kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Супи.

Супи.


Суп по-Італьянські.

  Інгредієнти: Хліб білий - 4 шматки, сир плавлений - 4 скибочки, яйце сире - 4 шт, бульйон - 3 стакани, масло вершкове - 2 ст. ложки, зелень петрушки, сіль.
  Приготування: Хліб намажте маслом і злегка підсмажте на сковороді. На кожен шматочок покладіть скибочку сиру, накрийте сковороду кришкою і смажте до тих пір, поки сир не почне плавитися. Покладіть в кожну супову тарілку шматочок хліба, зверху збийте яйце і влийте киплячий бульйон на яйце. Готовий суп посипте подрібненою петрушкою і посоліть.


Суп з баклажанами.

  Інгредієнти: Баклажани - 250 гр, цибуля зелена - 20 гр, часник - 2 зубчики, соєвий соус - 4 ст. ложки, оцет 3 %-й - 1 ст. ложка, перець червоний мелений - за смаком, бульйон курячий - 3 стакани.
  Приготування: Баклажани наріжте скибочками, зваріть на парі, охолодіть. Підготовлені скибочки баклажанів поперчіть, з’єднайте з нашаткованою зеленою цибулею, нарізаним тонкими скибочками часником, оцтом і соєвим соусом. Залиште на 15-20 хвилин. Залийте баклажани гарячим курячим бульйоном. При подачі посипте нарізаною зеленню.


Суп рисовий з овочами.

  Інгредієнти: Рис - 1 ст. ложка, вода - 1 л, помідори свіжі - 4 шт, картопля - 2 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, зелень петрушки - 1 корінь, морква - 1 шт, олія рослина - 3 ст. ложки, перець, лавровий листок, часник – 2-3 зубчики, сіль.
  Приготування: Рис опустіть в киплячу підсолену воду і зваріть до напів готовності. Картоплю наріжте брусками, додайте до рису. Корінь петрушки, нарізаний соломкою, цибулю кільцями і моркву, натерту на крупній терці, обсмажте в олії. Помідори наріжте часточками, обсмажте з двох сторін. Спасеровані овочі, додайте до рису і картоплі, додайте сіль, прянощі і варіть суп до готовності. Перед подачею додайте дрібно нарізаний часник і зелень.


Суп гороховий.

  Інгредієнти: Баранина (грудинка) - 500 гр, вода - 2 л, горох - 120 гр, цибуля ріпчаста - 100 гр, рослина олія - 1 ст. ложка, томатна паста - 60 гр, картопля - 400 гр, цибуля - 120 гр, чорнослив без кісточок - 40 гр, лавровий листок - 1 шт, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Горох замочіть в холодній воді на 5-6 годин. Лущений горох не замочуйте - він вариться досить швидко. Баранячу грудинку розріжте на шматки, залийте холодною водою і варіть до готовності. М'ясо вийміть, посоліть і злегка обсмажте на частині олії. Бульйон процідіть. Цибулю наріжте дрібними кубиками, обсмажте на олії до золотистого кольору. Покладіть томатне пюре і обсмажуйте ще 5-7 хвилин. Картоплю і цибулю наріжте часточками. Бульйон доведіть до кипіння, покладіть горох і варіть до готовності. Потім додайте картоплю, м'ясо, обсмажені цибулю і томатне пюре, чорнослив, лавровий листок, посоліть, поперчіть і варіть суп ще 10-15 хвилин. Окремо до супу можна подати нарізану зелень.



Суп-пюре з морквою.

  Інгредієнти: Морква - 8 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, ріпа - 1 шт, вода - 4 стакани, мигдалева стружка обсмажена - 1 ст. ложка, мускатний горіх мелений за смаком, перець білий мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Моркву наріжте кружечками, цибулю і ріпу - часточками. Підготовлені овочі залийте водою і зваріть до готовності. Овочі з відваром злегка остудіть і протріть. Додайте мускатний горіх, сіль і перець. При подачі посипте суп мигдалем і зеленню.


Овочевий суп з квасолею.

  Інгредієнти: Помідори - 4 шт, корінь селери - 2 шт, морква - 1 шт, гарбуз - 100 гр, капуста білокачанна - 50 гр, кабачок - 200 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 1 зубчик, квасоля варена - 200 гр, олія оливкова - 3 ст, ложки, корінь імбиру тертий - 1 ст. ложка, перець білий мелений - 1 ч. ложка, перець каєнський мелений - 1 ч. ложка, сіль - за смаком, відвар овочевий - 4 стакани. Для відвару: морква - 2 шт, корінь петрушки - 50 гр, цибуля ріпчаста - 2 головки, гриби - 100 гр, вода - 1,2 л, часник - 1 зубчик, лавровий листок - 1 шт, перець чорний горошком - 6 шт, сіль за смаком.
  Приготування: Готуємо відвар: Моркву, корінь петрушки і цибулю наріжте часточками, гриби - скибочками. Залийте овочі водою і варіть 30 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варива додайте нарізаний часник, лавровий листок, сіль і перець. Готовий відвар процідіть. Готуємо суп: Цибулю і часник наріжте дрібними кубиками і обсмажте на олії. Помідори, очищені від шкірки, селеру, моркву і гарбуз наріжте дрібними кубиками. Капусту нашаткуйте соломкою. Підготовлені овочі залийте гарячим відваром, посоліть, поперчіть, додайте імбир і варіть 10-12 хвилин. Покладіть в суп кабачок, нарізаний дрібними кубиками, варіть ще 10 хвилин. В кінці приготування додайте квасолю і прогрівайте її 5 хвилин. При подачі посипте суп нарізаною зеленню.


Суп з солодким перцем.

  Інгредієнти: Перець солодкий (різного кольору) - 5 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, цукіні - 250 гр, часник - 2 зубчики, бульйон овочевий - 4 стакани, олія оливкова - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Солодкий перець, цибулю і цукіні наріжте кубиками, часник натріть на терці. Цибулю спасеруйте на олії до золотистого кольору, додайте часник і смажте ще 5 хвилин. У овочевий бульйон покладіть цукіні, солодкий перець і варіть їх до готовності. За 5 хвилин до закінчення варива додайте цибулю з часником, посоліть і поперчіть. При подачі оформіть суп нарізаною зеленню.


Суп пшоняний.

  Інгредієнти: Пшоно - 50 гр, м'якуш баранини - 300 гр, олія оливкова - 6 ст. ложок, цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 1 зубчик, кольрабі - 1 шт, морква - 2 шт, капуста савойська - 200 гр, бульйон м'ясний - 6 стаканів, сік яблучний з м'якоттю - 2 ст. ложки, лавровий листок - 1 шт, насіння кмину за смаком, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Баранину наріжте кубиками і обсмажте на частині олії. Цибулю і часник дрібно наріжте, кольрабі і моркву наріжте соломкою, додайте до м'яса і злегка обсмажте, додайте лавровий листок, яблучний сік, кмин, посоліть, поперчіть, залийте бульйоном і варіть 30 хвилин. Пшоно обшпарте. Капусту наріжте соломкою, добавте в суп разом з пшоном і варіть ще 10-15 хвилин. При подачі оформіть суп зеленню.


Суп із спаржею

  Інгредієнти: Бульйон курячий - 1,5 л, спаржа - 300 гр, перець солодкий - 2 шт, цибуля ріпчаста - 2 головки, стебла селери - 2 шт, помідори - 200 гр, креветки очищені - 200 гр, олія рослина - 6 ст. ложок, паприка мелена - 1 ст. ложка, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Цибулю наріжте півкільцями, спасеруйте на олії. Перець нашаткуйте соломкою, селеру наріжте кружечками, спаржу - шматочками, помідори - часточками. Бульйон доведіть до кипіння, покладіть спаржу, селеру, посоліть, поперчіть і варіть 15 хвилин. Потім додайте перець, цибулю, помідори, креветки, паприку і варіть ще 5 хвилин. При подачі оформіть суп зеленню.


Гарбузовий суп.

  Інгредієнти: Гарбуз - 800 гр, цибуля ріпчаста - 2 головки, перець солодкий червоний і зелений - по 1 стручку, олія рослина - 5 ст. ложок, перець чорний мелений - 1\4 ч. ложки, паприка мелена - 1 ст. ложка, бульйон яловичий - 1,5 л, базилік нарізаний - 2 ч. ложки, горіхи волоські товчені - 50 гр.
  Приготування: Гарбуз очистіть, розріжте, видаліть насіння, наріжте кубиками 2х2 см, посипте сіллю, залиште на 1 годину в друшляку. Стручки перцю розріжте навпіл, видаліть плодоніжку з насінням і білу м'якуш, наріжте тонкими довгими смужками. Обсмажте з 1 столовою ложкою олії. Тонко нашатковану цибулю спасеруйте в 1 столовій ложці олії до золотисто-жовтого кольору. Гарбуз обсмажте в олії, що залишилася, 5-7 хвилин. Додайте спасеровані перець і цибулю, посипте базиліком, чорним перцем, паприкою, посоліть. Смажте 2-3 хвилини. Приготуйте яловичий бульйон з 3 кубиків. Додайте овочі і залиште настоятись протягом 10 хвилин. При подачі покладіть товчені волоські горіхи і нарізану зелень.


Бабусин суп.

  Інгредієнти: М'якуш яловичини - 250 гр, вода - 5 стаканів, картопля - 3-4 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, томатна паста - 1 ст. ложка, масло топлене - 1 ст. ложка, курага - 3 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: М'ясо залийте гарячою водою, варіть при слабкому кипінні до готовності. Потім м'ясо вийміть, наріжте скибочками. Бульйон процідіть. Бульйон знов доведіть до кипіння, додайте нарізану часточками картоплю, обсмажену на олії разом з томатною пастою нарізану цибулю, курагу, варене м'ясо, посоліть, поперчіть і варіть суп до готовності картоплі. При подачі посипте суп дрібно нарізаною зеленню.


Суп рисовий з овочами.

  Інгредієнти: Рис - 1 ст. ложка, вода - 1 л, помідори свіжі - 4 шт, картопля - 2 шт, цибуля ріпчаста - 1 головка, зелень петрушки - 1 корінь, морква - 1 шт, олія рослина - 3 ст. ложки, перець, лавровий листок, часник – 2-3 зубчики, сіль.
  Приготування: Рис опустіть в киплячу підсолену воду і зваріть до напів готовності. Картоплю наріжте брусками, додайте до рису. Корінь петрушки, нарізаний соломкою, цибулю кільцями і моркву, натерту на грубій терці, обсмажте в олії. Помідори наріжте часточками, обсмажте з двох сторін. Спасеровані овочі з’єднайте з рисом і картоплею, додайте сіль, прянощі і варіть суп до готовності. Перед подачею додайте дрібно нарізаний часник і зелень.


Суп з грибами.

  Інгредієнти: Мука пшенична - 80 гр, яйця - 20 гр, гриби сушені - 20 гр, вода - 800 гр, цибуля ріпчаста - 40 гр, морква - 50 гр, корінь петрушки - 50 гр, олія рослина - 20 гр, зелень петрушки - 10 гр, сіль за смаком.
  Приготування: Муку з’єднайте з яйцем, 2 столовими ложками води, сіллю і замісіть тісто. Тісто розкотіть в пласт, злегка підсушіть його, потім наріжте тонкими смужками. Локшину також підсушіть. Гриби залийте холодною водою, відваріть до готовності, відвар процідіть. Цибулю, моркву, корінь петрушки і гриби нашаткуйте соломкою, з’єднайте і обсмажте на олії. У киплячий грибний відвар покладіть підготовлені овочі і гриби, доведіть суп до кипіння, додайте локшину і варіть 15-20 хвилин. При подачі посипте суп нарізаною зеленню.


Суп рисовий з помідорами.

  Інгредієнти: Рис - 50 гр, морква - 80 гр, корінь петрушки - 30 гр, масло вершкове - 20 гр, помідори - 100 гр, відвар овочевий - 600 гр, сметана - 40 гр, зелень петрушки - 10 гр, сіль за смаком. Для овочевого відвару: капуста білокачанна - 25 гр, морква - 10 гр, цибуля - 20 гр, цибуля ріпчаста - 10 гр, корінь петрушки - 15 гр. вода - 1,2 л.
  Приготування: Готуємо відвар: Капусту, моркву, цибулю і корінь петрушки розріжте на частини, залийте гарячою водою і варіть при слабкому кипінні 30-40 хвилин. Готовий відвар зніміть з вогню, залиште на 10-15 хвилин, потім процідіть. Готуємо суп: Моркву і корінь петрушки наріжте кубиками, злегка спасеруйте на олії, додайте трохи води і тушкуйте до напів готовності. Додайте очищені і нарізані часточками помідори, тушкуйте ще 5 хвилин. У киплячий відвар всипте рис, варіть 15 хвилин, додайте овочі, посоліть і доведіть до готовності. При подачі покладіть в суп сметану і нарізану зелень.


Суп з баранчика.

  Інгредієнти: Баранина - 400 гр, м'якоті, рис - 1\2 стакана, яєчний жовток - 2 шт, йогурт несолодкий - 1\2 стакана, лимон - 1\2 шт, сіль за смаком, зелень кропу і петрушки.
  Приготування: М'ясо промийте, наріжте дрібними кубиками і відваріть в 4 стаканах підсоленої води до готовності. Бульйон процідіть. Рис промийте і відваріть в бульйоні протягом 20-25 хвилин. Жовтки, йогурт і лимонний сік збийте і додайте, постійно помішуючи, в знятий з вогню суп. Покладіть м'ясо в глибоку тарілку, залийте заправленим супом і посипте дрібно нарізаною зеленню.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)