kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Супи. Суп із шампіньйонів. Рецепти приготування.

Супи.


Суп картопляний з пікантними грінками.

  Інгредієнти: Картопля - 500 гр, цибуля - 1 стебло, морква - 2 шт, корінь петрушки - 1 шт, корінь селери - 1\2 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, бульйон - 750 гр, молоко - 250 гр, вершки густі - 200 гр, сир твердий тертий - 150 гр, майоран сушений - на кінчику ножа, зелень любисток нарізана - 1 щіпочка, яєчний жовток - 2 шт, зелень петрушки нарізана - 3 ст. ложки, перець білий мелений, сіль за смаком, хліб житній без скоринок - 2 скибочки, часник - 4 зубчики, масло вершкове - 75 гр.
  Приготування: У киплячий бульйон покладіть нарізані кубиками картоплю і овочі, варіть 20 хвилин, трохи охолодіть і протріть, потім ще раз доведіть до кипіння. Молоко підігрійте і 100 гр. вершків, додайте 2\3 норми сиру і нагрівайте помішуючи, поки сир не розплавиться. Потім влийте масу в суп-пюре. Заправте сіллю, перцем, майораном і любистком. Жовтки збийте з вершками, що залишилися, і добавте в суп. Прогрійте, не доводячи до кипіння. Для грінки хліб наріжте кубиками і підсмажте на олії разом з подрібненим часником. При подачі грінки покладіть в суп, посипте сиром, що залишився, і зеленню петрушки.


Суп-пюре зі смаженими грибами.

  Інгредієнти: Бульйон овочевий - 1,2 л, капуста кольорова - 1 качан, картопля - 1 шт, цибуля ріпчаста - 1 шт, гриби (білі, лисички) - 300 гр, вершкове масло - 2 ст. ложки, оливкова олія - 4 ст. ложки, молоко - 2 стакани, вершки густі - 100 гр, зелена цибуля нарізана - 2 ст. ложки.
  Приготування: Гриби наріжте скибочками і обсмажте на оливковій олії. В кінці смажіння посоліть, поперчіть. Капусту розберіть на суцвіття і наріжте. Картоплю і цибулю наріжте кубиками. Підготовлені овочі злегка обсмажте на вершковому маслі, додайте трохи води і тушкуйте 10 хвилин під кришкою. Залийте овочі гарячим бульйоном і доведіть до кипіння. Додайте молоко і знову доведіть до кипіння, потім посоліть і варіть суп до готовності. влийте в суп вершки і збийте його блендером, потім прогрійте, не доводячи до кипіння. При подачі в кожну тарілку з супом розкладіть гриби. Посипте суп зеленою цибулею.


Суп з часником і мигдалем.

  Інгредієнти: Часник - 6 зубчиків, мигдаль очищений - 20 гр, хліб пшеничний без скориночок - 4 скибочки, шеррі - 2 ст. ложки, олія оливкова - 1\2 стакана, оцет ароматизований вишнею - 2 ст. ложки, бульйон курячий - 1 л, олія рослина - 2 ст. ложки, виноград зелений - 200 гр, сіль - за смаком.
  Приготування: 2 скибочки хліба наріжте кубиками, полийте шеррі і дайте просочитися. Мигдаль з подрібненим часником і сіллю збийте в блендері до однорідної консистенції. Потім продовжуючи збивати, додайте невеликими порціями підготовлений хліб і оливкову олію. В кінці влийте оцет. Приготовану основу для супу розведіть бульйоном, перемішайте, посоліть. Скибочки хліба, що залишилися, наріжте кубиками і обсмажте на олії до золотистого кольору. Виноградини розріжте навпіл і видаліть кісточки. При подачі в суп покладіть грінки і виноград. Суп можна подавати холодним або гарячим.



Суп з броколі і цукіні.

  Інгредієнти: Броколі - 200 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 1 зубчик, олія оливкова - 2 ст. ложки, вода - 4 стакани, цукіні - 1 шт, вершки густі - 1\2 стакана, базилік нарізаний - 2 ч. ложки, зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, соус вустерширский - 1 ст. ложка, насіння соняшнику - 3 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Броколі розберіть на суцвіття. Цибулю і часник дрібно наріжте, обсмажте на олії, з’єднайте з броколі і смажте все разом 2-3 хвилини. Потім влийте воду, варіть овочі 10 хвилин. цукіні наріжте тонкими скибочками, додайте в суп і варіть його ще 5 хвилин. Вершки з’єднайте з базиліком, петрушкою і влийте в суп. Суп посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік і вустерширский соус. При подачі посипте суп насінням соняшнику.


Суп брюссельський.

  Інгредієнти: Картопля - 2 шт, морква - 1 шт, капуста брюссельська - 20 качанчиків, кукурудза і горошок зелений консервовані - по 2 ст. ложки, помідори - 2 шт, масло вершкове - 2 ст. ложки, бульйон м'ясний або відвар овочевий - 750 гр, сіль, лавровий листок за смаком, зелень нарізана - 2 ст. ложки. Для кльоцок: мука пшенична - 2 ст. ложки, масло вершкове - 1 ч. ложка, яєчний жовток - 1 шт, сіль - за смаком.
  Приготування: Картоплю і моркву нарізати кубиками. Помідори ошпарити, зняти шкірку, м'якуш нарізати часточками. Моркву обсмажити. У киплячий бульйон покласти картоплю і моркву, варити 5 хвилин, додати капусту, варити ще 5 хвилин, покласти горошок, кукурудзу, помідори, лавровий листок, посолити і довести до готовності. Для кльоцок 2 столових ложки води з маслом довести до кипіння, посолити, всипати муку. Варити, безперервно помішуючи, 5-7 хвилин. Масу злегка охолодити, ввести жовток і збити. У киплячу підсолену воду опускати ложкою невеликі порції тіста і варити, поки галушки не спливуть. При подачі в тарілки розлити суп, покласти галушки і посипати зеленню.


Суп грибний з гарбузом.

  Інгредієнти: Гриби - 200 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, корінь петрушки - 1 шт, гарбуз - 200 гр, картопля - 2 шт, помідор - 1 шт, вода - 5 стаканів, олія рослина - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Нарізані кубиками гриби, цибулю і петрушку спасеруйте на олії. Гарбуз і картоплю наріжте брусками, залийте гарячою водою і варіть 10 хвилин. Додайте спасеровані овочі гриби і нарізаний скибочками помідор. Варіть суп до готовності, посоліть, поперчіть. При подачі посипте нарізаною зеленню.


Рибний суп з кукурудзою.

  Інгредієнти: Риба біла - 450 гр, філе, корінь імбиру - 1 шт, херес - 1 ч. ложка, сіль, кукурудза - 1 банка (225 гр.), масло кукурудзяне - 1 ч. ложка, цибуля зелена для оформлення - 1 перо.
  Приготування: Покладіть філе риби в посуд, що не окислюється. Протріть нарізаний маленькими кубиками імбир через подрібнювач часнику і посипте ним рибу. Додайте херес і пучку солі. Залиште маринуватися 10 хвилин. Варіть рибу в пароварці 5-6 хвилин. Дістаньте і розімніть вилкою. 900 мл води доведіть до кипіння. Додайте кукурудзу без рідини, кукурудзяне масло і 1 чайну ложку солі. Варіть на слабкому вогні 2 хвилини. Змішайте 1,5 ч. ложки кукурудзяного крохмалю з водою до здобуття пасти. Влийте в суп і варіть при помішуванні до загустіння. Додайте рибу і прогрійте протягом 1 хвилини. Розлийте по порційних тарілках і подайте, посипавши нарізаною зеленою цибулею.


Суп квасоляний з авокадо.

  Інгредієнти: Квасоля біла консервована 1 стакан, цибуля - 1 шт, помідори - 2 шт, бульйон м'ясний - 3 стакани, авокадо - 1 шт, гарбуз - 200 гр, оливкова олія - 1 ст. ложка, сіль за смаком.
  Приготування: Очищений гарбуз наріжте кубиками, відваріть в бульйоні при слабкому кипінні. Цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії до золотистого кольору. Авокадо і помідори очистіть і наріжте кубиками. Обсмажену цибулю, помідори і квасолю покладіть в бульйон з гарбузом, посоліть, варіть до готовності. В кінці варива додайте авокадо і зелень.


Суп домашній на грибному бульйоні.

  Інгредієнти: Гриби білі сушені - 50 гр, або свіжі - 530 гр, морква - 100 гр, цибуля ріпчаста - 100 гр, корінь петрушки - 25 гр. олія рослина або топлене масло - 40 гр, бульйон - 1,8 л, сіль, перець, зелень дрібно нарізана, мука пшенична - 140 гр, яйце - 1 шт, вода - 30 гр.
  Приготування: Сушені гриби перебирають, промивають і замочують в холодній воді 1 л на 1 кг грибів, на 3-4 години. Набряклі гриби знов промивають, а воду, в якій вони замочувалися, проціджують і варять в ній гриби без солі до готовності. Зі свіжих грибів бульйон готують без замочування. Готовий бульйон проціджують, гриби нарізують соломкою. Для локшини муку просіюють, насипають горою, в центрі роблять поглиблення і, поступово вливаючи суміш води з яйцем і сіллю, замішують круте тісто. Витримують тісто 20-30 хвилин, потім розкачують в пласти завтовшки 1-1,5 мм, нарізують смужками шириною 3-4 см і шинкують у вигляді локшини. Підсушують на дошці, посипану мукою. Аби отримати прозорий бульйон, укладете локшину в друшляк і опустите в гарячу воду на декілька секунд, а потім відразу - в киплячий бульйон. Овочі нарізують тонкою соломкою і пасерують на олії. У киплячий бульйон закладають нарізані гриби, спасеровані овочі, доводять до кипіння і додають локшину, сіль, перець. Варять до готовності. У глибоку тарілку наливають суп і посипають зеленню.


Буряковий суп.

  Інгредієнти: Буряк - 3 шт, картопля - 1 бульба, цибуля ріпчаста дрібна - 2 головки, часник - 1 зубчик, масло вершкове - 2 ст. ложки, насіння соняшнику очищене - 1 ст. ложка, оцет - 2 ст. ложки, бульйон овочевий з кубиків - 1 л, лавровий листок, тісто листкове - 400 гр, перець чорний мелений - 1\4 ч. ложки, соєвий соус гострий - 1 ч. ложка, сіль, яйце - 1 шт, вершки - 1 ч. ложка.
  Приготування: Буряк і картоплю наріжте кубиками. Буряк затушкуйте з бульйоном і 1 столовою ложкою олії, додавши оцет, 10 хвилин під закритою кришкою. Цибулю і часник дрібно наріжте, спасеруйте в олії, що залишилася, до золотистого кольору. У киплячий бульйон покладіть картоплю, доведіть до кипіння, зніміть піну, варіть 15 хвилин при слабкому кипінні. Додайте буряк, цибулю, часник, лавровий листок і варіть ще 20 хвилин. Вийміть з супу лавровий листок, приправте сіллю, перцем і соєвим соусом. Розлийте в 4 горщики і посипте насінням соняшнику. Відокремте білок від жовтків. Змастіть білком краї горщиків. Розкотіть тісто, розріжте пласт на 4 частини, накрийте горщики, злегка притиснувши тісто до країв, наколіть в декількох місцях. Розітріть жовток з вершками і змастіть "кришечку". Запікайте в духовці 10 хвилин при 200 °C.


Овочевий суп зі сметаною.

  Інгредієнти: Огірки свіжі - 200 гр, помідори - 400 гр, зелень кропу нарізана - 2 ст. ложки, часник - 1 зубчик, олія рослина - 20 гр, сіль, перець мелений, сметана - 700 гр. молоко або вода - 250 гр.
  Приготування: Огірки очистіть від шкірки і наріжте кубиками, додайте очищені і протерті помідори, дрібно нарізаний кріп, розтертий часник, рослину олію, сіль, мелений перець. Збийте сметану з молоком або водою, залийте овочі, перемішайте і охолодіть.


Літній суп.

  Інгредієнти: Огірки - 1 шт, горошок зелений - 4 ст. ложки, бульйон м'ясний - 4 стакани, соєвий соус - 1 ст. ложка, яйце варене - 4 шт, сіль за смаком, цибулю зелену.
  Приготування: Огірок очистіть і наріжте скибочками. Зелений горошок промийте. Бульйон доведіть до кипіння, всипте горошок і проваріть 5 хвилин. Посоліть, додайте соєвий соус, скибочки огірка і варіть ще 5 хвилин. При подачі в тарілки з супом покладіть по половині яйця, посипте нашаткованою цибулею.


Суп з куркою і грибами.

  Інгредієнти: М'якуш курки - 100 гр, гриби варені - 25 гр, спаржа - 50 гр, паростки соєвих бобів - 20 гр, соєвий соус - 2 ст. ложки, вино червоне сухе - 1\2 ч. ложки, сіль - за смаком, бульйон курячий - 2 стакани.
  Приготування: М'якуш курки, спаржу і гриби з’єднайте, обдайте окропом, полийте соєвим соусом, вином, посоліть і залиште на 10 хвилин. Курку нашаткуйте соломкою, спаржу наріжте шматочками, гриби - скибочками. Курку, спаржу, гриби і сою, залийте киплячим бульйоном і варіть суп до готовності.


Суп-пюре по-Французьки.

  Інгредієнти: Курка - 400 гр, зелень петрушки - 40 гр, морква - 50 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, мука пшенична - 2 ч. ложки, масло вершкове - 2 ст. ложки, вершки - 1\2 стакана, яєчний жовток - 1 шт, помідори - 1 шт, шпинат - 40 гр, спаржа - 40 гр, сіль.
  Приготування: Залийте водою тушку курки, варіть до готовності з додаванням солі, коріння і цибулі. м'якуш відокремте від кісток, пропустІтЬ через м'ясорубку і протріть через сито. Для приготування білого соусу муку спасеруйте з маслом, злегка охолодіть, з’єднайте з бульйоном, проваріть 10 хвилин, помішуючи, і процідіть. Пюре з’єднайте з соусом, бульйоном. Очистіть спаржу, зв'яжіть в пучки і відваріть в підсоленій воді до готовності. У готовий суп покладіть нарізаний соломкою шпинат, часточки помідора без шкірки, головки відвареної спаржі і доведіть до кипіння. При подачі суп заправте льєзоном (вершки збийте з жовтком і прогрійте на водяній бані) і маслом. Окремо до блюда подайте грінки.


Суп з овочів з сирними ньоки.

  Інгредієнти: Кабачки молоді - 1 шт, цибуля - 1 стебло, помідори - 2 шт, бульйон овочевий з кубиків - 1,5 л, перець чорний мелений - 1\4 ч ложки, базилік - 3 гілочки, сіль, сир гауда - 300 гр, сир пармезан - 100 гр, мука пшенична - 100 гр, яйце - 1 шт, мускатний горіх - 1 щіпочка, перець білий мелений - 1\4 ч. ложки.
  Приготування: Для ньоки натріть сир на дрібній терці, додайте просіяну муку, мускатний горіх, білий перець, збийте до здобуття однорідної маси. Яйце збовтайте, добавте в тісто. Готове тісто має бути гладким і щільним. Поставте тісто на 30 хвилин в холодильник. Кабачок розрізайте уподовж навпіл, видаліть насіння, наріжте дрібними кубиками. Цибулю наріжте кільцями. Помідори обшпарте, очистіть від шкірки і насіння, наріжте кубиками. Тісто розкотіть на посипаному мукою столі у формі ковбаски діаметром 2,5 см, наріжте упоперек на шматочки товщиною 1 см і злегка придавіть їх. Опустіть ньоки в киплячу підсолену воду. Спливаючі ньоки складайте в друшляк. Бульйон доведіть до кипіння, покладіть в нього овочі і варіть 3 хвилини. Потім додайте ньоки, сіль, чорний перець і знов доведіть до кипіння. При подачі оформіть суп листочками базиліку.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)