kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Супи. Перші страви. Гороховий суп.

Супи.


Суп томатний по-Індійськи.

  Інгредієнти: Помідори - 2 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, томат-пюре - 1 ст. ложка, вода або овочевий відвар - 1 л, кінза - 1 пучок, оливкова олія - 1 ст. ложка, перець чилі - 4 шт, часник - 3 зубчики, порошок каррі - 1\2 ч. ложки, перець чилі мелений, сіль морська.
  Приготування: Помідори ошпарти і очистивши від шкірки і насіння, наріжте скибочками. Цибулю наріжте кубиками і обсмажте до прозорості на розігрітій оливковій олії, додайте мелений чилі і нарізаний часник, помішуючи, обсмажуйте ще 3-4 хвилини. Додайте помідори і обсмажуйте 5 хвилин, постійно помішуючи. У овочевий відвар покладіть томатне пюре і смажену томатну суміш. Додайте каррі і посоліть. Доведіть до кипіння і варіть 5-7 хвилин, помішуючи. Зніміть суп з вогню, додайте перець чилі і нарізану кінзу. Дайте настоятись 10-15 хвилин. При подачі вийміть стручок чилі.


Суп грибний з галушками.

  Інгредієнти: Вода - 3 стакани, гриби білі сушені - 50 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, морква - 1 шт, корінь петрушки - 15 гр, масло вершкове - 2 ст. ложки. Для кльоцок: молоко - 150 гр, крупа манна - 100 гр, яйце - 1 шт, сіль за смаком.
  Приготування: Гриби залийте холодною водою, варіть до готовності, потім відкиньте на друшляк. Наріжте гриби скибочками, відвар процідіть. Цибулю, моркву і корінь петрушки нашаткуйте соломкою, спасеруйте на частині масла. Для кльоцок молоко доведіть до кипіння, всипте крупу і варіть 15 хвилин. Кашу охолодіть, додайте яйце, масло, що залишилося, і перемішайте. З отриманої маси сформуйте галушки, відваріть їх в підсоленій воді, потім відкиньте на друшляк. У киплячий грибний бульйон покладіть гриби, овочі спасеровані, варіть їх 5-10 хвилин. При подачі додайте в суп галушки, оформіть зеленню.


Суп картопляний з квасолею.

  Інгредієнти: Картопля - 2 шт, квасоля - 50 гр, цибуля ріпчаста - 1\2 шт, морква - 1\2 шт, корінь петрушки - 1\2 шт, рослина олія - 1 ст. ложка, бульйон м'ясний або вода - 4 стакани, сіль.
  Приготування: Квасолю замочіть у воді на 4 години для набрякання. Картоплю наріжте великими кубиками. Моркву, цибулю і корінь петрушки наріжте дрібними кубиками, спасеруйте на олії. Підготовлену квасолю покладіть в киплячий бульйон, доведіть до кипіння, додайте картоплю, спасеровані коріння і варіть до готовності. В кінці приготування посоліть. При подачі розлийте в тарілки, посипте подрібненою зеленню петрушки.


Буряковий суп з квасолею.

  Інгредієнти: Буряк варений - 400 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, насіння кмину - 1 ч. ложка, цедра 1\2 апельсина, оливкова олія - 2 ст. ложки, бульйон м'ясний - 1,5 л, квасоля консервована - 400 гр, оцет виноградний - 1 ст. ложка, сметана - 6 ст. ложок, зелень петрушки нарізана - 6 ст. ложок, сіль.
  Приготування: Цибулю наріжте кільцями, апельсинову цедру натріть на дрібній терці. Покладіть на розігріту з маслом сковороду, додайте кмин і пасеруйте декілька хвилин без зміни кольору. Буряк натріть на грубій терці, з’єднайте зі спасерованою цибулею, залийте бульйоном. Додайте квасолю без заливки, влийте оцет, суп посоліть і варіть 10 хвилин. При подачі розлийте суп в підігріті тарілки, заправте сметаною і посипте зеленню.



Суп картопляний з кабачками та цвітною капустою.

  Інгредієнти: Вода - 4 стакани, картопля - 4 шт, морква - 1 шт, стебла селери - 4 шт, цибуля - 1\4 стебла, кабачок - 1\2 шт, капуста кольорова - 200 гр, солодкий перець - 1 шт, помідори - 2 шт, масло топлене - 2 ст. ложки, сметана - 4 ст. ложки, сіль.
  Приготування: Моркву і цибулю наріжте кружечками, перець - соломкою. спасеруйте овочі на топленому маслі. Картоплю, стебла селери і кабачок наріжте скибочками, капусту розберіть на суцвіття. У киплячу воду покладіть картоплю, доведіть до кипіння, додайте кабачок, селеру, капусту, спасеровані овочі, варіть 10 хвилин. В кінці варива покладіть помідори, нарізані часточками, посоліть і варіть ще 5 хвилин. Подавайте суп зі сметаною і нарізаною зеленню.


Пікантний морквяний суп з часниковими грінками.

  Інгредієнти: Морква - 800 гр, цибуля ріпчаста - 1 шт, коріандр мелений - 1 ч. ложка, насіння кмину мелене - 1 ч. ложка, паприка мелена - 1 ч. ложка, бульйон овочевий - 1 л, грінки часникові, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Цибулю дрібно наріжте, моркву наріжте кружечками. Покладіть овочі на розігріту з маслом сковороду і пасеруйте на слабкому вогні, помішуючи, 5 хвилин. Додайте коріандр, кмин, паприку і пасеруйте, помішуючи, ще хвилину. Спасеровані овочі залийте гарячим бульйоном, доведіть до кипіння, накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні 10 хвилин. Суп збийте в міксері або кухонному комбайні до здобуття однорідної маси. Знову перелийте в каструлю, посоліть, поперчіть і доведіть на помірному вогні до кипіння. Подавайте суп гарячим, з часниковими грінками, оформивши гілочками кінзи.


Рисовий суп зі стручковою квасолею.

  Інгредієнти: Квасоля стручкова заморожена - 600 гр, цибуля ріпчаста - 1 шт, оливкова олія - 6 ст. ложок, помідори - 3 шт, рис - 1 стакан, вершкове масло - 3 ст. ложки, вода - 1,2 л, сир твердий тертий - 6 ст. ложок, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Цибулю дрібно наріжте, покладіть на розігріту з оливковою олією сковороду і пасеруйте до розм'якшення на помірному вогні. Додайте квасолю, перемішайте і тушкуйте помішуючи 5 хвилин. Помідори обшпарте і знявши шкірку, дрібно наріжте. Квасолю з цибулею посоліть, поперчіть, додайте помідори і тушкуйте, помішуючи ще 5 хвилин. Всипте рис, готуйте ще 1-2 хвилини. Додайте вершкове масло, перемішайте. Залийте овочі водою, доведіть суп до кипіння і варіть до готовності рису. При подачі посипте суп тертим сиром.


Суп з горохом.

  Інгредієнти: Горох лущений - 140 гр, морква - 1\2 шт, цибуля ріпчаста - 1\2 шт, томат-пюре - 1 ч. ложка, часник - 2 зубчики, оливкова олія - 1 ст. ложка, бульйон м'ясний або вода - 4 стакани.
  Приготування: Горох замочіть для набрякання в холодній воді на 2 години. Цибулю і моркву наріжте кубиками. Спасеруйте на олії коріння з додаванням томатного пюре. У киплячий бульйон покладіть підготовлений горох, доведіть до кипіння, зменшивши нагрів, додайте коріння спасероване з томатом і варіть до готовності. За 10 хвилин до готовності заправте часником розтертим з сіллю. При подачі розлийте в тарілки та посипте нарізаною зеленою цибулею.


Хорватський суп із зеленню петрушки.

  Інгредієнти: Зелень петрушки - 40 гр, вода - 1 л, цибуля ріпчаста - 2 головки, помідори - 3-4 шт, бринза - 150 гр, кисле молоко - 1\2 стакана, яйце варене - 1 шт, мука пшенична - 2 ст. ложки, олія рослина - 1\3 стакана, сіль - за смаком.
  Приготування: Помідори і бринзу наріжте кубиками. Цибулю також наріжте кубиками, обсмажте на олії, потім додайте муку і смажте все разом при помішуванні ще декілька хвилин. В кінці додайте подрібнену зелень петрушки, посоліть. Отриману суміш залийте водою, доведіть її до кипіння, додайте помідори і бринзу. Варіть ще 20 хвилин. Перед подачею заправте суп кислим молоком, змішаним з подрібненим яйцем.


Суп картопляний з рисом і креветками.

  Інгредієнти: Креветки - 200 гр, картопля - 3-4 шт, морква - 1 шт, корінь петрушки - 1 шт, цибуля ріпчаста - 1 шт, рис - 50 гр, масло топлене - 2 ст. ложки, вода - 4 стакани, сіль.
  Приготування: Креветки відваріть, охолодіть, очистіть. Коріння і цибулю нашаткуйте соломкою, обсмажте на олії. Картоплю наріжте брусками. Воду доведіть до кипіння, покладіть рис, коріння, картоплю, посоліть і варіть до готовності. При подачі в тарілку з супом покладіть креветки, оформіть зеленню.


Суп "Сольферіно".

  Інгредієнти: Овочі (морква, капуста, петрушка, цибуля) - 200 гр, картопля - 300 гр, помідори - 300 гр, квасоля стручкова - 200 гр, олія рослина або топлене масло - 40 гр, мука пшенична - 30 гр, сіль, перець.
  Приготування: Підготовлені овочі залийте 1,75 л киплячої води, посоліть, приготуйте відвар. Квасолю промийте, очистіть від жилок, зваріть, вийміть з відвару і наріжте косими смужками завдовжки 1,5 см. Нарізану кубиками картоплю зваріть в процідженому овочевому відварі. Муку спасеруйте з маслом до світло-золотистого кольору і розведіть, помішуючи, невеликою кількістю злегка охолодженого відвару. Заправте суп борошняним пасеруванням, прокип'ятіть, посоліть, поперчіть, додайте протерті варені або сирі помідори і нарізану квасолю, доведіть до кипіння. При подачі посипте суп нарізаною зеленню.


Суп-пюре з квасолі з горіхами.

  Інгредієнти: Квасоля стручкова - 500 гр, горіхи волоські товчені - 1\2 стакана, олія рослина - 4 ст. ложки, цибуля ріпчаста - 3 головки, зелень, сіль.
  Приготування: Цибулю очистіть, наріжте кубиками і обсмажте на олії без зміни кольору. Заздалегідь замочену квасолю залийте водою, зваріть до м'якості, процідіть через друшляк, протріть, розведіть пюре відваром і прокип'ятіть 5 хвилин. Цибулю покладіть в киплячий суп, додайте горіхи, сіль і варіть ще 10 хвилин. При подачі додайте в суп дрібно нарізану зелень.


Суп гострий з картоплею і рисом.

  Інгредієнти: Яловичина м'якуш - 600 гр, цибуля ріпчаста - 4 головки, часник - 8 зубчиків, картопля - 6 картоплин, сметана - 100 гр, масло вершкове - 3 ст. ложки, насіння кмину - 1 ч. ложка, чилі-приправа, вода - 3 л, зелень петрушки, перець чорний мелений, сіль, рис - 100 гр, помідори - 5 шт.
  Приготування: М'ясо наріжте скибочками, обсмажте в розтопленому маслі, додайте нарізану кубиками цибулю і пасеруйте 15 хвилин. Залийте водою і варіть 30 хвилин при слабкому кипінні. Додайте нарізану кубиками картоплю заздалегідь замочений рис і варіть 10 хвилин. В кінці варива додайте кмин, лавровий листок сіль, перець, нарізані часточками помідори і нарізаний часник. Перед подачею оформіть зеленню. Сметану подайте окремо.


Огірковий суп з йогуртом і горіхами.

  Інгредієнти: Огірки - 2 шт, хліб пшеничний - 80 гр, волоські горіхи - 150 гр, часник - 4 зубчики, масло горіхове або оливкове - 4 ст. ложки, йогурт натуральний - 3,5 стакана, вода кип'ячена холодна - 1 стакан, сік лимонний - 2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Огірки очистіть і наріжте кубиками. Хліб наріжте кубиками, підсушіть на сковороді без масла, потім розітріть товкачем з горіхами, сіллю, часником і перцем до здобуття однорідної маси. Додайте масло, перемішайте. Влийте йогурт і воду, покладіть огірки, додайте лимонний сік і перемішайте. При подачі оформіть суп шматочком горіха і зеленню кропу.


Суп "Дари осені".

  Інгредієнти: Свинина без жиру - 300 гр, гриби - 200 гр, баклажани - 1 шт, (невеликий) перець жовтий – 2 стручки, зелений - 1 стручок, картопля - 3 шт, морква - 1 шт, корінь петрушки - 1 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, помідори - 2 шт, олія рослина - 3 ст. ложки, перець чорний - 6 горошин, базилік і любисток нарізані - по 1 ч. ложці, зелень петрушки, кропу, морквяне бадилля нарізані - по 2 ч. ложки, аджика - 4 ч. ложки, цукор - 4 ч. ложки, сіль, сметана - 4 ч. ложки.
  Приготування: Свинину наріжте брусками, залийте водою 1,5 л, доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть при слабкому кипінні 15 хвилин. Гриби обшпарте, великі наріжте скибочками, дрібні залиште цілими. Картоплю наріжте скибочками. Баклажан наріжте скибочками, не очищаючи від шкірки. Моркву, корінь петрушки, цибулю очистіть, нашаткуйте соломкою, спасеруйте в 1 столовій ложці масла. Стручки перцю очистіть, наріжте соломкою, спасеруйте в 1 столовій ложці масла. Помідори обшпарте, зніміть шкірку, розріжте навпіл, видаліть насіння. Наріжте часточками, спасеруйте в 1 столовій ложці масла. У киплячий бульйон покладіть гриби, варіть 15 хвилин при слабкому кипінні. Додайте картоплю, через 10 хвилин - баклажани, спасеровані овочі, чорний перець, аджику, цукор, сіль і варіть ще 5 хвилин. Покладіть зелень, доведіть до кипіння, зніміть з вогню. При подачі покладіть сметану.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)