kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Салат із риби.

Салат із риби.


Салат "Пантікапей" в кошиках.

  Інгредієнти: Для тіста: мука пшенична - 6 ст. ложок, маргарин - 4 ст. ложки, яйця - 2 шт. цукор - 1 ч. ложка, сода - 1\4 ч. ложки. Для салату: крабові палички - 200 гр. яйце варене - 1 шт. цибуля - 1 головка, яблуко - 1 шт. зелень петрушки нарізана - 1 ст. ложка, зелень кропу нарізана - 1 ст. ложка, сметана - 4 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Маргарин розітріть з цукром, сіллю, додаючи яйця. Додайте муку з содою і замісіть тісто. Поставте на холод на 2 години. Розкотіть тісто в пласт завтовшки 7 мм, виріжте кружки по діаметру форм. Форми змастіть маргарином, посипте сухарями. Тісто викладіть у форми, випікайте кошики 15 хвилин при 240 °C. Інгредієнти салату дрібно наріжте, заправте сметаною, посоліть, Розкладіть по кошиках. При подачі викладіть на листя салату, оформіть зеленню петрушки, скибочками огірка і помідора.


Салат "Крабовий".

  Інгредієнти: Філе копченої риби - 150 гр. крабові палички - 150 гр. яйця варені - 2 шт. зелена цибуля нарізана - 1 ст. ложка, майонез - 4 ст. ложки, зелень петрушки.
  Приготування: Рибу, яєчні білки і частину зелені дрібно наріжте, змішайте з половиною норми майонезу. Додайте нарізані соломкою крабові палички, перемішайте і викладіть на блюдо. Перед подачею полийте майонезом, що залишився, посипте подрібненими яєчними жовтками і оформіть зеленню.


Салат з кількою.

  Інгредієнти: Кілька очищена солона - 100 гр. картопля варена – 2-3 шт. морква варена - 1 шт. огірки - 2 шт. помідори - 2 шт. каперси - 1 ч. ложка, горошок зелений консервований - 4 ст. ложки, яйце варене - 2 шт. майонез - 1\2 стакана, оливки - 4 шт. цибуля зелена, сіль.
  Приготування: Картоплю, моркву, яйце наріжте скибочками, з’єднайте з нарізаними помідорами, огірками, каперсами, нарізаною зеленою цибулею, майонезом, додайте сіль, мелений перець і перемішайте. Салат укладіть в салатник горою і оформіть кількою, яйцем, помідорами, оливками, зеленим горошком, зеленню.


Салат з рибою і крабами.

  Інгредієнти: Картопля - 200 гр. риба філе - 200 гр. огірки солоні або мариновані - 2 шт. салат - 150 гр. майонез - 100 гр. оливки без кісточок - 100 гр. краби консервовані або креветки - 20 гр. лимон для оформлення, помідори - 2 шт.
  Приготування: Картоплю і рибу відваріть, охолодіть і наріжте кубиками. Огірки, помідори і м'якуш крабів наріжте кубиками, зелений салат - соломкою. Продукти з'єднайте, заправте майонезом, оформіть оливками, зеленню і лимоном.



Овочевий салат з філе оселедця.

  Інгредієнти: Оселедець солоний (слабо солений) - 4 шт. філе, редиска - 10 шт. оливки - 6 шт. картопля - 5 шт. помідори - 4 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, листя салату - 1 пучок, квасоля біла - 100 гр. бульйон овочевий - 2 стакани, олія рослина - 5 ст. ложок, сік лимонний - 4 ст. ложки, зелень петрушки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Картоплю зваріть, очистіть від шкірки і наріжте скибочками. Помідори і оселедця наріжте скибочками, зелений салат - соломкою, редиску - кружечками. Цибулю наріжте півкільцями і обшпарте окропом. Квасолю зваріть в підсоленій воді до готовності і відкиньте на друшляк, обдайте холодною водою і дайте їй стекти. Лимонний сік змішайте з сіллю, перцем, маслом, бульйоном і злегка підігрійте. Змішайте з підготовленими продуктами і залиште на 1 годину настоятись. Салат укладіть в салатник, оформіть оливками і зеленню.


Салат з квасолею і креветками.

  Інгредієнти: Квасоля стручкова - 500 гр. креветки варені очищені - 200 гр. сир пармезан - 200 гр. Для соусу: сік 1\2 лимона олія оливкова - 4 ст. ложки, часник нарізаний - 1 ч. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Квасолю зваріть, відкиньте на друшляк. Сир наріжте кубиками, з’єднайте з креветками і квасолею. Для соусу лимонний сік змішайте з оливковою олією, нарізаним часником, сіллю і перцем. При подачі заправте салат приготованим соусом і оформіть скибочками лимона і зеленню.


Рибний салат.

  Інгредієнти: Лемонелла - 400 гр. філе, рис - 1 стакан, анчоуси - 3 філе, бульйон м'ясний - 3 стакани, шафран - 1\2 ч. ложки, сік лимонний - 2 ст. ложки, цибуля ріпчаста - 1 головка, лимон - 1\2 шт. оливки без кісточок - 40 гр. майонез - 2 ст. ложки, сметана - 4 ст. ложки, помідори - 4 шт. лавровий листок - 1 шт. гвоздика - 2 бутони, насіння фенхеля - 1 ч. ложка, каперси - 3 ст. ложки, оцет 3%-й - 1 ч. ложка, куркума мелена - 1\2 ч. ложки, сіль - за смаком, листя зеленого салату.
  Приготування: Рис промийте і відваріть, додавши за 10 хвилин до закінчення варива шафран. Потім відкиньте на друшляк і охолодіть. Лемонеллу промийте холодною водою, наріжте кубиками, збризніть лимонним соком, трохи посоліть і залиште на 10 хвилин. Бульйон доведіть до кипіння, опустіть в нього цибулину, лавровий листок, гвоздику, насіння фенхеля і нарізаний скибочками лимон. Проваріть на слабкому вогні 3 хвилини, покладіть рибу і варіть при слабкому кипінні 10 хвилин. Рибу вийміть з бульйону, обсушіть і охолодіть. Помідори промийте і наріжте скибочками. Для соусу філе анчоусів наріжте разом з каперсами і оливками. Майонез, сметану, оцет і куркуму збийте, з’єднайте з нарізаними анчоусами, посоліть і перемішайте. Підготовлені продукти викладіть на листя салату і заправте соусом.


Грецький салат з тунцем.

  Інгредієнти: Рис довгий - 100 гр. квасоля консервована - 300 гр. тунець консервований - 150 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, солодкий перець зелений - 75 гр. оливки без кісточок - 75 гр. яйця варені - 2 шт. помідори - 3 шт. сік лимонний - 2 ст. ложки, оцет червоний винний - 2 ч. ложки, перець чорний мелений.
  Приготування: Зваріть розсипчастий рис. Рибу подрібніть вилкою. Солодкий перець і цибулю наріжте дрібними кубиками, оливки - колечками. Підготовлені інгредієнти з’єднайте, додайте квасолю, лимонний сік, оцет, сіль, перець, перемішайте, накрийте кришкою і витримайте салат в холодильнику 3-4 години. На блюдо, що вистилане листям зеленого салату, викладіть приготований салат, зверху покладіть яйця і помідори, нарізані часточками.


Вінегрет з кальмарами.

  Інгредієнти: Кальмари - 300 гр. картопля варена - 3 шт. морква варена - 2 шт. буряк варений - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1 головка, огірки солоні - 2 шт. олія рослина - 4 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Кальмари відваріть, охолодіть і наріжте соломкою. Овочі наріжте кубиками. Підготовлені овочі з’єднайте з кальмарами. Вінегрет посоліть, поперчіть, полийте маслом. При подачі посипте нарізаною зеленню.


Салат вітамінний з кальмарами

  Інгредієнти: Кальмари - 250 гр. яблуко - 1 шт. капуста білокачанна - 100 гр. родзинки без кісточок - 1 ст. ложка, морква - 1 шт. сметана - 2 ст. ложки, сіль за смаком.
  Приготування: Кальмари відваріть в підсоленій воді до готовності і охолодіть. Яблуко очистіть від шкірки і серцевини. Родзинки замочіть в холодній воді. Яблука, капусту, моркву і кальмари нашаткуйте соломкою, з’єднайте з родзинками, посоліть і заправте сметаною. При подачі оформіть салат за бажанням.


Салат тунець з вишнею.

  Інгредієнти: Тунець консервований - 150 гр. консервована кукурудза - 1 стакан, сир - 200 гр. картопля відварена - 4-5 шт. огірки солоні дрібно нарізані - 1 стакан, оливки або оливки без кісточок - 1\2 стакана, винний оцет - 1\2 ч. ложки, вишня - 80 гр.
  Приготування: Інгредієнти наріжте кубиками, перемішайте і заправте майонезом. Оформіть ягодами вишні і оливками.


Салат картопляний.

  Інгредієнти: Оселедець солоний - 300 гр. картопля варена - 4-5 шт. яблука - 1 шт. огірки - 1 шт. цибуля ріпчаста - 1\2 головки, каперси - 2 ст. ложки, олія рослина - 4 ст. ложки, оцет 3%-й - 1 ст. ложка, гірчиця готова - 1 ч. ложка, зелень петрушки, сіль і перець чорний мелений за смаком.
  Приготування: Оселедця вимочіть у воді або настої чаю, обробіть на філе без шкіри, наріжте невеликими шматочками. Картоплю, огірок і яблуко очистіть, і наріжте дрібними кубиками. Цибулю дрібно наріжте. З’єднайте підготовлені овочі, заправте маслом, змішаним з оцтом, гірчицею, сіллю і перцем. Перед подачею овочевий салат викладіть горою на тарілку, зверху покладіть шматочки оселедця. Оформіть каперсами і зеленню.


Салат "Рожевий".

  Інгредієнти: Креветки варені очищені - 500 гр. грейпфрут рожевий - 2 шт. манго - 1 шт. сік і цедра 1 лимона, олія рослина - 1 ст. ложка, мед - 1 ст. ложка, сік манго - 2 ст. ложки, перець гострий червоний - 1\2 шт. сіль - за смаком.
  Приготування: Грейпфрути очистіть і розділіть на часточки. Манго очистіть від шкірки, зріжте з кісточки М'якуш і наріжте її скибочками. Збийте масло, лимонний і сік манго, додайте мед, терту цедру, з’єднайте з сіллю, гострим перцем, нарізаним тонкими колечками. Підготовлені інгредієнти салату і креветки викладіть в скляний салатник і полийте приготованою заправкою, оформіть листочками зелені.


Салат "Ришельє".

  Інгредієнти: Рис довгий - 60 гр. мідії консервовані - 200 гр. оливки без кісточок - 50 гр. цибуля ріпчаста - 2 головки, сметана - 80 гр. соус хрін - 1 ст. ложка, зелень кропу нарізана - 2 ст. ложки.
  Приготування: Рис відваріть, охолодіть, оливки наріжте колечками, цибулю - дрібними кубиками. Мідії з’єднайте з рисом, оливками і цибулею. Для соусу сметану змішайте з хріном і зеленню. При подачі викладіть салат на блюдо, полийте приготованим соусом, оформіть мідіями.


Салат Новий рік.

  Інгредієнти: Сьомга копчена - 150 гр. листя зеленого салату - 300 гр. яблуко - 1 шт. грейпфрут - 1 шт. зерна граната - 2 ст. ложки, гірчиця - 2 ч. ложки, оливкову олію - 2 ст. ложки, сік лимонний - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Яблука наріжте тонкими часточками, збризніть їх лимонним соком. Грейпфрут очистіть від шкірки, виріжте м'якуш з мембран, наріжте невеликими шматочками, перемішайте з яблуками і викладіть суміш на листя салату. Лосося наріжте тонкими смужками, скрутіть у вигляді трояндочок і укладіть на салат. Для соусу оливкову олію змішайте з лимонним соком, гірчицею, сіллю і перцем в однорідну масу. Полийте салат приготованим соусом і посипте зернами гранату.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)