title="." Тонізуючий напиток безалкогольний. Напитки.
kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Тонізуючий напиток безалкогольний.

Тонізуючий напій.


Калиновий торе.

  Інгредієнти: 100 г соку калини, 1 л води, цукор за смаком.
  Приготування: Змішати з гарячою кип'яченою водою сік калини, додати за смаком цукор, поставити на 3-5 годин. Подати охолодженим.


Освіжаючий напій з кислиці.

  Інгредієнти: 200 г кислиці, 1 л води.
  Приготування: Кислицю нашаткувати ножем або змолоти в м'ясорубці, залити холодною кип'яченою водою і настояти протягом 2 годин.


Напій з конюшини.

  Інгредієнти: 200 г голівок свіжої конюшини, 1 л води, 2 ст. л. цукру.
  Приготування: Голівки конюшини покласти в киплячу воду, варити 20 хвилин і охолодити (2-3 години). Відвар процідити, додати цукор, розмішати, на 2 години. Подати напій охолодженим.


Напій з коров'яку.

  Інгредієнти: 1 стакан сухих квіток коров'яку, 1 л води, 2 ст. л. цукру.
  Приготування: Воду довести до кипіння, розчинити цукор, додати квітки коров'яку, кип'ятити 1 хвилину, процідити відвар через сито і охолодити.



Напій з квіток коров'яку з медом.

  Інгредієнти: 1 стакан свіжих квіток коров'яку, 1 л води, 2 ст. л. меду.
  Приготування: Квітки коров'яку залити окропом, настояти 3-4 години, процідити, додати мед.


Напій з квіток коров'яку і липи.

  Інгредієнти: 1 стакан свіжих квіток коров'яку, 1 л води, 2 ст. л. меду, 2 стакани липового відвару.
  Приготування: Напій готується, як і в попередньому рецепті, але з відваром липового цвіту. Для здобуття відвару 5 г липового цвіту заварити в чайнику, настояти протягом 1 години і додати в медовий напій.


Сік з кропиви.

  Інгредієнти: 1 кг молодої кропиви, 1 л води.
  Приготування: Молоді пагони і листя кропиви пропустити через м'ясорубку, додати 0,5 л холодної кип'яченої води, перемішати, сік віджати через марлю. Оставші вичавки повторно пропустити через м'ясорубку, розбавити водою і віджати сік. З'єднати його з першою порцією соку і перемішати.


Напій з кропиви з молоком.

  Інгредієнти: 4 ст. л. соку кропиви, стакан молока, 2 ст. л. меду, 1 стакан води.
  Приготування: Мед розчинити у воді, додати сік кропиви, молоко. Перемішати і охолодити.


Коктейль з кропиви.

  Інгредієнти: 4 ст. л. соку кропиви, 2 стакани березового соку, 3 ст. л. портвейну, кубики льоду.
  Приготування: Розлити по келихах березовий сік, добавити сік кропиви і портвейн, перемішати, покласти лід і подати до столу.


Коктейль з кропиви «Новина».

  Інгредієнти: 3\4 стакана соку кропиви, 1 стакан морквяного соку, 1 ст. л. лимонного соку, лід.
  Приготування: Змішати всі інгредієнти і додати лід.


Сироп з кропиви.

  Інгредієнти: 1 кг молодої кропиви, 500 г меду, 1 л води.
  Приготування: Листя молодої кропиви пропустити через м'ясорубку, додати 3 стакани води, прокип'ятити.


Сироп з ялівцю.

  Інгредієнти:1 кг ягід ялівцю, 1 л води.
  Приготування: Ягоди ялівцю розім'яти в ступці, залити водою, нагрівати до 40-50 °C і поставити настоятись при цій температурі 2-3 години. Процідити і охолодити.


Напій з м'яти.

  Інгредієнти: 1 ст. л. м'яти, 2 ст. л. цукру, 2 ст. л. клюквенного соку, 1 л води.
  Приготування: Залити м'яту окропом, через 5 хвилин процідити через сито. Додати цукор і сік журавлини. Подати напій охолодженим.


Сік з обліпихи з м'ятою і медом.

  Інгредієнти: 600 г соку обліпихи, 2 ст. л. меду, 1 стакан кип'яченої води, 100 мл відвару польової м'яти.
  Приготування: Ретельно перемішати всі компоненти, поставити на 2 години в холодному місці.


Напій «Муромський».

  Інгредієнти: 100 обліпих, 4 ч. л. какао-порошку, 5 ч. л. цукрової пудри, 400 мл кип'яченого охолодженого молока, 2 пакетики ванільного цукру.
  Приготування: Какао-порошок з'єднати з цукровою пудрою і ваніліном, влити молоко і сік обліпихи, ретельно перемішати. Подати охолодженим.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)