kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
>Тонізуючий напиток.

Тонізуючий напій.


Тонізуючий напій із глоду.

  Інгредієнти: 1 кг плодів глоду, 2 ст. л. цукру,1 л води.
  Приготування: Промиті плоди глоду варити в невеликій кількості води на слабкому вогні 1-2 години, протерти через сито. У отримане пюре додати цукор, воду, довести до кипіння, охолодити.


Напій глоду з квасом.

  Інгредієнти: 4 ст. л. пюре з глоду, 4 ст. л. концентрату квасу промислового виготовлення, 4 ч. л. натурального меду, 4 стакани холодної кип'яченої води.
  Приготування: Перемішати всі інгредієнти і подати напій в келихах з кубиками льоду.


Малиновий охолоджуючий напій.

  Інгредієнти: 2 стакани малини, 1/2 стакана цукру, 1 стакан води, 1 ст. л. лікеру, 2 стакани газованої води.
  Приготування: Цукор залити водою, кип'ятити 2-3 хвилини до консистенції негустого сиропу і охолодити. Промити ягоди малини, розім'яти і залити сиропом і лікером. Перемішати і дати настоятись 3 години. Потім процідити і додати газовану воду. Подати охолодженим.


Напій малиновий.

  Інгредієнти: 100 мл малинового сиропу, 1\3 стакана цукрової пудри, 2 стакани вершків, 5-8 ягід малини.
  Приготування: У збиті вершки додати цукрову пудру і малиновий сироп, добре перемішати, розкласти по келихах, прикрасивши ягодами малини.



Малиновий джулеп.

  Інгредієнти: 12 гілочок м'яти, 8 ч. л. цукру, 1 стакан малинового соку, 1\2 стакана лимонного соку, 3 ст. л. ванільного сиропу, 2 ст. л. збитих вершків, 20 шт. ягід малини, кубики льоду.
  Приготування: У високі келихи покласти по 2 ч. л. цукру, 3 гілочки м'яти і ретельно розім'яти ложечкою. Потім гілочки м'яти видалити, додати кубики льоду, малиновий і лимонний соки, ванільний сироп, прикрасити ягодами малини і збитими вершками.


Брусничний сік зі спеціями.

  Інгредієнти: 5 кг ягід брусниці, 1 кг цукру, 10 л кип'яченої води, 1 ч. л. меленої гвоздики.
  Приготування: Ягоди залити кип'яченою водою, додати цукор і гвоздику. Дати настоятись протягом 10 днів.


Напій з брусниці і буряка.

  Інгредієнти: 1 кг ягід брусниці, 1 кг буряка, 1 стакан цукру (або меду), 3 л води.
  Приготування: Брусницю прокип'ятити в 1 л води, сік віджати. Буряк натерти на дрібній терці, відварити в 1 л води, сік віджати. Змішати буряковий сік з соком брусниці, насипати цукор, довести до кипіння і охолодити.


Фліп «Ентузіаст».

  Інгредієнти: 100 г брусничного соку, 200 г вершкового морозива, 5 яєчних жовтки, 400 г холодного пастеризованого молока.
  Приготування: Яєчні жовтки, морозиво, брусничний сік і холодне молоко збити в міксері. Розлити по келихах і подати до столу.


Коктейль брусничний.

  Інгредієнти: 200 г брусничного соку, 100 г вершкового морозива, 300 г холодного молока, 1\2 стакана збитих вершків.
  Приготування: Всі компоненти, окрім вершків, збити в міксері, розлити по келихах і прикрасити збитими вершками.


Вітамінний журавлинний напій «Іскра».

  Інгредієнти: 1 кг журавлини, 2 кг моркви, 1 л кип'яченої охолодженої води, 5 ст. л. цукру, 10 кубиків льоду.
  Приготування: З журавлини і моркви віджати сік. З'єднати журавлинний сік з морквяним, додати цукор, перемішати, охолодити, розлити по стаканах, в кожен заздалегідь поклавши по два кубики льоду.


Журавлинний напій «Північ».

  Інгредієнти: 400 г журавлинного соку, 400 мл холодного пастеризованого молока, 1 яйце, 3 ст. л. цукру, 5 кубиків льоду.
  Приготування: Розтерти яйця з цукром, додати холодне молоко і журавлинний сік, ретельно перемішати і поставити в холодильник. Перед подачею до столу положити в келихи кубики льоду.


Журавлинний фраппе

  Інгредієнти: 4 ст. л. журавлинного сиропу, 300 г молочного або фруктового морозива, 1 стакан холодного пастеризованого молока.
  Приготування: Збити міксером всі інгредієнти, розлити напій по келихах, прикрасити ягодами, часточками фруктів, горіхами або збитими вершками.


Коблер «Північне сяйво».

  Інгредієнти: 8 ст. л. журавлинного соку, 200 г вершкового морозива, 200 г свіжих ягід (бажано журавлини, морошки, брусниці), кубики льоду, 100 г брусничного морсу.
  Приготування: Наповнити 4 стакани на 1\3 об'єму подрібненим харчовим льодом, додати морозиво, свіжі ягоди асорті, влити журавлинний сік і брусничний морс.


Напій з чорної бузини.

  Інгредієнти: 2 ст. л. сушених ягід бузини, 2 ст. л. цукру, 4 стакани води.
  Приготування: Ягоди залити водою, довести до кипіння, додати цукор, розмішати, процідити і охолодити.


Морс з чорної бузини.

  Інгредієнти: 1 л соку з чорної бузини, 200 г цукру, 1 л води.
  Приготування: Змішати всі інгредієнти, довести до кипіння, охолодити і витримати 3 дні.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)