 шт, зелень петрушки - 1 пучок, майонез - 200 гр, листя зеленого салату - 6 шт.
  Приготування: Філе скумбрії, крабове м'ясо і лимон наріжте скибочками, яйця і персики заздалегідь видаливши кісточки, - часточками, бринзу - кубиками. У широкий салатник нарвіть листя зеленого салату, укладіть "букетами" на них підготовлені продукти, полийте майонезом. Для оформлення використовуйте зелень петрушки і скибочки лимона.


Салат "Кальмар".

  Інгредієнти: Кальмари, відварене філе - 400 гр. картопля відварена - 200 гр. огірки солоні - 2 шт. цибуля ріпчаста - 150 гр. майонез - 150 гр. гриби мариновані - 200 гр.
  Приготування: Гриби, картоплю і огірки наріжте скибочками, філе кальмара - соломкою, цибулю дрібно наріжте. Всі продукти змішайте, заправте майонезом і прикрасьте листям зеленого салату.



"Креветка".

  Інгредієнти: Креветки варені неочищені - 800 гр. помідори свіжі - 175 гр. яйце - 3 шт. цибуля ріпчаста - 1 маленька цибулина, огірки свіжі - 2 шт. сир - 60 гр. оливки - 24 шт, листя зеленого салату, оцет - 1 ст. ложка, олія рослина - 2 ст. ложки, вода - 1 ст. ложка, часник - 1 товчений зубчик, цибуля нарізана - 4 ст. ложки, сіль і перець.
  Приготування: Очистіть креветки. Обробіть і наріжте скибочками огірки. Розріжте помідори і видаліть насіння. Наріжте м'якуш помідорів тонкими скибочками, яйця - часточками. Наріжте кубиками сир. Промийте салат. Ретельно змішайте інгредієнти для приправи, додайте сіль і перець. Розкладіть листя салату на 6 тарілок сервіровок. У кожну тарілку покладіть креветки і останні інгредієнти. Полийте невеликою кількістю приправи що залишилася, подайте окремо. Оформіть гілочками кропу. Подайте з тостами або хрусткими хлібцями.


Крабовий салат.

  Інгредієнти: Крабове м'ясо - 300 гр, яйця варені - 4 шт, корінь селери - 4 шт, огірки солоні - 2 шт, майонез - 1 стакан, сіль - за смаком.
  Приготування: Крабове м'ясо наріжте невеликими шматочками, яйця - кубиками. Корінь селери і огірки наріжте скибочками. Підготовлені інгредієнти салату з’єднайте, посоліть, заправте майонезом. При подачі оформіть зеленню.


Салат "Садко".

  Інгредієнти: Капуста білокачанна - 1\2 качана, хліб пшеничний - 4 скибочки, філе слабо соленого оселедця - 2 шт, зелена цибуля - 1 пучок, майонез - 4 ст. ложки, часник - 1 зубчик, огірок маринований - 1 шт, кінза нарізана, зелень петрушки і кропу - 5 ст. ложок, салат - 4 листки.
  Приготування: Капусту нашаткуйте соломкою, злегка перетріть з сіллю. Хліб наріжте дрібними кубиками і обсмажте. Філе оселедця і огірок дрібно наріжте. Додайте нарізану зелень, подрібнений часник, майонез і перемішайте. Капусту викладіть на листя салату, полийте заправкою, посипте грінками.


Салат "Морський".

  Інгредієнти: Філе копченого лосося - 200 гр, макаронні вироби "черепашки" - 200 гр, огірок - 1 шт, кукурудза консервована, помідори черрі - 4 шт, каперси - 1 ст. ложка, виноград - 2 ст. ложки, лимон - 1 шт, цедра - 1 лимона, олія рослина - 2 ст. ложки, оцет бальзамний - 1 ст. ложка, цукор - 1 ч. ложка, зелень кропу нарізана - 2 ст. ложки, сіль, перець чорний мелений - за смаком.
  Приготування: Черепашки відваріть у великій кількості підсоленої води, відкиньте на друшляк, потім заправте невеликою кількістю масла. Філе лосося наріжте тонкою соломкою. Огірок - кубиками, помідори - кружечками. Лимон очистіть. М'якуш наріжте кубиками. Для соусу збийте масло, оцет, сіль, цукор, мелений перець, зелень кропу і цедру. Підготовлені інгредієнти перемішайте, додайте кукурудзу, виноград і каперси. Заправте соусом і викладіть в салатник.


Салат по-бразильські.

  Інгредієнти: Тунець консервований - 180 гр, кукурудза консервована - 200 гр, сир твердий - 200 гр, картопля варена - 4 шт, огірки солоні - 2 шт, майонез - 200 гр, оливки без кісточок - 24 шт, вишня - 30 шт, оцет винний - 1 ч, ложка, сіль, перець чорний мелений - за смаком.
  Приготування: Тунця розімніть, з’єднайте з кукурудзою, нарізаними кубиками сиром і картоплею, скибочками огірків і подрібненими оливками. Для соусу майонез збийте з оцтом, сіллю і меленим перцем. Салат заправте соусом і викладіть в салатник. При подачі оформіть вишнею і гілочками зелені.


Салат з печінки тріски.

  Інгредієнти: Печінка тріски консервована - 180 гр. перець солодкий маринований - 3 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, оливки без кісточок - 18 шт. яйця варені - 3 шт. зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, лимон - 1 шт. каррі - 1\2 ч. ложки.
  Приготування: Печінку тріски відокремте від масляної заливки і наріжте. Перець, яйця і цибулю наріжте дрібними кубиками, оливки - колечками. Заливку від печінки з’єднайте із зеленню петрушки і каррі. Підготовлені інгредієнти салату з’єднайте, заправте заливкою і перемішайте. Викладіть в салатник, оформіть скибочками лимона і зеленню петрушки.


Салат з лососем в кунжуті.

  Інгредієнти: Філе лосося - 600 гр. насіння кунжуту - 1\2 стакана, олія рослина - 2 ст. ложки, яйця варені - 3 шт. часник - 2 зубчики, цибуля зелена - 2 пучки, картопля варена - 3 шт. перець маринований - 450 гр. майонез - 200 гр. зелень кропу - 1 пучок, каперси - 2 ст. ложки, помідори - 2 шт. сіль, перець чорний мелений - за смаком.
  Приготування: Філе лосося наріжте невеликими скибочками, посоліть, за паніруйте в кунжуті і обсмажте на рослинній олії. Яйця дрібно наріжте, додайте віджатий через часникодавку часник, частину майонезу і нарізаного кропу. Картоплю наріжте скибочками, змішайте з нарізаними каперсами, меленим перцем, частиною майонезу і нарізаного кропу. На блюдо викладіть картопляний салат, на нього - шар подрібненого маринованого перцю, змастіть частиною майонезу. Потім викладіть яєчний салат, посипте його дрібно нарізаною зеленою цибулею, довкола укладіть скибочки риби. Оформіть сіточкою з майонезу, що залишився, часточками помідорів і гілочками кропу.


Салат квасоляний з креветками.

  Інгредієнти: Креветки очищені - 500 гр. помідори - 3 шт. огірок - 1 шт. квасоля біла і червона консервована - по 250 гр. яблуко - 1 шт. зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, оцет винний - 2 ст. ложки, олія рослина - 2 ст. ложки, каррі - 1\2 ч. ложки, сік і цедра 1 лимона, часник - 2 зубчики, перець червоний мелений - 1\3 ч. ложки, сіль, перець чорний мелений - за смаком.
  Приготування: Змішайте терту цедру, сік, сіль, мелений червоний перець і нарізаний часник. Залийте креветки сумішшю і маринуйте 30 хвилин. Потім креветки запечіть в духовці по 3 хвилини з кожного боку і охолодіть. Помідори, огірок і яблуко, очищене від серцевини, наріжте кубиками, з’єднайте, додайте квасолю і зелень. Заправте сумішшю оцту, масла, меленого чорного перцю і каррі, перемішайте, викладіть в салатник. Зверху укладіть креветки, довкола розкладіть чіпси.


Салат з креветками.

  Інгредієнти: Креветки варені неочищені - 800 гр. помідори свіжі - 175 гр. яйце - 3 шт. цибуля ріпчаста - 1 маленька цибулина, огірки свіжі - 2 шт. сир - 60 гр. оливки - 24 шт. листя зеленого салату, оцет - 1 ст. ложка, олія рослина - 2 ст. ложки, вода - 1 ст. ложка, часник - 1 товчений зубчик, цибуля нарізана - 4 ст. ложки, сіль і перець.
  Приготування: Очистіть креветки. Обробіть і наріжте скибочками огірки. Розріжте помідори і видаліть насіння. Наріжте м'якуш помідорів тонкими скибочками, яйця - часточками. Наріжте кубиками сир. Промийте салат. Ретельно змішайте інгредієнти для приправи, додайте сіль і перець. Розкладіть листя салату на 6 тарілок сервіровок. У кожну тарілку покладіть креветки і останні інгредієнти. Полийте невеликою кількістю приправи що залишилася. Подайте окремо. Оформіть гілочками кропу. Подайте з тостами або хрусткими хлібцями.


Салат з кальмарами.

  Інгредієнти: Кальмари відварене філе - 400 гр. картопля відварена - 200 гр. огірки солоні - 2 шт. цибуля ріпчаста - 150 гр. майонез - 150 гр. гриби мариновані - 200 гр.
  Приготування: Гриби, картоплю і огірки наріжте скибочками, філе кальмара - соломкою, цибулю дрібно наріжте. Всі продукти змішайте, заправте майонезом і прикрасьте листям зеленого салату.


Салат листковий з сьомгою.

  Інгредієнти: Філе слабо соленої сьомги - 150 гр. яйце варене - 1 шт. сир твердий - 40 гр. грейпфрут - 1 шт. олія оливкова - 1 ст. ложка оливки - 10 -12 шт. сіль за смаком.
  Приготування: Філе сьомги наріжте кубиками. Яйце і сир натріть на терці. Грейпфрут, очистивши від шкірки і плівок, наріжте кубиками. Підготовлені інгредієнти укладіть шарами, посоліть і полийте оливковою олією, оформіть салат сьомгою, оливками і зеленню.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)