kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Сливочний соус. Кисло солодкий соус. Підлива.

Соус з інших країн.

  Французи говорять, що з хорошим соусом можна з'їсти навіть капелюх. Ну, капелюх - не капелюх, але соуси дійсно займають в кулінарному мистецтві особливе місце. Соуси надають можливість приготовити самі різні за смаком і виглядом блюда з одних і тих же продуктів. Є таке поняття - «доведення до смаку», це один з найтонших моментів в кулінарії. Чим повільніше сприймається смак, тим повільніше проходить його відчуття, тобто довше зберігається смак. Тому, пробуючи те або інше блюдо, кулінар повинен враховувати ці властивості.
  Класифікувати соуси важко; заведено поділяти їх перш за все на гарячі і холодні, хоча і це умовність: багато соусів використовуються і в гарячому, і в холодному вигляді. До складу більшості соусів (особливо гарячих) входить пасерована мука, яка додає соусу потрібну консистенцію. Без муки приготовляються лише соуси на масляній основі. Майже у всі соуси входить який-небудь жир - тваринний або рослинний. Велику групу утворюють томатні соуси, для приготування яких використовується частіше всього томат-паста.
  І, звичайно, практично в будь-який соус обов'язково входять спеції і прянощі. Вони мало впливають на смак блюда, але додають йому особливий, неповторний аромат, який чи не важливіше, ніж смак кулінарного виробу. Але при цьому, мабуть, жоден продукт не вимагає такого обережного дозування, як прянощі і спеції.


Соус з майонезу з солоним огірком (по-татарськи).

  Інгредієнти: 250 г майонезу, 1 солоний огірок, 1 маленька головка цибулі, пучок зелені петрушки, 1 столова ложка каперсів, трохи цукру, лимонного соку або домашнього вина.
  Приготування: Солоний огірок очистити, видалити насіння, нашаткувати. Цибулю і зелень петрушки дрібно нарізати. Все змішати з майонезом, додати приправи. Соус подається до птиці, телятини, кролятини: холодне м'ясо заливають соусом, до гарячого соус подають окремо в соуснику.


Соус муждей (молдавський).

  Інгредієнти: 150 г рибного бульйону, 6-7 часточок часнику, сіль.
  Приготування: Часник очистити, покласти на розділочну дошку, посипати сіллю і розтерти до пастоподібного стану; розвести холодним бульйоном або кип'яченою водою. Соус подається до смаженої риби.



Соус азербайджанський.

  Інгредієнти: 1 стакан кефіру, 5-6 часточок часнику, сіль.
  Приготування: Часник очистити і розтерти з сіллю; розвести холодним кефіром. Подається до блюд з баклажанів, стручкової квасолі і тому подібне.


Заправка для пельменів по-узбекськи.

  Інгредієнти: 1/2 стакана кислого молока, перець червоний мелений, зелень кропу і петрушки.
  Приготування: Кисле молоко змішати з червоним перцем, всипати дрібно нарізану зелень, перемішати і подавати до пельменів.


М'ясний соус по-киргизьки.

  Інгредієнти: 700 г баранини, 3 цибулини, 100 г жиру, 2 столових ложки томату-пюре, 2 редьки, 3 солодких червоних перці, 6 часточок часнику, 2 столових ложки оцту, перець чорний молотий, сіль, зелень кропу.
  Приготування: Баранину вимити, нарізати спочатку тонкими скибочками, а скибочки - тонкими брусками, посолити, поперчити і злегка обсмажити на жирі. Цибулю тонко на шинкувати, додати до баранини і продовжувати смажити. Редьку очистити, червоний перець звільнити від насіння; все нарізати тонкою локшиною і з'єднати з м'ясом; тушкувати ще декілька хвилин. В кінці тушкування додати томат-пюре, часник, розтертий з сіллю, все залити бульйоном і довести до готовності; всипати нарізану зелень кропу. Соус подають з локшиною.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)