kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
ВАРЕНИКИ.

Вареники.

   Готувати їх нескладно, хоча в кожного є якісь свої маленькі секрети, хитрощі, від яких залежить смак і своєрідність цього блюда. Тісто для вареників готують без дріжджове. Проте для того, щоб вареники були по-справжньому смачні, потрібно дотримуватись правила приготування їх і варива. Тісто для вареників готується зазвичай з пшеничної муки (але не зрідка і з суміші пшеничної навпіл з гречаною), яєць, води і солі. При цьому воду треба брати як можна холодніше, оскільки це сприяє меншому висиханню тіста при виготовленні вареників і підвищує його склеюванні властивості. Мука повинна бути як можна тоншого помелу. На 3 стакани пшеничної муки треба брати від 0,5 до 0,75 стакана води, 2 яйця і 0,5 чайної ложки солі. Тісто замішувати середньої густини, аби зручніше було розкочувати його в пласт завтовшки 1-1,5 міліметра (для вареників з вишнями або черешнями воно має бути удвічі товще). Пласт ріжуть на квадрати розміром 5x5 сантиметрами (з них отримують трикутні вареники, складаючи протилежні кути квадрата) або вирізують тонким стаканом круги (з них ліплять на півкруглі Вареники). Начинку для вареників укладати точно в центрі кожного квадратика або кружка тіста, причому не більше 1 чайної ложки, щоб вареник не переповнювалися і тісто не дуже натягалося. Місця з'єднання (шов) треба старатися, робити не товще товщини вареників, інакше вони погано проварюються, будуть товсті і несмачні. Підготовлені вареники варять у великій кількості підсоленої киплячої води, інакше їм буде «тісно», і вони погано зваряться. Воду підсолюють з розрахунку 1 чайна ложка солі на 3 стакани води. Через 8-10 хвилин (залежно від начинки) готові вареники повинні спливти на поверхню, після чого їх вибирають шумівкою, перекладають в каструлю, поливають розігрітим вершковим маслом, щоб вони не злипались. При подачі на стіл вареники, крім того, обливають сметаною, за винятком вареників з вишнями, маком, яблуками і сливами, котрі подають або в особливому сиропі, або в меду. Подають вареники дуже гарячими, хоча вареники з фруктами або в солодких сиропах багато люблять в холодному вигляді.


Сирно-овочеві вареники.

  Інгредієнти: Сир емменталь - 100 гр, мука пшенична - 300 гр, яйце - 3 шт, шампіньйони свіжі - 200 гр, морква - 200 гр, зелень петрушки - 1 пучок, цибуля ріпчаста - 1 головка, масло вершкове - 20 гр, бульйон м'ясний - 1 л, перець чорний мелений, сіль, мускатний горіх тертий.
  Приготування: Замісіть тісто з 2 яєць, 1\2 ч. ложки солі, 4-6 ст. ложок води. Для начинки гриби і моркву тонко нашаткуйте. Сир наріжте кубиками. Петрушку наріжте. Цибулю подрібніть і спасеруйте на олії. Додайте моркву з грибами і смажте 5 хвилин. Покладіть сир з петрушкою. Заправте спеціями. Яйце розділіть на білок і жовток, жовток змішайте з начинкою. Тісто розкатайте, розріжте на 16 квадратиків, на кожен покладіть начинку. Краї тіста змастіть білком і з'єднайте. Покладіть вареники в киплячий бульйон і варіть протягом 10 хвилин. Подавайте з бульйоном або розтопленим вершковим маслом.


Вареники з сиром і шпинатом.

  Інгредієнти: Тісто пельменне - 450 гр, шпинат - 300 гр, цибуля ріпчаста - 1 головка, сир знежирений - 300 гр, олія оливкова - 1 ст. ложка, сухарів панірувальних - 2 ст. ложки, перець чорний мелений, сіль за смаком, мука пшенична - 4,5 стакана, яйця - 2 шт, вода - 1 стакан, сіль - 1 ч. ложка.
  Приготування: Муку просійте, додайте яйця, теплу воду, сіль і замісіть тісто. Залиште тісто на 30-40 хвилин, накривши серветкою. Шпинат обдайте окропом, відкиньте на друшляк і дрібно наріжте. Цибулю наріжте кубиками, обсмажте на олії, додайте шпинат і тушкуйте декілька хвилин, потім охолодіть. Сир з'єднайте з підготовленими овочами, додайте сухарі, посоліть, поперчіть і перемішайте. Тісто тонко розкатайте, виріжте круги, покладіть начинку і сформуйте вареники. Варіть їх в підсоленій воді 5 хвилин. При подачі оформіть вареники зеленню.


Вареники з сиром.

  Інгредієнти: Мука пшенична для тіста - 570 гр, і фаршу - 40 гр, яйце для тіста - 2 шт, і фаршу - 1 шт, молоко або вода - 200 гр, цукор для тіста - 10 гр, і фаршу - 90 гр, сіль для тіста і фаршу, сир - 800 гр, масло вершкове для тіста - 40 гр, і фаршу - 10 гр, сметана для подачі - 200 гр.
  Приготування: У холодній воді або молоці розведіть сіль, цукор, додайте яйце, добре збийте і всипте при безперервному помішуванні муку. Замісіть круте тісто, накрийте тканиною і залиште на 30 хвилин для набрякання клейковини. Для фаршу протріть сир і покладіть в нього яйця, цукор, муку, сіль і розтоплене масло. Масу добре розмішайте. Тісто розкатайте тонким пластом, круглою металевою виїмкою або тонким стаканом виріжте круги, покладіть на кожен по чайній ложці фаршу, краї з'єднайте і защепніть. Надайте варенику форму півмісяця. Опустіть вареники в киплячу підсолену воду і варіть, поки не спливуть. Дістаньте шумівкою, укладіть на блюдо і заправте маслом, аби вареники не злипнулися. Подавайте відразу зі сметаною або фруктовим сиропом.



Вареники з м'ясом.

  Інгредієнти: 400 г м'яса, 50 г черствої булки, 2 цибулини, 1 ст. л. жиру, 3 ст. л. розтопленого масла, 2 ст. л. мелених сухарів, перець, сіль.
  Приготування: Булку намочити у воді і віджати. Нарізану цибулю підрум'янити на жирі. М'ясо (варене, смажене або тушковане) разом з булкою пропустити через м'ясорубку, додати цибулю, сіль, перець, добре перемішати. Подати, поливши розтопленим маслом, змішаним з підрум'яненими сухарями. Частину м'яса можна замінити вареною капустою, сильно віджатою і пропущеною через м'ясорубку.


Вареники з м'ясом 2.

  Інгредієнти: 600 г м'якоті яловичини (або суміш яловичини і свинини), 1 яйце, 2 цибулини, 3 скибочки бекону або копченої грудинки. 1/ 2 пучки зелені петрушки, рослина олія, перець, сіль.
  Приготування: Яловичину відварить, дістаньте з бульйону, охолодіть і пропустіть через м'ясорубку, 1 цибулину очистіть, дрібно наріжте і обсмажте в рослинній олії. Додайте її в м'ясо, збийте яйце, посоліть, поперчіть і приготуйте фарш. Бекон і цибулину, що залишилася, дрібно наріжте і підсмажте в рослинній олії. Полийте цією піджаркою вареники і посипте їх зеленню.


Швабські вареники.

  Інгредієнти: 300 г муки, 3 яйця, 1/2 ст. л. слив, масла, 3 ст. л. води, сіль. Для начинки: 500 г шпинату, 250 г сирого нарізаного м'яса, 1 булочка, 50 г шпика, 50 г копченого м'яса, 4 яйця, 1 ст. л. масла, 1 цибулина, 1- 2 ст. л. нарізаної зелені петрушки, сіль, перець, мускатний горіх.
  Приготування: З муки, яєць, масла, солі і води замісити тісто на локшину і поставити на 30 хв. Розтопити масло, обсмажити в нім кубики шпика, додати нарізану зелень петрушки. Булку без кірки розмочити і розім'яти. Шпинат перебрати, вимити, залити водою, закип'ятити її. Шпинат, булку і копчене м'ясо пропустити через м'ясорубку. Змішати з сирим нарізаним м'ясом, яйцями (поставити один жовток для мастила), смаженою цибулею, шпиком, приправити сіллю і перцем. Тісто розкотити в тонкий пласт і на одній половині пласти рівномірно розподілити купки начинки. Прикрити цю половину вільною від начинки другою половиною пласти. Вирізати вареники і добре защипнути краї. Опустити в киплячу воду на 10 хв, відкинути на друшляк і дати стекти воді. Подати до м'ясного бульйону.


Вареники з печінкою і салом.

  Інгредієнти: 600 г печінки, 100 г сала, 3 цибулини, 7-8 горошин чорного перцю, 2 ст. л. розтопленого масла, сіль.
  Приготування: Печінку очистити, відварити, пропустити через м'ясорубку разом з відвареним свинячим салом, додати смажену цибулю, перець, сіль і добре перемішати. Подати, поливши розтопленим маслом.


Вареники з печінкою і морквою.

  Інгредієнти: 1 стакан печінки, пропущеної через м'ясорубку, 1 морква, сіль.
  Приготування: Моркву очистити і натерти на дрібній терці. Змішати печінку з морквою, додати сіль, перемішати. Подавати такі вареники з майонезом або вершковим маслом.


Вареники з лівером.

  Інгредієнти: 1 кг ліверу (серця і легені), 3 цибулини, 5 горошин чорного перцю, 2 ст. л. розтопленого масла, сіль.
  Приготування: Серце і легені нарізати, покласти в каструлю, посолити, поперчити, влити воду і тушкувати під кришкою до готовності. Потім пропустити лівер через м'ясорубку, змішати з дрібно нарізаною смаженою цибулею. Подати политими розтопленим маслом.


Легеня в кишеньці.

  Інгредієнти: 300 г муки, 4 ст. ложки води, 1 чайна ложка маргарини, сіль, 2 жовтки, 200 г відвареної легені, панірувальні сухарі, 1 жовток, сіль, перець.
  Приготування: З просіяної муки, замісити тісто, додавши воду, маргарин або масло, сіль і 2 жовтки. Розкотити його і обробити на чотирикутники. Зварену легеню дуже дрібно нарізати, посолити і поперчити; додати жовток і панірувальні сухарі. На чотирикутники з тіста покласти трохи начинки, скріпити у вигляді трикутників-кишеньок, опустити в киплячий бульйон або солону воду і варити до готовності. скропити розтопленим маслом.


Вареники з риби з картоплею.

  Інгредієнти: 500 г рибного філе, 2 стакани картопляного пюре, 2 цибулини, 2 ст. ложки масла, 1/2 ч. ложки чорного меленого перцю.
  Приготування: Варену рибу пропустити через м'ясорубку, додати дрібно нарізану, підсмажену на вершковому маслі цибулю, перець і картопляне пюре. Подавати зі свіжими огірками і зеленню.


Вареники з риби зі свіжою капустою.

  Інгредієнти: 300 г риби, 400 г капусти, 4 цибулини, 1/2 стакана рослинної олії, перець, сіль, цукор.
  Приготування: Капусту нашаткувати, посолити, посипати цукром, перемішати, дати відстоятися, щоб вийшов сік, віджати і підсмажити в рослинній олії разом з нашаткованою цибулею. Додати пропущену через м'ясорубку варену або смажену рибу, перець і все добре перемішати. Подавати вареники з салатом зі свіжих помідорів.


Вареники з капустою 1

  Інгредієнти: 1 качан капусти, 2 цибулини, 2 моркви, сіль, перець.
  Приготування: Для приготування фаршу нарізану капусту затушкувати з пассированною морквою і цибулею. заправити цукром. І готовити так само, як і вареники з картоплею. Подавати гарячими з маслом, зі сметаною або з яким-небудь улюбленим соусом.


<

Вареники з капустою 2.

  Інгредієнти: 4 стакани квашеної капусти (або 1 кг свіжої), 2 цибулини, 1 морква, 1 корінь петрушки, 1 ст. л. томату-пюре, 2 ст. л. соняшникової олії, 1-2 ч. л. цукру, 6 горошин чорного перцю.
  Приготування: Капусту (у тому числі і квашену) подрібнити, затушкувати з 1 столовою ложкою масла, з'єднати з підсмаженими петрушкою, цибулею і морквою, додати цукор, перець і сіль і знову затушкувати.


1 2 3

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)