kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Супи.

Супи.


Овочевий суп з квасолею.

  Інгредієнти: Помідори - 4 шт, корінь селери - 2 шт, морква - 1 шт, гарбуз - 100 гр, капуста білокачанна - 50 гр, кабачок - 200 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 1 зубчик, квасоля варена - 200 гр, олія оливкова - 3 ст. ложки, корінь імбиру тертий - 1 ст. ложка, перець білий мелений - 1 ч. ложка, перець каєнський мелений - 1 ч. ложка, сіль - за смаком, відвар овочевий - 4 стакани. Для відвару: морква - 2 шт, корінь петрушки - 50 гр, цибуля ріпчаста - 2 головки, гриби - 100 гр, вода - 1,2 л, часник - 1 зубчик, лавровий листок - 1 шт, перець чорний горошком - 6 шт. сіль за смаком.
  Приготування: Цибулю і часник наріжте дрібними кубиками і обсмажте на олії. Помідори, очищені від шкірки, селеру, моркву і гарбуз наріжте дрібними кубиками. Капусту нашаткуйте соломкою. Приготування відвару: Моркву, корінь петрушки і цибулю наріжте часточками, гриби - скибочками. Залийте овочі водою і варіть 30 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варива додайте нарізаний часник, лавровий листок, сіль і перець. Готовий відвар процідіть. Підготовлені овочі залийте гарячим відваром, посоліть, поперчіть, додайте імбир і варіть 10-12 хвилин. Покладіть в суп кабачок, нарізаний дрібними кубиками, варіть ще 10 хвилин. В кінці приготування додайте квасолю і прогрівайте її 5 хвилин. При подачі посипте суп нарізаною зеленню.


Суп з качкою і грибами.

  Інгредієнти: Філе качки - 200 гр, окіст сирокопчений - 100 гр, гриби сушені - 20 гр, корінь селери - 1 шт, цибуля ріпчаста - 1\4 головки, вода - 5 стаканів, імбир мелений - 1\2 ч. ложки, сіль - за смаком.
  Приготування: Гриби замочіть в холодній воді на 1 годину, відваріть, відкиньте на друшляк і наріжте соломкою. Філе качки залийте водою, додайте нашатковану соломкою селеру, посоліть і варіть до готовності. Філе вийміть, обсушіть, наріжте соломкою. Окіст залийте окропом, прогрівайте 2-3 хвилини, обсушіть і наріжте соломкою. Гриби з’єднайте з філе, окостом, селерою, нарізаною цибулею і імбиром. Залийте гарячим качиним бульйоном і дайте супу настоятись 15 хвилин. При подачі посипте нарізаною зеленню.


Суп Італійський.

  Інгредієнти: Квасоля біла - 1\2 стакана, бульйон м'ясний - 6 стаканів, оливкова олія - 3 ст. ложки, цибуля - 1 шт, цибуля - 1 стебло, морква - 2 шт, картопля - 1 шт, стручкова квасоля - 150 гр, шпинат - 250 гр, макаронні вироби фігурні - 100 гр, сир твердий тертий - 3 ст. ложки, сіль, цукор, перець чорний мелений за смаком.
  Приготування: Білу квасолю замочіть на ніч в холодній воді, потім залийте бульйоном і поставте варити. Цибулю і порей дрібно наріжте, моркву наріжте кубиками, обсмажте на олії. Картоплю наріжте кубиками, покладіть в бульйон з квасолею, додайте обсмажені овочі, стручкову квасолю, шпинат, макаронні вироби, сіль, перець, цукор і варіть до готовності. При подачі посипте тертим сиром.


Суп з креветочними фрикадельками.

  Інгредієнти: Креветки очищені - 200 гр, свинина м'якуш з прошарком жиру - 50 гр, шинка - 50 гр, гриби свіжі - 30 гр, черемша нарізана - 5 гр, корінь імбиру нарізаний - 5 гр, яєчний білок - 1 шт, глютамат натрію - 1\2 ч. ложки, крохмаль кукурудзяний - 1 ч. ложка, сіль - за смаком, зелень, квасоля стручкова зелена - 20 гр.
  Приготування: Креветки і м'ясо промити, обсушити, пропустити через м'ясорубку, додати яєчний білок, черемшу, імбир, сіль і половину норми глютамату натрію, добре перемішати. З отриманої маси сформувати кульки величиною з волоський горіх. Довести до кипіння 3 стакани води і зварити фрикадельки, зняти піну. Додати нарізану соломкою шинку, скибочки грибів, стручки квасолі і що залишився глютамат натрію. Варити на слабкому вогні протягом 15 хвилин. При подачі посипати нарізаною зеленню.



Суп з качки зі спаржею.

  Інгредієнти: Качка філе - 600 гр, спаржа консервована - 200 гр, черемша нарізана - 5 гр, корінь імбиру нарізаний - 50 гр, глютамат натрію - 1\4 ч. ложки, олія рослина - 2 ст. ложки, сіль - за смаком, зелень.
  Приготування: Філе промити, нарізати скибочками завдовжки 4 см і шириною 2 см. Залити водою 1,5 л і довести до кипіння, зняти піну. Додати черемшу, імбир і варити на слабкому вогні протягом 30 хвилин. Потім покласти спаржу, нарізану шматочками завдовжки 3 см, глютамат натрію, сіль і варити ще 15 хвилин. При подачі посипати нарізаною зеленню.


Суп з окосту з овочами.

  Інгредієнти: Окіст копчений - 450 гр, цибуля ріпчаста - 2 шт, вода - 1,5 л, картопля - 4 шт, квасоля консервована - 400 гр, салат листковий - 150 гр, лавровий листок - 1 шт, паприка мелена - 2 ч. ложки, перець чорний мелений, сіль.
  Приготування: Окіст з нарізаною кільцями цибулею залийте водою, доведіть до кипіння і варіть при помірному нагріві приблизно півтори години, до розм'якшення м'яса. В кінці приготування додайте лавровий листок. Окіст вийміть, бульйон процідіть. Окіст, видаливши шкіру і надлишки жиру, наріжте невеликими шматочками, знов покладіть в каструлю. Додайте паприку, грубо нарізану картоплю, накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні 10 хвилин. З квасолі злийте рідину, салат наріжте соломкою. Квасолю і салат покладіть в суп, посоліть, поперчіть і варіть 10 хвилин на помірному вогні. Подавайте суп гарячим.


Суп картопляний з кукурудзою.

  Інгредієнти: Шинка - 250 гр, картопля - 10 шт, кукурудза консервована - 1 банка, цибуля ріпчаста - 2 головки, морква, бульйон - 3 л, масло вершкове - 2 ст. ложки, лавровий листок, зелень петрушки, сіль, перець чорний мелений.
  Приготування: У киплячий бульйон покладіть картоплю, нарізану кубиками, і доведіть до кипіння. Моркву, цибулю, селеру і шинку наріжте соломкою. Овочі спасеруйте на олії, додайте разом з шинкою в бульйон і варіть 10 хвилин. Суп посоліть, поперчіть, додайте кукурудзу і варіть ще 5 хвилин. Перед подачею покладіть половину вареного яйця і посипте нарізаною зеленню.


Суп грецький з лимоном.

  Інгредієнти: Курка - 1\2 шт, морква - 1 шт. корінь селери - 1\4 шт, цибуля ріпчаста червона - 2 головки, рис - 3 ст. ложки, яєчний жовток - 2 шт, лимон - 1 шт, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Курку відваріть разом з морквою, селерою і цибулею, посоліть. М'якуш курки відокремте від кісток, наріжте кубиками. Бульйон процідіть. Рис промийте і відваріть в бульйоні. Жовтки збийте з лимонним соком, Вилийте в гарячий бульйон, постійно помішуючи. Додайте нарізаний м'якуш курки. При подачі оформіть суп зеленню петрушки і кружечком лимона без шкірки.


Суп каррі.

  Інгредієнти: Баранина - 200 гр м'якоті, цибуля ріпчаста - 1 головка, морква - 1 шт, зелень селери - 1 шт, жир баранячий топлений - 2 ч. ложки, сметана - 2 ч. ложки, лимон - 1\4 шт, лавровий листок - 1 шт, сіль і приправа каррі за смаком, зелень петрушки.
  Приготування: Промите м'ясо наріжте тонкими скибочками. Моркву, цибулю і селеру очистіть і наріжте соломкою. Цибулю обсмажте на частині жиру до золотистого кольору, додайте каррі і смажте ще 30 секунд. М'ясо обсмажте з морквою і селерою, потім додайте смажену цибулю з каррі, Вилийте 2 стакани води, покладіть лавровий листок і посоліть. Варіть на слабкому вогні до готовності. М'ясо вийміть, бульйон з овочами протріть через сито і прогрійте протягом 1-2 хвилин. Заправте суп лимонним соком. При подачі посипте нарізаною зеленню. Сметану подайте окремо.


Суп з кмином.

  Інгредієнти: Буряк - 500 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, цибуля - 1 шт, корінь селери - 1 шт, насіння кмину - 1 ст. ложка, олія оливкова - 4 ст. ложки, вода або овочевий відвар - 1 л, сир твердий - 100 гр, сіль морська - за смаком.
  Приготування: Буряк, цибулю, цибулю-порей і селеру наріжте соломкою. Підготовлені овочі залийте киплячою водою, додайте оливкову олію і варіть суп до готовності овочів. В кінці приготування суп посоліть. Сир натріть на дрібній терці. Насіння кмину злегка обсмажте на сухій сковороді. При подачі посипте суп тертим сиром і насінням кмину.


Суп з броколі і цукіні.

  Інгредієнти: Броколі - 200 гр. цибуля ріпчаста - 1 головка, часник - 1 зубчик, олія оливкова - 2 ст. ложки, вода - 4 стакани, цукіні - 1 шт, вершки густі - 1\2 стакана, базилік нарізаний - 2 ч. ложки, зелень петрушки нарізана - 2 ст. ложки, соус вустерширский - 1 ст. ложка, насіння соняшнику - 3 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком.
  Приготування: Броколі розберіть на суцвіття. Цибулю і часник дрібно наріжте, обсмажте на олії, з’єднайте з броколі і смажте все разом 2-3 хвилини. Потім влийте воду, варіть овочі 10 хвилин. Цукіні наріжте тонкими скибочками, додайте в суп і варіть його ще 5 хвилин. Вершки з’єднайте з базиліком, петрушкою і влийте в суп. Суп посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік і вустерширский соус. При подачі посипте суп насінням соняшнику.


Суп з куркою і грибами.

  Інгредієнти: М'якуш курки - 100 гр, гриби варені - 25 гр, спаржа - 50 гр, паростки соєвих бобів - 20 гр, соєвий соус - 2 ст. ложки, вино червоне сухе - 1\2 ч. ложки, сіль - за смаком бульйон курячий - 2 стакани.
  Приготування: М'якуш курки, спаржу і гриби з’єднайте, обдайте окропом, полийте соєвим соусом, вином, посоліть і залиште на 10 хвилин. Курку нашаткуйте соломкою, спаржу наріжте шматочками, гриби - скибочками. Курку, спаржу, гриби і сою, залийте киплячим бульйоном і варіть суп до готовності.


Суп "Султана".

  Інгредієнти: 2 літра кефіру, 250 гр. кип'яченої води, 1 пучок кінзи, 1 пучок кропу, свіжий фарш 500 гр, цибуля, часник 1 зубчик, сіль за смаком.
  Приготування: В невелику каструльку влити кефір і кип'ячену воду, поставити на слабкий вогонь, на шинкувати 1 головку цибулі у фарш, часник, посолити за смаком, зробити невеликі кульки і опустити в бульйон кефіру, трохи знімаючи піну від м'ясного фаршу. Варити на повільному вогні помішуючи до готовності фрикадельок. Підготувати піали. Нашаткувати дрібно кінзу і кріп. Налити суп "Султана" в піали і посипати зеленню.


Сирний суп.

  Інгредієнти: Цибуля 1 шт, 50 мл рослинної олії, по 150 мл білого сухого вина і яблучного соку, по 100 г сиру Віола і Дорблю, 400 мл курячого бульйону, по 50 г будь-яких двох сирів з блакитною і білою цвіллю (наприклад, Брі де Мо, Фурм д'Амбер), 200 мл вершків (33% жирності), сіль, мелений білий перець за смаком, 1 ст. ложка муки (обсмажити) відварені мідії (по 1-3 шт. на порцію).
  Приготування: Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, додайте вино, сік, вершки, нарізаний кубиками сир з цвіллю Віолу. Готуйте, помішуючи, до розчинення сиру. Процідіть суп через конус або друшляк з дрібною сіткою, протерши цибулю і грудочки сиру (можна також скористатися блендером). Додайте пасерування, спеції і подавайте, прикрасивши мідіями.


Суп з консервів.

  Інгредієнти: Вода 1,5-2 літри, 1 банка рибних консервів, 4-5 середніх картоплин, 1 невелика цибулина, сіль, 3-5 лаврових листки, кріп.
  Приготування: Цибулю дрібно порізати. Покласти в киплячу в каструлі воду, каструлю закрити кришкою, вогонь збавити до мінімального. (За бажання разом з цибулею можна покласти натерту моркву - сиру або заздалегідь спасеровану.) Поки цибуля вариться, очистити картоплю і порізати її маленькими кубиками. Сполоснути холодною водою. Картоплю покласти в каструлю. Вогонь додати до максимального, коли вода закипить - знову збавити до мінімуму. Варити картоплю 10-12 хвилин (до готовності). (Для того, щоб суп був ситніший і густіший, можна додатково покласти рис або пшоно, або дрібну вермішель, або перловку, її слід заздалегідь відварити, або покласти варитися на самому початку - разом з цибулею.) Рибу в банці злегка поламати вилкою, щоб залишалися невеликі шматочки. Якщо у риби великі тверді кістки - вибрати. Покласти рибу в бульйон. Посолити і покласти лавровий листок. Варити 1 хвилину. Вогонь вимкнути і залишити суп на 5 хвилин. При подачі в тарілку покласти дрібно нарізаний кріп.


1 2 3 4 5

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)