kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Соус до мяса рецепти. Мясо мариноване в томатному соусі.

Соус до м'яса.

  Французи говорять, що з хорошим соусом можна з'їсти навіть капелюх. Ну, капелюх - не капелюх, але соуси дійсно займають в кулінарному мистецтві особливе місце. Соуси надають можливість приготовити самі різні за смаком і виглядом блюда з одних і тих же продуктів. Є таке поняття - «доведення до смаку», це один з найтонших моментів в кулінарії. Чим повільніше сприймається смак, тим повільніше проходить його відчуття, тобто довше зберігається смак. Тому, пробуючи те або інше блюдо, кулінар повинен враховувати ці властивості.
  Класифікувати соуси важко, заведено поділяти їх перш за все на гарячі і холодні, хоча і це умовність, багато соусів використовуються і в гарячому, і в холодному вигляді. До складу більшості соусів (особливо гарячих) входить пасерована мука, яка додає соусу потрібну консистенцію. Без муки приготовляються лише соуси на масляній основі. Майже у всі соуси входить який-небудь жир-тваринний або рослиний. Велику групу утворюють томатні соуси, для приготування яких використовується частіше всього томат-паста.
  І, звичайно, практично в будь-який соус обов'язково входять спеції і прянощі. Вони мало впливають на смак блюда, але додають йому особливий, неповторний аромат, який чи не важливіший, ніж смак кулінарного виробу. Але при цьому, мабуть, жоден продукт не вимагає такого обережного дозування, як прянощі та спеції.


Лимонний соус до свійських птиць.

  Приготування: Підсмажити ложку муки з ложкою масла, влити трохи бульйону, в якому варилась птиця, пів стакана білого вина, стерту на терці цедру з одного лимона і також сік з нього, додати шматок цукру і 4 жовтки і підігріти на вогні, не перестаючи помішувати. Коли загусне, відставити від вогню і залити яку завгодно свійську варену птицю.


Соус з цибулі з кмином.

  Приготування: Декілька головок цибулі нарізати і зварити в бульйоні до м'якості. Підсмажити в олії 1-2 столових ложки муки або тертої булки; змішати з вареною цибулею, додати 1 чайну ложку кмину, довести до сильного кипіння. Подається до смаженої баранини.


Цибульний соус.

  Інгредієнти: 12 цибулин, 150 г бульйону, 30 г вершкового масла, сіль, перець.
  Приготування: Цибулини випекти, очистити та протерти через сито. Влити бульйон, покласти масло, сіль, перець і варити 15 хвилин. Соус подається до свинячих котлет.


Соус-салат з солоних огірків.

  Приготування: Огірки нарізати невеликими продовгуватими шматочками. Підсмажити муку і розвести її в двох стаканах бульйону, додати масла, трохи нарізаної зелені петрушки. Кип'ятити 2 години, процідити і покласти огірки. Додати огіркового розсолу, можна грибного бульйону і трохи паленого цукру; добре закип'ятити. Подавати до розварної яловичини, а в пісні дні - до оселедця, картоплі і тому подібне



Соус із зеленого горошку.

  Приготування: 2 стакани зеленого горошку, 4 шматки цукру, 1 столова ложка муки, 1 столова ложка вершкового масла. Горошок залити водою і варити до м'якості, потім узяти 1/2 стакана відвару, в якому варився горошок, покласти цукор, муку і масло, нагрівати до кипіння при частому помішуванні. Соус підходить до говяжого язика.


Соус з чорносливу до смаженої свинини.

  Приготування: Зварити 200-250 г сушеного чорносливу, протерти крізь сито і змішати з тертою булкою, підсмаженою в олії. Добавити трохи цукру і закип'ятити; влити трохи соку з під свинини, знову закип'ятити і облити цим соусом шматки свинини, викладені на блюдо.


Соус хрін з картоплею.

  Приготування: Відварити 3-4 очищених і нарізаних картоплин в злегка підсоленій воді. Потім протерти картоплю через сито і залити відваром, в якому він варився. Додати до рідкого соусу 1/2 стакана тертого хрону і 1-2 столових ложки оцту. Подавати до свинини або солонини.


Соус з анчоусів з вином.

  Приготування: Анчоуси вимити, очистити від кісток, дрібно нарізати і підсмажити на олії. Влити стакан бульйону, покласти декілька скибочок лимону і закип'ятити. 3 жовтки розтерти з 1/2 стакана вина і 1 столовою ложкою муки, змішати з соусом, підігріти, не доводячи до кипіння. Подавати до смаженої телятини.


Томатний соус.

  Приготування: 0,5 кг помідорів, 2 столових ложки (без верху) муки, 3-4 столових ложки вершкового масла, 1 чайна ложка цукру, 5-6 горошин чорного перцю, можна 1/4 лаврового листочка. Помідори нарізати, влити 1 стакан холодної води, посолити і варити до м'якості. Потім протерти помідорну масу через сито. Приготувати білу пассеровку з муки і вершкового масла, розвести її томатною масою до потрібної густини. Посолити за смаком, додати цукор, перець, лавровий листок. Варити соус на слабкому вогні протягом 5-6 хвилин. Подається до м'ясних і овочевих котлет, макаронів, жарених баклажанів і ін.


Томатний соус особливий.

  Інгредієнти: 1 головка цибулі, 1 морква, 1 невеликий коренеплід селери, 2 столові ложки муки, 3-4 столових ложки вершкового масла, 0,5 кг помідорів, 1 чайна ложка цукру, 12-15 горошин чорного перцю, 2 лаврових листки, сіль за смаком.
  Приготування: Цибулю, моркву, селеру натерти на грубій терці і припустити з вершковим маслом. Додати муку і стушкувати, після цього додати дуже дрібно нарізані помідори, цукор, сіль, перець, лавровий листок і води до потрібної густини. Соус варити протягом 10-15 хвилин, потім пропустити через сито. Додати невеликий шматочок вершкового масла (величиною з волоський горіх). Соус подається до котлет і смажених овочів.


Соус пікантний.

  Приготування: До приготованого томатного соусу додати 2-3 дрібно нарізаних солоних огірки; варити при слабкому кипінні 8-10 хвилин. Подається до відбивних, котлет, філе і тому подібне.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)