kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Щі із квашеної капусти. Приготування щі. Рецепти.

Щі.


Щі літні.

  Інгредієнти: Капуста білокачанна свіжа - 600 гр, лосось (філе з шкірою і кістками) - 500 гр, картопля молода - 350 гр, помідори - 4 шт, морква - 1 шт, корінь петрушки - 1 шт, цибуля ріпчаста - 1 велика головка, шпинат або щавель нарізаний - 8 ст. ложок, олія рослина - 2 ст. ложки, сметана - 2 ст. ложки, любисток - 2 гілочки, зелень петрушки або кропу - 40 гр, сіль, перець, лавровий листок.
  Приготування: Філе риби залийте 1,5 л гарячої води, швидко доведіть до кипіння, зніміть піну. Додайте сіль і варіть 30 хвилин при слабкому кипінні. Бульйон процідіть, рибу наріжте невеликими шматочками. Наріжте картоплю брусками, капусту, моркву, цибулю і корінь петрушки - соломкою. Помідори обшпарте, зніміть з них шкірку і наріжте часточками. Розігрійте масло, спасеруйте цибулю протягом 5 хвилин, додайте моркву і пасеруйте ще 10 хвилин. У киплячий бульйон покладіть картоплю, доведіть до кипіння, додайте капусту. Варіть протягом 15 хвилин, потім покладіть спасеровану цибулю і моркву, петрушку, помідори, спеції, щавель або шпинат, любисток і варіть ще 15 хвилин. В кінці приготування додайте шматочки риби. Готовий суп витримайте 10-15 хвилин і розлийте в тарілки. Заправте сметаною і посипте нарізаною зеленню.


Щі зі свіжої капусти з папороттю.

  Інгредієнти: Капуста білокачанна - 300 гр, папороть солона по-корейськи - 200 гр, олія рослина - 3 ст. ложки, цибуля ріпчаста - 2 головки, часник - 4 зубчики, яловичина відварена - 200 гр, бульйон м'ясний - 1,5 л, сметана - 4 ч. ложки, зелень кропу дрібно нарізана - 2 ст. ложки, зелень петрушки дрібно нарізана - 1 ст. ложка, перець чорний мелений - 1\4 ч. ложки, сіль.
  Приготування: Приготуйте м'ясний бульйон. Яловичину наріжте шматочками по 20 гр. Цибулю дрібно нашаткуйте, спасеруйте в частині розігрітого масла. Папороть наріжте шматочками довжиною 1 см, обсмажте в олії, що залишилася. Капусту нашаткуйте шашками. Часник подрібніть, розітріть з сіллю. У киплячий бульйон покладіть капусту, доведіть до кипіння, варіть 10-15 хвилин. Додайте папороть і спасеровану цибулю, через 10 хвилин покладіть м'ясо, поперчіть, варіть ще 5-7 хвилин, потім додайте часник і доведіть до кипіння. Зніміть з вогню, дайте настоятись 10-15 хвилин. При подачі покладіть сметану, посипте нарізаною зеленню.



Щі "Невські".

  Інгредієнти: Капуста квашена - 300 гр, картопля - 2 бульби, морква - 1 шт, корінь петрушки - 1 шт, цибуля ріпчаста - 2 головки, часник - 4 зубчики, томат-пюре - 2 ст. ложки, масло топлене - 3 ст. ложки, бульйон грибний - 1,5 л, гриби варені - 100 гр, яловичина - 400 гр м'якуші, перець чорний мелений - 1\4 ч. ложки, сіль, зелень кропу нарізана - 2 ст. ложки, сметана - 2 ст. ложки Для грибного бульйону: гриби сушені - 50 г, цибуля ріпчаста - 1 головка, корінь петрушки - 1 шт, морква - 2 шт. вода - 2 л.
  Приготування: Готуємо грибний бульйон: на 2 л. сушені гриби промийте в теплій воді, залийте холодною водою і залиште на 3-4 години для набрякання. Гриби вийміть, промийте, залийте процідженою водою, в якій вони замочувалися, варіть без додавання солі. Після закипання додайте очищені і грубо нарізані моркву, корінь петрушки, цибулю. Варіть при слабкому кипінні до готовності грибів 30-40 хвилин. Готовий бульйон злийте, дайте йому відстоятися, процідіть, осад вилийте. Зварені гриби промийте холодною кип'яченою водою, тонко нашаткуйте або пропустіть через м'ясорубку, покладіть в суп за 10-15 хвилин до закінчення варива. Без попереднього замочування грибів бульйон варіть на слабкому вогні 2-2,5 години, коріння і цибулю покладіть через 1,5 години після закипання. На грибних бульйонах можна приготувати прозорі, заправні, пюре образні супи. Для прозорих і пюре образних краще використовувати білі гриби, для заправних - будь-які їстівні. Готуємо щі: Цибулю, моркву, корінь петрушки очистіть, тонко нашаткуйте, спасеруйте в частині розігрітого масла до золотистого кольору, додайте томат-пюре і пасеруйте ще 7-10 хвилин на слабкому вогні. М'ясо зачистіть від плівок і сухожиль, промийте, наріжте шматочками по 50 гр, обсмажте з додаванням 1 столової ложки масла. Гриби наріжте скибочками. Капусту відіжміть, злегка обсмажте в олії, що залишилася, Вилийте 2 стакани бульйону, тушкуйте до розм'якшення на слабкому вогні під закритою кришкою. Картоплю наріжте брусками. Часник розітріть з сіллю. У киплячий бульйон покладіть картоплю, доведіть до кипіння, варіть 10 хвилин при слабкому кипінні, додайте капусту. Через 15 хвилин покладіть спасеровані овочі, поперчіть, доведіть до кипіння. У глиняні горщики розкладіть гриби, м'ясо, часник, залийте щами, поставте в духовку на 20 хвилин. При подачі заправте сметаною, посипте кропом.


Щі ледачі грибоєдовські.

  Інгредієнти: Гриби сушені - 40 гр, капуста білокачанна - 500 гр, картопля - 2-3 шт, ріпа - 1 шт, морква - 1 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, олія рослина - 2 ст. ложки, сметана - 4 ст. ложки. Для гречневика: крупа гречана - 1\2 стакана, вода - 1,5 стакана, олія рослина - 4 ст. ложки, сіль - за смаком.
  Приготування: Зваріть бульйон з грибів. Ріпу, моркву, цибулю, капусту і картоплю наріжте великими кубиками і варить в грибному бульйоні, додайте гриби, посоліть, заправте маслом і доведіть до кипіння. Для гречневика крупу залийте окропом і варіть до готовності. Охолодіть, додайте яйце, перемішайте, викладіть у форму, змащену маслом. Коли каша захолоне, наріжте її шматочками і обсмажте на олії. Подавайте щі зі сметаною і гречневиком.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)