kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Супи. Рецепти приготування. Перші страви.

Супи.


Суп зі стручкової квасолі.

  Інгредієнти: Квасоля стручкова - 500 гр, вода - 1 л, олія рослина - 4 ст. ложки, цибуля зелена - 4 ст. ложки, цибуля ріпчаста - 1 голівка, часник - 3-4 зубчики, морква - 1 шт, мука пшенична - 1 ст. ложка, зелень петрушки, зелень кропу, сіль.
  Приготування: Цибулю і моркву нашаткуйте соломкою. Потім спасеруйте до м'якості з 1 столовою ложкою масла і 4 стакани води, закривши кришкою, на слабкому вогні. Спасеровані овочі разом з нарізаною квасолею залийте водою і поставте варити. Зелену цибулю спасеруйте з мукою на олії. Заправте пасеруванням суп, поваріть ще трохи, і перш ніж зняти з вогню заправте товченою сіллю з часником і нарізаною зеленню.


Суп із сиром.

  Інгредієнти: Хліб білий - 4 шматки, сир плавлений - 4 скибочки, яйце - 4 шт, бульйон - 3 стакани, масло вершкове - 2 ст. ложки, зелень петрушки, сіль.
  Приготування: Хліб намажте маслом і злегка підсмажте на сковороді. На кожен шматочок покладіть скибочку сиру, накрийте сковороду кришкою і смажте до тих пір, поки сир не почне плавитися. Покладіть в кожну супову тарілку шматочок хліба, зверху вибийте яйце і влийте киплячий бульйон на яйце. Готовий суп посипте подрібненою петрушкою і посоліть.


Суп із чорної смородини.

  Інгредієнти: Смородина чорна - 1 стакан, вода - 1 стакан, цукор - 1 ст. ложка для супу, і для кльоцок - 1\2 ч. ложки, крохмаль картопляний - 1 ч. ложка, сир - 4 ст. ложки, яйце - 2 шт, мука пшенична - 1 ч. ложка, сіль.
  Приготування: Смородину промийте, розімніть дерев'яною ложкою і відіжміть сік. Мезгу залийте гарячою водою і прокип'ятіть. Відвар процідить і прокип'ятіть з цукром. Влийте крохмаль, розведений в холодній воді, доведіть до кипіння і додайте віджатий сік. Для кльоцок сир розімніть і з'єднаєте з яйцями, цукром, мукою, сіллю, з тіста зробіть кульки, відварить їх в підсоленій воді, вийміть шумівкою і охолодіть. Перед подачею в тарілку покладіть кльоцки і залийте їх супом.


Гостро кислий грибний суп.

  Інгредієнти: Гриби - 250 гр, соняшникова олія - 4 ст. ложки, часник товчений - 2 ст. ложки, цибуля-шалот - 3 шт, перець чилі червоний - 2 шт, коричневий цукор - 1 ст. ложка, сіль - 1 щіпочка, овочевий бульйон - 1 л, рис тайський ароматний - 250 гр, листя лайма - 5 шт, соєвий соус - 2 ст. ложки, цедра і сік 1 лимона, кінза - 2 ст. ложки.
  Приготування: На олії спасеруйте часник і цибулю - шалот, вийміть. У це масло покладіть чилі і смажте до зміни кольору. Часник, шалот і чилі збийте з 150 мл води до здобуття однорідного пюре. Прогрійте з цукром і великою щіпкою солі. Бульйон з'єднайте з отриманим часниковим пюре, рисом, листям лайма, соєвим соусом, соком і цедрою лимона. Доведіть до кипіння, варіть протягом 10 хвилин. Додайте нарізані гриби і варіть на повільному вогні до готовності. Вийміть листя лайма, додайте кінзу і розлийте суп по тарілках.



Суп "Ромби".

  Інгредієнти: Гарбуз - 500 гр, стебла селери - 2 шт, перець солодкий різних кольорів - по 1 шт, томатна паста - 1 ст. ложка, масло вершкове - 2 ст. ложки, бульйон овочевий - 1 л, крупа перлова - 120 гр, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: М'якуш гарбуза наріжте дрібними кубиками, селеру - скибочками. Солодкий перець обшпарте, наріжте ромбами. Крупу заваріть окропом і витримайте 1 годину Овочі з'єднайте, додайте томат-пасту, обсмажте на олії 3 хвилини. У гарячий бульйон, покладіть крупу, посоліть, поперчіть і варіть на повільному вогні 35 хвилин, потім додайте овочі і варіть ще 10 хвилин. При подачі посипте нарізаним кропом.


Суп курячий по-Індійськи.

  Інгредієнти: Вода - 4 стакани, курка - 500 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, вершкове масло - 40 гр, рис варений - 1 стакан, насіння коріандру - 2 ч. ложки, перець гострий мелений - 1 ч. ложка, імбир мелений - 1 ч. ложка, куркума - 2 ч. ложки, сіль.
  Приготування: Курку порубайте на шматочки, залийте водою, доведіть до кипіння, варіть курку до готовності, посоліть. Перець, коріандр, куркуму і імбир ретельно розітріть, розведіть невеликою кількістю води до консистенції густої сметани. Масу влийте в бульйон, доведіть його до кипіння. Цибулю наріжте, спасеруйте на олії. При подачі шматочки курки і цибулю розкладіть в тарілки і залийте бульйоном. Окремо подайте розсипчастий рис.


Китайський рибний суп.

  Інгредієнти: Філе тріски - 350 гр, морква - 1 шт, капуста китайська - 400 гр, кунжутне масло - 2 ст. ложки, рис - 1\2 стакана, соєвий соус - 4 ст. ложки, горошок зелений консервований - 100 гр, боби пророщені - 100 гр, сік лимонний - 1 ст. ложка, суміш прянощів - 2 щіпки, вода - 4 стакани, сіль.
  Приготування: Рис обсмажте на кунжутному маслі 5 хвилин, додайте нарізані соломкою моркву і капусту, смажте ще 5 хвилин. Залийте овочі гарячою водою, полийте 2 столовими ложками соєвого соусу, варіть 15-20 хвилин. Додайте зелений горошок і пророслі боби. Рибне філе збризніть лимонним соком, додайте його в суп, варіть 10 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню, заправте соєвим соусом, що залишився, і прянощами. Філе наріжте порційними шматками. При подачі в тарілку покладіть шматок риби, залийте його супом.


Суп з гарбуза з паприкою.

  Інгредієнти: Картопля - 150 гр, гарбуз - 300 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, бульйон овочевий - 3 стакани, перець солодкий - 1 шт, масло вершкове - 1 ст. ложка, вершки - 1 ст. ложка, майоран - 1\4 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Картоплю наріжте великими кубиками, цибулю - дрібними кубиками. Половину гарбуза наріжте скибочками, частину, що залишилася, натріть на терці. Підготовлені овочі з'єднайте із скибочками гарбуза, залийте овочевим бульйоном, варіть 15 хвилин. Потім посоліть, поперчіть, приправте майораном. Солодкий перець наріжте кубиками, потім приваріть його в овочевому відварі з маслом 3 хвилини. Варені овочі протріть разом з бульйоном, заправте вершками. Додайте в суп тертий гарбуз і прогрійте його 3 хвилини. Перед подачею покладіть в тарілки солодкий перець, залийте його супом і посипте нарізаною зеленню.


Суп з овочевого асорті.

  Інгредієнти: Картопля - 50 гр, капуста білокачанна - 50 гр, морква - 50 гр, огірки - 50 гр, помідори - 50 гр, гриби свіжі - 50 гр, томатний соус - 2 ст. ложки, олія рослина - 2 ст. ложки, глютамат натрію - 1\2 ч. ложки, цукор - 1\2 ч. ложки, сіль - за смаком, зелень.
  Приготування: Картоплю, капусту, моркву промийте, очистіть і наріжте соломкою. Огірки, помідори, гриби промийте і наріжте тонкими скибочками. Томатний соус спасеруйте в розігрітій до 140 °C олії протягом 1 хвилини, потім додайте підготовлені овочі, влийте 3 стакани води і на сильному вогні доведіть до кипіння. Збавте вогонь і тушкуйте 5-7 хвилин. В кінці приготування додайте глютамат натрію, цукор і сіль. При подачі посипте нарізаною зеленню.


Суп жульєн.

  Інгредієнти: Бульйон м'ясний - 800 гр, морква - 2 шт, ріпа - 1 шт, цибуля (біла частина) - 1 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, квасоля стручкова - 100 гр, зелений консервований горошок - 80 гр, щавель - 60 гр, вершкове масло - 2 ст. ложки, сметана - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Моркву, ріпу і цибулю нашаткуйте тонкою соломкою, злегка спасеруйте на олії. Бульйон доведіть до кипіння, додайте зелений горошок, квасолю і спасеровані овочі, посоліть, поперчіть і варіть на слабкому вогні до готовності, за 5 хвилин до закінчення варива покладіть нарізаний смужками щавель. При подачі заправте суп сметаною і посипте нарізаною зеленню.


Суп грибний з чорносливом.

  Інгредієнти: Гриби сушені - 20 гр, чорнослив без кісточок - 50 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, морква - 1 шт, корінь селери - 1\2 шт, буряк - 1 шт, капуста кольорова - 200 гр, томатна паста - 1 ст. ложка, мука пшенична - 1 ч. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби і чорнослив замочіть окремо у воді на 2-3 години. Цибулю зваріть з грибами у воді, в якій вони замочувалися, процідіть. У грибному відварі зваріть чорнослив. Буряк і коріння наріжте соломкою, капусту розберіть на суцвіття. Овочі відваріть в 4-х стаканах води до готовності. Відвар процідіть і з’єднайте з грибним відваром, нарізаними грибами, чорносливом і овочами. Додайте томатну пасту, змішану з мукою і 2 стакани відвару, сіль, перець і варіть 5 хвилин. Перед подачею посипте нарізаною зеленню.


Холодний суп з щавлю.

  Інгредієнти: Щавель - 200 гр, цибуля зелена - 70 гр, огірки - 150 гр, яйце - 2 шт, цукор - 10 гр, вода - 800 гр, сіль, сметана - 40 гр, зелень кропу.
  Приготування: В щавлю видаліть держаки і промийте його, потім зваріть в невеликій кількості води, протріть, додайте гарячу воду, сіль, цукор, доведіть до кипіння, охолодіть. Цибулю дрібно нашаткуйте, огірки наріжте дрібними кубиками, яйця розрізайте навпіл. У тарілки розкладіть огірки, яйця, зелену цибулю і залийте супом. Подавайте зі сметаною, посипавши нарізаним кропом.


Суп овочевий з мідіями.

  Інгредієнти: Мідії - 20 шт, сік 1\2 лимона, бекон - 100 гр, олія рослина - 4 ст. ложки, цибуля ріпчаста - 1 головка, перець солодкий - 1 шт, картопля - 250 гр, помідори - 2 шт, кубики бульйонні яловичі - 2 шт, селера - 4 стебла, чебрець сушений - 2 ч. ложки, лавровий листок - 1 шт, перець каєнський за смаком, сіль за смаком.
  Приготування: Мідії залийте 2 л води, додайте лимонний сік, доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин, поки стулки не розкриються. Відвар процідіть і додайте, якщо це необхідно, стільки води, аби вийшло 1 л рідини. Витягуйте мідії з раковин. Бекон наріжте скибочками, обсмажте на олії, додайте дрібно нарізану цибулю і обсмажуйте ще декілька хвилин. У відвар від мідій покладіть бульйонні кубики, доведіть його до кипіння, додайте нарізані скибочками стебла селери, картоплю, перець, цибулю з беконом і варіть суп 15 хвилин. Потім додайте нарізані кубиками помідори, сіль, перець, чебрець, лавровий листок і варіть ще 5 хвилин. При подачі в тарілки укладіть мідії, залийте їх супом.


Іспанський суп.

  Інгредієнти: Окіст копчений - 450 гр, цибуля ріпчаста - 2 шт, вода - 1,5 л, картопля - 4 шт, квасоля консервована - 400 гр, салат листковий - 150 гр, лавровий листок - 1 шт, паприка мелена - 2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Окіст з нарізаним кільцями цибулею залийте водою, доведіть до кипіння і варіть при помірному нагріві приблизно півтори години, до розм'якшення м'яса. В кінці приготування додайте лавровий листок. Окіст вийміть, бульйон процідіть. Окіст, видаливши шкіру і надлишки жиру, наріжте невеликими шматочками, знов покладіть в каструлю. Додайте паприку, грубо нарізану картоплю, накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні 10 хвилин. З квасолі злийте рідину, салат наріжте соломкою. Квасолю і салат покладіть в суп, посоліть, поперчіть і варіть 10 хвилин на помірному вогні. Подавайте суп гарячим.


Суп грибний

  Інгредієнти: Гриби (маслюки, білі гриби, сироїжки) - 150 гр, вода - 1 л, картопля - 1 шт, масло вершкове - 1 ст. ложка, цибуля ріпчаста - 1 головка, молоко - 4 стакани, сметана - 4 ст. ложки, зелень петрушки, зелень кропу, сіль, спеції.
  Приготування: Картоплю наріжте брусками. Цибулю нашаткуйте соломкою і обсмажте на олії. Молоко закип'ятіть. Гриби наріжте скибочками, опустіть в киплячу воду і зваріть. Додайте картоплю, цибулю, молоко. Готовий суп приправте сіллю і спеціями. Подавайте зі сметаною, посипавши зеленню.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)