kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Сандвічі.

Сандвічі.


Сандвічі сирні.

  Інгредієнти: 1 батон, 100 г голландського сиру, 4 яйця, 50 г муки, 100 г вершкового масла, 200 г рослинної олії, 1 шт. качанового салату, сіль за смаком.
  Приготування: Батон розрізати навскоси на 24 скибочки, змастити їх маслом. Запекти в гарячій духовці. Між двома скибочками покласти шматочок сиру. Яйце з мукою і сіллю розмішати, умочити грінки в приготованому тісті, швидко обсмажити на розігрітій олії. Готові сирні сандвічі викласти на качановий салат. (Перед обсмажуванням з'єднати грінки дерев'яною шпилькою, щоб не розклеювалися.)


Сандвічі з рибними консервами і сиром.

  Інгредієнти: 300 г хліба (12 скибочок), 1 банку консервів тунця або лосося, 100 г сиру, 1 банка майонезу, 2 яйця, 1,5 стакана молока, 0,5 ч. ложки готової (столової) гірчиці, 1 ст. ложка зеленої цибулі.
  Приготування: М'якуш хліба розрізати на 12 скибочок, 6 скибочок покласти у форму, покривши їх скибочками сиру. Розтерти вилкою рибні консерви (тунець або лосось) з майонезом. Покрити цією масою скибочки сиру. Зверху покрити останніми шматочками хліба. Яйце збити з молоком, посолити, додати столову гірчицю, дрібно нарізану зелену цибулю. Цією сумішшю залити вміст форми. Запекти в духовці на невеликому вогні до світло коричневого кольору.


Сандвічі з оселедцевою масою.

  Інгредієнти: 200 г хліба, 150 г оселедцевої маси (100 г оселедця, 2 ст. ложки вершкового масла).
  Приготування: Житній або пшеничний хліб нарізати скибочками товщиною 1 см. Намазати половину скибочок оселедцевою масою шаром 1 см, закрити іншою половиною скибочок хліба і поставити на 5-7 хвилин в добре розігріту духовку. Приготування оселедцевої маси: очистити оселедця від шкіри і кісток, М'якуш нарізати і змішати з вершковим маслом.


Сандвічі по італьянські.

  Інгредієнти: 400 г хліба, 200 г ковбаси або шинки, 150 г вершкового масла, 100 г гострого твердого сиру, 180 г помідорів, гірчиця, сіль за смаком.
  Приготування: Хліб нарізати тонкими скибочками. Злегка намазати їх маслом з обох боків. Скласти скибочки попарно, поклавши між ними шматочки ковбаси, змащену гірчицею скибочку сиру, кружечок помідора. Обсмажити з обох боків на сковороді під кришкою, придавивши вантажем. Подати гарячими з салатом.



Сандвічі з фаршем з шинки і сиру.

  Інгредієнти: 1 батон хліба, 100 г вершкового масла, 1 банка шинки, 100 г твердого сиру, 1 ст. ложка майонезу, перець за смаком.
  Приготування: Консервовану шинку добре подрібнити, змішати з сиром, натертим на дрібній терці, додати перець за бажанням, і лимонний сік за смаком. З хліба сформувати прямокутник і розрізати його уподовж на дві половини. Розм'якшене вершкове масло розтерти з майонезом і рясно змазати ним одну половину хліба. На неї викласти фарш з вітчини і сиру, накрити іншою половиною. Загорнути у фольгу або нову поліетиленову плівку і покласти в холодильник, щоб хліб просочився. Перед подачею на стіл батон розрізати упоперек на сандвічі однакового розміру.


Сандвічі по-чеськи.

  Інгредієнти: 1 батон, вершкове масло, 300 г шинки. Для салату: 1 яблуко, 2 ст. ложки зеленого консервованого горошку, 1 свіжий огірок, 1 солоний огірок, 3 варених картоплини, зелений салат, майонез, сіль за смаком, цукор, перець, зелень.
  Приготування: Розрізати батон навпіл, намазати маслом. Зверху товстим шаром покласти салат, приготований з нарізаних овочів, яблук і зелені. На салат покласти скибочки шинки і закрити іншою половиною батона. Загорнути у фольгу або поліетиленовий мішечок і покласти в холодильник, щоб пропитався. Перед подачею на стіл розрізати на рівні по розміру сандвічі.


1