kyharka
Двери. Окна
 

Дуже красиве відео і музика для віддиху і піднятя настрою..
 
Рецепти страв. Рецепти смачних страв. Приготування страв.
  1. Перші страви
  2. Другі страви
  3. Блюда в горшочках
  4. Блюда з духовки
  5. Блюда в мультиварці
  6. Соуси
  7. Закуски
  8. Салати
  9. Напитки
  10. Випічки
  11. Десерти
  12. Закрутки на зиму
  13. Романтичні блюда

Очень красивая музыка и видео.
Девочка лето. Band ODESSA
Дуже красиве відео і музика.

GISMETEO: Ïîãîäà ïî ã.Êèåâ
Ðåéòèíã@Mail.ru
Вино.

Вино.


Вино зі свіжих абрикосів.

  Інгредієнти: 2,5 кг абрикосів, 3 кг цукру, 9 л води.
  Приготування: Очищені від кісточок стиглі абрикоси замочити в кип'яченій теплій воді. На 5-й день вичавити вичавки, додати цукор і відставити для бродіння, щодня розмішуючи паличкою. Коли бродіння закінчиться, 2-3 рази процідити через фільтрувальний папір. Потім вино залишити в скляній банці для дозрівання. В результаті вийде смачне ароматне вино, яке при бажані можна рафінувати. Найлегший метод рафінування вина - влити у вино білок одного яйця або розвести в теплій воді розчиненний риб'ячий клей і паличкою змішати з вином. Ці смоляні матеріали сприяють осіданню кіптяви на дно банки. Відокремлене від кіптяви вино перелити в іншу місткість.


Апельсинове вино.

  Інгредієнти: 1 л апельсинового соку, 400 г цукру.
  Приготування: Відібрати стиглі плоди, очистити від шкірки, нарізати часточками і вичавити сік. У віджатий сік додати цукор. Залишити на якийсь час для бродіння. Вино, отримане з цієї маси, матиме жовтий колір і смачний апельсиновий смак.


Вино з вишневої мезги.

  Інгредієнти: 5 кг вишневої мезги, 4 л цукрового сиропу, 3 л води.
  Приготування: Вишневі вичавки викласти в 10 літрову банку і залити теплим 35 %-ним цукровим сиропом. Шийку банки обв'язати марлею і поставити в тепле місце (25-30 °C). На 4-6-й день, коли мезга в банці спливе і виділиться сік, марлю з шийки зняти, встановити водяний затвор і герметизувати. Банку відставити для бродіння, яке, залежно від температури приміщення, може тривати 30-50 днів. Після закінчення цього терміну сік обережно злити в чисту банку, а вичавки вижати. Отриманий з неї сік профільтрувати, злити в банку, знов встановити водяний затвор, герметизувати і витримати ще 20-30 днів під затвором. Потім вино осторожно злити і розлити по чистих сухих пляшках, закоркувати і зберігати в холодному темному приміщенні.


Вино з голубики.

  Інгредієнти: 4 кг голубики, 1,5 кг цукру, 300 г меду розчиненого в 1,5 л води, 2 л води.
  Приготування: Стиглу голубику злегка розім'яти. Отримані вичавки і сік помістити в 10-літрову банку влити воду, накрити марлею і обв'язати. Потім поставити в темне приміщення з температурою тепла 20-25 °C і витримати протягом 4-5 днів. Після витримки настій профільтрувати. Отримані у фільтрі вичавки вичавити і викинути. Профільтровану і віджату рідину злити в чисту банку і додати цукор і мед, розчинені в теплій воді. Потім встановити водяний затвор, винести в темне приміщення для бродіння і витримати під водяним затвором до тих пір, поки бродіння не припиниться. Для освітлення отриманого вина його потрібно злити з осадки в чисту банку за допомогою сифона. Знову встановити водяний затвор, винести в холодне приміщення і витримати протягом 2 місяців. Коли вино стане повністю прозорим, розлити його по пляшках, закоркувати, засмолити і зберігати в сухому прохолодному і темному приміщенні в горизонтальному положенні.



Вино з родзинок і пива.

  Інгредієнти: 2,5 кг родзинок, 250 г цукру, 200 мл пива, 5 л води.
  Приготування: Добре розмішати воду з родзинками, горлишко посудини закрити полотном, залишити на 10-15 днів. Коли почнеться бродіння, двічі в день розмішувати паличкою. Коли маса перестане бродити, рідину перелити в інший посуд, масу розім'яти і вичавити, додати цукор пиво.


Сливове вино швидкого приготування.

  Інгредієнти: 8 кг чорносливу, 1 кг цукру, 1 л води.
  Приготування: Стиглий чорнослив очистити від кісточок, покласти в 10-літровий скляний посуд, залити теплою кип'яченою водою і відставити для бродіння. Через 5 днів вичавити вичавки, в рідину додати цукор і 2-3 рази в день розмішувати дерев'яною паличкою. Коли бродіння припиниться, процідити. Через 2-3 тижні вийде кисло-солодке вино темного кольору.


Вино з порічки.

  Інгредієнти: 0,5 кг смородинового соку, 0,5 кг цукру, 1 л води.
  Приготування: Порічки ретельно промити, очистити, розтерти в глибокому посуді і вичавити сік. Смородиновий сік вилити в банку, додати цукор і воду і поставити бродити на 3-4 тижні, періодично помішуючи. Коли сік очиститься, ретельно його процідити, налити в пляшки і щільно закоркувати. Вино готове до вживання.


Яблучне вино (легке).

  Інгредієнти: 7,5-10 кг яблук, 1 кг цукру на 5 л рідини, 2,5 л води.
  Приготування: Стиглі ароматні яблука очистити, пропустити через м'ясорубку, перекласти в скляний посуд, зверху залити теплою кип'яченою водою і залишити для бродіння. Через 5 днів вичавити вичавки, після чого в рідину додати цукор. В день 2-3 рази розмішувати паличкою. Придати вину бажаний колір з допомогою спаленого цукру. Через 2-3 тижні вино готове.


Вишневе вино (легке).

  Інгредієнти: 10 л вишневого соку, 1 кг цукру і 2 л води - для кислих вишень або 10 л соку, 0,5 кг цукру і 3 г винно камянної кислоти - для солодких вишень.
  Приготування: Компоненти перемішати, поставити в тепле місце для бродіння і приготувати вино по описаній вище технології. Вийде густе ароматне вино. Сік з вишень відділяється насилу, тому вичавки потрібно залити водою на добу і потім віджати. кількість води враховується при приготуванні сусла.


Вино з агрусу.

  Інгредієнти: 5 кг агрусу, цукор, дріжджова закваска, вода.
  Приготування: Агрус відпресувати, віджати, залити водою (10 частин мезги на 1 частину води), додати дріжджову закваску і через 2-3 дні повторно віджати сік, розбавити його водою в співвідношенні 1:1 і додати 100 г цукру на 1 л розбавленого соку. Поставити в тепле місце бродити і приготувати вино по звичайній технології. Вино добре само освітлюється і має красивий золотистий колір


Вино з порічки.

  Інгредієнти: Порічки, цукор, вода.
  Приготування: Стиглі ягоди помити, просушити, спресувати. До отриманого соку додати цукор і воду в кількостях, обумовлених кріпостях отримуваного вина. Для столових вин на кожен літр соку додають 1,7 л води і 600 г цукру; для десертних вин відповідно 0,6 л і 800 г; для лікерних - 0,12 л і 1кг. Сусло поставити для бродіння в тепле місце і приготовити вино за описаною вище технологією.


Вино з порічки (міцне).

  Інгредієнти: 6 кг порічок, 1,25 кг цукру, горілка або коньяк.
  Приготування: Ягоди подрібнити, додати цукор, поставити бродити. Вино, що перебродило, профільтрувати, настояти, злити в місткість. На кожних 10 л. вина додати 1 кг цукру і 1 л горілки або 1 л коньяку, перемішати і дати відстоятися 6-8 тижнів. Ще раз профільтрувати, розлити по пляшках і закорковувати. Вино готове через місяць.


Малинове вино (міцне).

  Інгредієнти: 5 кг малини, 2 л води, цукор, дріжджова закваска, спирт.
  Приготування: Малину віджати, не промиваючи, додати 1 л води і 300 г цукру. До вичавків долити 1 л води, настоювати 5-6 годин, знов спресувати. Отриманий сік змішати з віджатим раніше, додати дріжджову закваску і поставити бродити. Через 7-10 днів процідити, добавити 150 р. цукру на кожен літр отриманого соку. Після закінчення бродіння додати спирт (0,5л. на 10 л. вина), за бажанням насипати цукор, розлити по пляшках і закорковувати.


Вино з Аронії (чорноплідної горобини).

  Приготування: Спосіб 1-ий. Плоди відокремити від гілочок, помити, подрібнити вичавки залишити для бродіння на 2-3 дні при температурі 18-20 °C, спресувати. Вичавки залити водою (250-300 мл на 1 кг жому) і через дві доби віджати. Соки змішати, додати цукор з розрахунку 1,5 кг на 10 л соку, поставити на бродіння, через 2 тижні після закінчення бурного бродіння додати цукор: 1,5 кг на 10 л соку, поставити на бродіння під водяний затвор (або поліетиленовий пакет) на 2-3 тижні. Зняти вино з осаду, додати по 1,5 кг цукру на 10 л вина і відстоювати 1 місяць. Потім профільтрувати, налити в пляшки і закоркувати. Зберігати вино в прохолодному місці. Чим довший термін зберігання, тим краще. Спосіб 2-ий. На 5 кг подрібнених ягід без гілочок узяти 5 л води і 1,5 кг цукру для столового вина, 0,9 л води і 2,5 кг цукру - для десертного, для лікерного вина - 3,3 кг цукру. Ввести дріжджову закваску, поставити на бродіння і далі готувати вино по описаній вище технології. Для підвищення кислотності сусла можна добавити порічку.


Вино з обліпихи.

  Приготування: Спосіб 1-ий. 5 кг ягід роздрібнити, спресувати, залити жом водою з розрахунку 200 мл на 1 кг жому, перемішати і через 5-6 годин знову спресувати. Соки змішати. Для приготовлення столового вина на кожен літр соку додати 2 л води і 600 г цукру, для десертного вина - відповідно 0,7 л води і 1 кг цукру, для лікерного вина додати 1,25 кг цукру. Ввести дріжджову закваску (бажано світлу, на родзинках), поставити на бродіння і приготувати вино. Вино з обліпихи обов'язково освітлюється желатином або іншим способом. Розлите по пляшках і закупорене воно дозріває протягом року. Спосіб 2-ий. Розім'яті ягоди обліпихи змішати з водою в співвідношенні 1:1, додати цукор з розрахунку 0,5 кг на 1 л змішати обліпиху з водою і поставити бродити. Через 2 неділі злити вино з осаду, додати ще 0,5 кг цукру на 1 л вина і поставити бродити під водяний затвор.


1 2

Двери. Окна

© Copyright © 2017 by kyharka.com.ua

Всі права захищені.

Дозволяється републікація матеріалів сайту в інтернеті з обовязковим вказуванням ссилки на сайт kyharka.com.ua
і із ссилкою на автора (вказуванням автора цього сайту.)