kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Марал тонізуючий напиток.

Тонізуючий напій.


Напій довгожителів.

  Інгредієнти: 1 ст. л. сушених ягід бузини, 500 мл води, 2 ст. л. натурального меду.
  Приготування: В гарячий відвар з сушених ягід бузини після проціджування додати мед і відразу подати до столу.


Сік з чорної бузини.

  Інгредієнти: 1 кг ягід чорної бузини, 400 г цукру.
  Приготування: Відібрані і промиті ягоди чорної бузини, залити окропом, відкинути на друшляк, розім'яти товкачем, віджати сік, додати в нього цукор, довести до кипіння і охолодити.


Освіжаючий напій з чорної бузини.

  Інгредієнти: 1\3 стакана сиропу з чорної бузини, 2\3 стакана газованої води.
  Приготування: Налити в келих сироп з чорної бузини, залити газованою водою і подати до столу.


Напій з материнки.

  Інгредієнти: 2 ст. л. сухої материнки, 3 л води, 150 г меду.
  Приготування: Опустити материнку в киплячу воду на 2-3 хвилини, настояти 2-3 години. Процідити, додати мед, ретельно перемішати, розлити по пляшкам і охолодити.



Сироп з чорної бузини.

  Інгредієнти: 1 кг ягід чорної бузини, 1 кг цукру, 2 стакани води.
  Приготування: Відібрані, промиті і ошпарені окропом ягоди залити водою і кип'ятити 15-20 хвилин.


Ожиновий сироп.

  Інгредієнти: 1 кг ожини, 500 г. цукру, 1 стакан води.
  Приготування: З підготовлених ягід віджати сік, додати сироп і воду, прокип'ятити 5-10 хвилин і охолодити.


Ожиново-медовий напій.

  Інгредієнти: 200 г соку ожини, 1 ст. л. меду, 400 мл води.
  Приготування: Воду довести до кипіння, розвести в ній мед, додати сік ожини, знову довести до кипіння і охолодити.


Ожиново-молочний напій.

  Інгредієнти: 200 г соку ожини, 3 стакани холодного молока, 3 ст. л. цукру, лід.
  Приготування: Сік ожини з'єднати з цукром, влити холодне молоко, розмішати. Подати з кубиками льоду.


Ожиновий напій «Даугава».

  Інгредієнти: 2 стакани ожини, 1 л холодного молока, стакана цукру.
  Приготування: Підготовлену ожину протерти через сито, додати цукор, влити холодне молоко і збити міксером.


Ожиновий напій «літній вечір».

  Інгредієнти: 350 мл ожинового сиропу, 500 мл холодного молока, 1 стакан холодної води
  Приготування: Ожиновий сироп, молоко, воду змішати в міксері. Подати напій охолодженим.


Коктейль з ожиновим соком.

  Інгредієнти: 200 г ожинового соку, 400 мл кип'яченого молока, 3 яєчних жовтки, 1 ст. л. меду, 8 кубиків льоду.
  Приготування: Охолоджене молоко, ожиновий сік, мед і жовтки збити міксером подати з льодом.


Коктейль «засніжя».

  Інгредієнти: 250 мл ожинового сиропу, 100 г вершкового морозива, 200 мл холодного молока, 2-3 ст. л. збитих вершків.
  Приготування: Вершкове морозиво, ожиновий сироп, холодне молоко збити в міксері до утворення піни. Розлити по келихах і прикрасити збитими вершками.


Ожиновий напій з жовтком.

  Інгредієнти: 240 г ожинового сиропу, 4 ст. л. апельсинового соку, 4 яєчних жовтки, 2 стакани води, кубики льоду.
  Приготування: У яєчні жовтки додати ожиновий сироп і апельсиновий сік, охолоджену кип'ячену воду, лід і швидко збити до утворення піни. Напій процідити, перелити в келихи і відразу подати до столу.


Напій із звіробою з журавлиною.

  Інгредієнти: 1 стакан сушеного звіробою, 1 стакан журавлини, 1 стакан цукру.
  Приготування: Відварити звіробій 2 л води, охолодити. Віджати сік з ягід журавлини, вичавки відварити в 2 стаканах води. Сік журавлини, відвар зі звіробою і вичавки з'єднати, додати цукор, перемішати, дати настоятись 10-12 годин.


Сік з калини.

  Інгредієнти: 1 кг ягід калини, 200 г цукру, 200 мл води.
  Приготування: З перебраних і вимитих ягід віджати сік. Вичавки залити водою, кип'ятити 5-10 хвилин, процідити. Відвар з'єднати з віджатим соком. Додати цукор, розмішати, охолодити.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)